Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Itici gorunmek istemiyorum ama iste tam bu sebepten tepki gosteriyorum boyle konulara.. Simdi millet ister istemez yazacak evliligin guzelliklerini.. Dayak yuzunden bosanan kadin da gelip Bdv'de bunlari okuyacak..Bdv konusu, evliyim mutluyum ask bocegiyimmm
Alttaki konu , kocamdan siddet gordum , bosaniyorum ,taciz edildim vs vs vs
Konunuz tam bdv ye layik olmus
Begenmediyseniz okumayin herkes herseyi yaziyo bu mu sorunPeki derdiniz nedir bu konuyla ilgili?
Burasi dert bölümü, istediginizi yazamazsiniz, kurallari okuyun isterseniz.. Oyle "istedigimi yazarim, begenmiyosan okuma, bu mu sorun?" diyemezsiniz..Begenmediyseniz okumayin herkes herseyi yaziyo bu mu sorun
Begenmediyseniz okumayin herkes herseyi yaziyo bu mu sorun
Itici gorunmek istemiyorum ama iste tam bu sebepten tepki gosteriyorum boyle konulara.. Simdi millet ister istemez yazacak evliligin guzelliklerini.. Dayak yuzunden bosanan kadin da gelip Bdv'de bunlari okuyacak..
Sırf muhabbet etmek icin açılmış bi konu gibi geliyor bana..
Geyik kismi var, sohbet etmeye gayet müsait.. Lutfen oralara gidin arkadaslar, bu konunun yeri burasi degil..
Konu sahibi yeni uye oldugundan bilmiyor olabilir.. Konu tasinir muhtemelen..
Mune
@Margarikotin
Benim icin sevgi ask sadakat iki kisiyken tek olmak birbirini kisitlamadan bir omru paylasmak![]()
aynennnnnnnnnnnnnnRahatın batması demek![]()
Bilmeyebilir, ogrenebilirler ama uyaran uyelere cikismak daha kolay geliyor sanirim..Haklisin , itici de gozukmuyorsun
Keske insanlar uye olduklari yerin kurallarina ve isleyisine donup bi baksalar
Begenmediyseniz okumayin herkes herseyi yaziyo bu mu sorun
Ben yazmak istedigim seyi tam anlatamadim o yuzden bi aksaklik oldu bir daha yazarken incrlemem gerekHayır sorunların yazıldığı bir bölüm ya hani?
Bir sıkıntı mı yaşıyorsunuz evlilikle ilgili diye girip okuduk yani başlığı görünce
Hayır sorunların yazıldığı bir bölüm ya hani?
Bir sıkıntı mı yaşıyorsunuz evlilikle ilgili diye girip okuduk yani başlığı görünce