• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik sizinicin nedemek

Bdv konusu, evliyim mutluyum ask bocegiyimmm
Alttaki konu , kocamdan siddet gordum , bosaniyorum ,taciz edildim vs vs vs

Konunuz tam bdv ye layik olmus
Itici gorunmek istemiyorum ama iste tam bu sebepten tepki gosteriyorum boyle konulara.. Simdi millet ister istemez yazacak evliligin guzelliklerini.. Dayak yuzunden bosanan kadin da gelip Bdv'de bunlari okuyacak..
Sırf muhabbet etmek icin açılmış bi konu gibi geliyor bana..
Geyik kismi var, sohbet etmeye gayet müsait.. Lutfen oralara gidin arkadaslar, bu konunun yeri burasi degil..
Konu sahibi yeni uye oldugundan bilmiyor olabilir.. Konu tasinir muhtemelen..
Mune Mune
@Margarikotin

Begenmediyseniz okumayin herkes herseyi yaziyo bu mu sorun
Burasi dert bölümü, istediginizi yazamazsiniz, kurallari okuyun isterseniz.. Oyle "istedigimi yazarim, begenmiyosan okuma, bu mu sorun?" diyemezsiniz..
Yeni uyesiniz muhtemelen, herkes kafasina gore yaziyor saniyorsunuz ama bilip bilmeden cikismaniz komik gorunuyor..

Begenmediyseniz okumayin herkes herseyi yaziyo bu mu sorun

Herkes derdini yaziyor , ana sayfada forum kurallari var okuyun , bdv de bu konuyu acamazsiniz , geyik bolumune yada iliskiler bolumune acabilirsiniz
Zaten konunuz tasinacak admin geldigi zaman

Itici gorunmek istemiyorum ama iste tam bu sebepten tepki gosteriyorum boyle konulara.. Simdi millet ister istemez yazacak evliligin guzelliklerini.. Dayak yuzunden bosanan kadin da gelip Bdv'de bunlari okuyacak..
Sırf muhabbet etmek icin açılmış bi konu gibi geliyor bana..
Geyik kismi var, sohbet etmeye gayet müsait.. Lutfen oralara gidin arkadaslar, bu konunun yeri burasi degil..
Konu sahibi yeni uye oldugundan bilmiyor olabilir.. Konu tasinir muhtemelen..
Mune Mune
@Margarikotin

Haklisin , itici de gozukmuyorsun
Keske insanlar uye olduklari yerin kurallarina ve isleyisine donup bi baksalar

Hayır sorunların yazıldığı bir bölüm ya hani?
Bir sıkıntı mı yaşıyorsunuz evlilikle ilgili diye girip okuduk yani başlığı görünce
Ben yazmak istedigim seyi tam anlatamadim o yuzden bi aksaklik oldu bir daha yazarken incrlemem gerek
Hayır sorunların yazıldığı bir bölüm ya hani?
Bir sıkıntı mı yaşıyorsunuz evlilikle ilgili diye girip okuduk yani başlığı görünce

Kv ile savaş ,sanki eşinizle değil de onunla evliymiş gibi olmak, kvnin stres topu olmak ve ne yaparsan yap mutlu edememek :işsiz:

Bdv'nin yapıtaşı demek.
Sadece aile kurmaya yarayan onun dışında gereksiz bir eylem.
Ama bu konu ne alaka burada onu anlayamadım :KK51:

Evlilik ne demek derken tam olarak soruyu anlayamadım . Herkesin değer yargıları farklıdır neden sordunuz acaba merak ettim. Bana gore sevdigim adamla bir ömür boyu mutlu olup güzel çocuklar yetiştirmek . Su an icin cok ama cok mutluyum yeni evliyim her şey çok güzel şu an için . Birlikte film izleyip sevdigim adamın göğsünde huzurla uyuyorum daha ne olsun ki :)

Back
X