Evlilik sıkıcı mı?

Çok sıkılırsan aç bi kinder süt dilimi iyi gelir
Ben gecenin köründe yiyorum şu an ordan biliyorum
Bi de sadık yarimiz kk işte, evdekiler uyusa da burda birileri hep var

Hahaha olsun oda heyecandan napıcağını şaşırıp oyun oynamış
Yaa evet daha ilk günden evliliğe heyecan katmış oldu ama çok şükür bir sürü insanın ne derdi var baktım bilgisayarı birakmiyo ben kabullendim bide tüp bebek tedavisi görüyoruz ne o beni bunaltir ne ben onu birbirine sıkıntı vererek hiç bi yere varamiyo insan tabii bunu öğrenene kadar çok sıkıntı çektik 1 sene bagris cagris kavga gürültüyle geçti şimdi kavga yok çok şükür bence en başta saygı olduğu zaman evlilik çok güzel ilerliyor sakin kötü düşünmeyin evlenince ilk zamanlar alisana kadar sıkıntılı geçebiliyor.

Buraya çok nadir girebiliyorum aslında,en iyisi akışına bırakmak

Çok nadir giriyorsan hep burada olanları nereden görüyorsun :)

Evet akışına bırak, o zaman mutlu olursun .

Mesela ben herkesi uyuttum, çalışma odamdayim. Yayılmış dinleniyorum. Bazen uykudan, beraber bir şeyler yapmaktan iyi geliyor kendi başına kalmak.

Küsüp barışmanın ilişkiye heyecan kattığına hiç ama hiç katılmıyorum. Evet aksiyon elbet ama son derece yıpratıcı ve mazoistçe bir aksiyon

Bir ilişki istikrarlı değilse, durmadan bir küs bir barışık sürüyorsa bence o iki kişi zaten birbirine uygun değildir ve zorlamanın alemi yoktur. Evliliğe de istikrar ve en önemlisi huzur gerek, aksi işkence bence.

yani bence sıkıcı..Şuan eşim görevde ben ailemin yanına geldim..O msj atınca heyecanlanıyorum sevgililik dönemindeki gibi..Hatta biz 3 gündür sevgilicilik oynuyoduk bu gece bana niyetini belli edicekti ama o uyuya kaldı yarın trip yapıcım ona ..

Evlilik gercekten huzur mutluluk ilerleyen zamanlarda sadece esin ve sen olmadigin icin monotonlaşmiyor.. Bebegin oluyor.. Onu egitmek oynatmak vs. Sonra o buyuyor devamli degisik seyler oluyor yani .. İsler bitsin cocuk uyusunda dinleneyim diye bakiyorsun

Aksine her gün bir başka telaş.
Akşama ne yesek, hafta sonu kiminle görüşsek, hangi filmi izlesek, nereye tatile gitsek, ne süpriz hazırlasam, ne alsam gibi sürekli bir muamma.

isin espirisi bir yana su bir gercek ki yuklenen manalardan cok uzakta oluyor bazi seyler. benim esim profesor. ilk kez bir konferansta gordum onu. simdi orada kursude ahkam kesen adam ile, evde beyaz futboldan derin futbola evrilirken saatler oturan adam hem ayni, hem bambaska. sevgili @homeostas arkadasimizin da fark etmesi gereken sey bu. evlilik hem mecazda hem de gercekce ciplak kalma hali iken; bir yandan da evlilik ayri ayri var olabilme halidir.

yani evli insanlar hem bilgisayarda kk, televizyonda sinan engin acikken oturup, bambaska iklimlerde gibi gorunup de bir iken... el ele olup da ying yang misali zit olabilirler.

Homeostas yuruyecek daha o kadar uzun yolun var ki
yasini bilmiyorum da 6-7 yil once senin gibi dusunurdum..
seni az cok anliyorum tutku dolusun ama...gun gelcek adamdan sn bikacaksin...hele cocuk oldu mu ...yani anltilmaz yasanir derler ya...en gec 10 yil sonra don ve bugunlerini hatirla...
farka inanamiyorsun. ..

Evlendikten sonra herşey düzene biniyor. Aslinda sıkılmıyorsun, aksine her gün başka şeylerle karşilaşyorsun... Evlilik bazilari için gerçekten monotonluk genelide evlilikten çok şey beklemekten dolayi sıkıcı geliyor sanirim...

zaten olay bu
yazsam neler yazarım da, BDV bölümünde yazmak istemiyorum...

Evlilik hayalin bu mu? Evlenmek birlikte bi yola girmek demek.asktan ote bir duyguyla baglaniyorsun sevdigine.bu defa bi kaybetme korkusu oluyor evet olum korkusu oda..ona bisey olursa ne yaparim korlusu..iyi gun zor gunu beraber asmak evlilik.beraber biseylere sahip olmak evlilik.birlikte sohpet edip hayatin akisina beraber ilerlemek evlilikheran plan yapip kavga edip "ben giderim bak" korkusunu karsi tarafa vermek degil evlilik.yada monoton diye dusunup surekli atraksyon arayabilecegin bir olay degil evlilik.
Bana gore hala olgunlasmamis bir bakis acin var hayata...

Evlilik bi son değil başlangıç asıl
Sen buna hamle gözüyle bakıyosun ya sıkıntı orda
Hamle ve strateji ile olmaz, karşılıklı emek hoşgörü fedakarlık ister evlilik
Ben trip atayım nişan atmamdan korkarsa bu dediğimi de dinlerle olmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…