evliliğin ilk aylarında olur böyle hemen hemen her kadında...
bilhassa eşinin ailesi tarafından her an bir sorun çıkacakmış gibi düşünmen inan çok doğal hepimiz yaşadık bu dönemleri..
zamanla alışırsın...adapte olursun üzülme... sadece sana tavsiyem eşinin ailesi tarafına karşı biraz takmamayı öğren...
her söyleneni her lafı ciddiye alırsan geçmez bu ömür....
evlilik biraz sabır işi...sabredip olayları arkana atmayı öğreneceksin...
evliliğimin daha 3. haftasında çıkardığım dillere destan kavgalar, topladığım çantalar, eşimin kafasına salladığım sivri topuklu ayakkabılar..
çok zordu çok
adam beni o zaman boşamadıysa heralde hiç boşamaz diyorum.
misler gibi hayatım vardı, ne zorum vardı kalktım evlendim, özgürlüğüm kalmadı bilmem ne çok kendimi yedim.
Çok teşekkür ederim şu an hastanedeyim zaten:) sancı bekliyorum.
Senin konuya gelince inan bana sen kazanırsın. Erkekler anlamıyorlar dangıl dungul konuşuyorlar. Yuva yıkmak çok kolay tek celselik iş. Allah göstermesin. Ama unutma yuvayı dişi kuş yapıyo. Zaten bi süre sonra yaşanmışlıklar oldukça insan geçmişi unutuveriyo. Biz neler yaşadık, dört dörtlük evlilik yok herkesin bi sıkıntısı var. Eşinin de kendine göre haklı yönleri vardır. Onları çocuk gibi görmeli nakış gibi işlemeli. Eğer becerebilirsen çok mutlu olursun. Bi dene bişey kaybetmezsin
aynı depresyonu yıllarca ben de yaşamıştım.keşke vakti zamanında bir doktora görünseymişim.en güzel yıllarım acılar içinde geçti hem de kim için insan müsfetteleri için
Bosansak mi diyen adama tamam sen davayi aciver beni ugrastirma demek lazim
Ne meraklilar bosanma lafina, valla kimse bulunmaz hint kumasi degil
Senin esinde tehlikeli eslerden cocuk yapma derim ben baktin olmuyor o zaman bu sefer sen sinyal verirsin
Sorunlari zaman degil insanlar cozer
Zamanla anca tavrini ben boyle dusunuyorum ben boyle ediyorum tavrini belli etmek bi ise yarayabilir
Kendi haline biraktigin hicbir sey cozulmez arapsaci olur
Birde kayinvaliden de benim kayinvalide gibi ne dediyse inkar eden bir tipse bu yuzsuzlukle ugrasmak zor karakter zayifsa yapacak birsey yok
Ayagini kesmeye calismaktan baska care yok
Evliliğin ilk ayları alışma süreci olduğu için zor geçiyor,normal durumun bence zamanla geçer bu ruh halin.
görücü usulü mü sevgilin miydi
yaşlar kaç
çalışıyor musunuz?
8 mi korktum şimdiHayir 8 senedir beraberiz. Ama 2,5 aydir evliyim.. Okuyorum.
Selam kizlar,
benim konularimi okuyanlar bilir, pek de güzel gecmeyen "cicim aylarim" oldu benim.
Ve belki de bu yasadiklarimin yüzünden depresyondayim, bilmiyorum. Evlilik sonrasi o dörtgözle bekledigim balayi bile hep kuskulu gecti bende. (Dügün gecesi yasanan altin skntisi mi bilmiyorum) sanki hep bir kötü seyler olacakmis gibi. Olduda.. Balayindan geldikten sonra baya bi kavgalar gürültüler yasandi (gerek Altin mevzusu, gerek sahsi kavgalarimiz) hersey bi yana, benim dügünümden sonra bi anne evine gitme duygusu, kendimi burada, bu eve, ait hissetmeme gibi sorunlar yasiyorum. Bu arada 2,5 aydir daha evliyim ama bir türlü benimseyemedim. Hersey yolunda gidiyor tam kavgalardan arinmis biraz huzur buluyorum ki, su icimde atamadigim bir "korku,kötü his" var. Sanki her an esimin ailesinden olsun esim tarafindan olsun bir sorun cikacakmis gibi diken üstündeyim. Bunaliyorum.. Bu sorunlar olmasin diye kv'lere gidesim gelmiyor bile ama bi yandan gitmesem ogullarina bu gelin hic gelmiyor diyecekler, oguluda sen gelmezsen bende senin annenlere gitmiyorum artik diyecek gibime geliyor. Hep hersey yolunda gitsede aglama hissi oluyor, aglayasim geliyor. Durup duruken.! Bunu nasil atabilecegim üstümden… Ya yoksa sadece benmiyim böyle kendimi tuhaf hisseden?
