- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Yaa evet daha ilk günden evliliğe heyecan katmış oldu ama çok şükür bir sürü insanın ne derdi var baktım bilgisayarı birakmiyo ben kabullendim bide tüp bebek tedavisi görüyoruz ne o beni bunaltir ne ben onu birbirine sıkıntı vererek hiç bi yere varamiyo insan tabii bunu öğrenene kadar çok sıkıntı çektik 1 sene bagris cagris kavga gürültüyle geçti şimdi kavga yok çok şükür bence en başta saygı olduğu zaman evlilik çok güzel ilerliyor sakin kötü düşünmeyin evlenince ilk zamanlar alisana kadar sıkıntılı geçebiliyor.Hahaha olsun oda heyecandan napıcağını şaşırıp oyun oynamış
Buraya çok nadir girebiliyorum aslında,en iyisi akışına bırakmak
o beyaz futbol seyrediyor, ben de hem seyredip hem yazıyorum
Evlendikten sonra herşey düzene biniyor. Aslinda sıkılmıyorsun, aksine her gün başka şeylerle karşilaşyorsun... Evlilik bazilari için gerçekten monotonluk genelide evlilikten çok şey beklemekten dolayi sıkıcı geliyor sanirim...Evlilik bi zaman sonra monotonlaşıyomu acaba hanımlar burdaki evli bildiğim kişilere bakıyorum çoğu sürekli kadınlar kulübünde hatta gece bile,ben hep eşimle bişeyler yapmak isterim ama bu düşüncelerim evlenince belkide değişicek,sadece ilk zamanlarmı heyecanlı o zaman niye evleniyoruzki gece gece kafam karıştı
isin espirisi bir yana su bir gercek ki yuklenen manalardan cok uzakta oluyor bazi seyler. benim esim profesor. ilk kez bir konferansta gordum onu. simdi orada kursude ahkam kesen adam ile, evde beyaz futboldan derin futbola evrilirken saatler oturan adam hem ayni, hem bambaska. sevgili @homeostas arkadasimizin da fark etmesi gereken sey bu. evlilik hem mecazda hem de gercekce ciplak kalma hali iken; bir yandan da evlilik ayri ayri var olabilme halidir.
yani evli insanlar hem bilgisayarda kk, televizyonda sinan engin acikken oturup, bambaska iklimlerde gibi gorunup de bir iken... el ele olup da ying yang misali zit olabilirler.
zaten olay bu
yazsam neler yazarım da, BDV bölümünde yazmak istemiyorum...
kız güldüm gece gece ya :)Icinde sen varsan asla değil homeostas. sürekli aksiyonsun
Mor cilek, elif, homeostas koalisyon yapıp dünyayı ele geçirsin gibi bir fikrim var ne dersin
Evlilik hayalin bu mu? Evlenmek birlikte bi yola girmek demek.asktan ote bir duyguyla baglaniyorsun sevdigine.bu defa bi kaybetme korkusu oluyor evet olum korkusu oda..ona bisey olursa ne yaparim korlusu..iyi gun zor gunu beraber asmak evlilik.beraber biseylere sahip olmak evlilik.birlikte sohpet edip hayatin akisina beraber ilerlemek evlilikheran plan yapip kavga edip "ben giderim bak" korkusunu karsi tarafa vermek degil evlilik.yada monoton diye dusunup surekli atraksyon arayabilecegin bir olay degil evlilik.Nişanlımı çok seviyorum birlikte zaman geçirmek çok eğlenceli ama ben evliliği sevmiyorum sanırım ve geçenlerde beni kaybetme korkusu yaşadığını itiraf etti e biz evlenince böyle bi korku kalmıcak o zaman benim nasıl bi hamlem olucak bilmiyorum
Evlilik bi son değil başlangıç asılNişanlımı çok seviyorum birlikte zaman geçirmek çok eğlenceli ama ben evliliği sevmiyorum sanırım ve geçenlerde beni kaybetme korkusu yaşadığını itiraf etti e biz evlenince böyle bi korku kalmıcak o zaman benim nasıl bi hamlem olucak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?