Sizin evlilik sonrasi psikolojiniz nasildi? Benimkisi gibiyse nasil atlattiniz?
Düsünceleriniz ve Öneriniz benim icin altin degerindedir.
Sevgilerimle
8 mi korktum şimdi
ben de 5 yıldır beraberm evlenmeye can atıyorum sizde öyle miydiniz
okuyorsanız tabi biraz zor olur ama çalışsanız dahada zordu
e okuyorsanız neden evlendiniz yaşlar kaç?
tatlim benimde ilk bes alti ay cok zordu. neden evlendim bu kadar erken diye hep uzuntulu hep mutsuzdum. annem baska sehirdeydi onun yanina gittim ama nasil ozledim evimi kocami. anladimki artk gercek evim kocamin yaniymis
Galiba bunu anlamam icin banada mesafe gerekiyor.
Insan burnunun dibindekini uzaktayken anlarmis..
Sevgimden süphem yok, ama yasadiklarim sevgimi bastiriyor. Aci cekiyorum resmen.
Insallah ya gecsinde ben 6 aya da raziyim, yeterki gecsin.
eşiniz kaç yaşında?Bende cok heyecanliydim, evliligi ap ayri düsünüyordum..
Tek tavsiyem, iyi düsün iyi karar ver. Hayatin söz konusu!
Bu yolun geri dönüsü, hicte kolay olmuyor. Ayriliklar sevgili döneminde ki gibi, kolay olmuyor.
Eger aci hissedeceksen, veya "acaba" sorusu varsa icin de. O zaman UZAK DUR derim.
O "acaba" sorusu senelerdir ömrümü yedi. Ve neticede o acabalarin hepsi cikti ortaya..
Tabii sendede olacak diye birsey söz konusu degil. Yasim 24 ve esimle ömrümün yarisini gecirdim düsün. Yinede insan emin olamiyor, yinede.. Degisiyor insanlar, hic kimse eskisi gibi kalmiyor.
Biliyorum hep negatif konustum, cidden yasadiklarimdan ötürü konusuyorum..
Hele ki özgürlügünüze düskün bir insansaniz, 2 kere düsünün derim.
eşiniz kaç yaşında?
neden okulu beklemediniz?
benim özgürlüğüm şimdiden yok zaten alıştım ona
tatlim benimde ilk bes alti ay cok zordu. neden evlendim bu kadar erken diye hep uzuntulu hep mutsuzdum. annem baska sehirdeydi onun yanina gittim ama nasil ozledim evimi kocami. anladimki artk gercek evim kocamin yaniymis
8 sene demiştiniz ama yazıda da 6 sene demişsiniz bu sefer aklım ona takıldıOkulu beklemedim cunku zaten sevgili dönemini dibine yasadik artik 6 senenin neresini bekliyelim?
Okulumun son senesindeyim zaten.. Ve esim 26 yasinda? Baska soru
Yorumun bana cok iyi geldi, icim ferahladi teyzen adina da cok sevindim ayrica.
Umarim ben de atlatirim. Bu evlilige verdigim süre 1 sene zaten, 1 sene icerisinde hersey yolunda gitmezse ben bu evliligi birdaha gözden geciricem diye söz verdim kendime. Sonucta yasadiklarim da 2,5 ay icinde az buz degil. Yaralari derin..
Canima kastim yok… Cok sagol, peki teyzen bu 1 sene icerisinde gecmesi icin birseyler yapti mi? nasil atlatti? zamana birakarak mi? Soru yagmuruna tuttum seni, helal et:)
sen iyi 6 ayda atmışsın üstünden ben şu dediğini 10 yıllık evliyim yeni yaşıyorum yani artık annemlere gittiğimde kocamı hep özlerdim de evimi aramazdım yeni yeni evimi arıyorumben aileme acayip derece düşkünüm o yüzden evlenince sudan çıkmış balığa döndüm... kocamı çok seviyorum yoksa bu kadar özleme bu kadar mesafeye uzaklığa dayanamazdım.
Konu sahibi arkadaşım bu duygu daha çok eşinle aran limoniyken hissediyorsan bence normal ben dediğim gibi 10 yıllık evliyim hala kavga ettiğimizde keske annemin dizlerinde olsaydım diyorum ama barışınca gözüm kocamdan başkasını görmüyobiz büyüyüp evlenip koca kadınlar oluyoruz belki ama içimizdeki küçük kız hiç büyümüyor bence kalbimiz kırılınca hemen anne baba yüreğinde teselli bulmak sevilmek korunmak istiyoruz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?