Evlilik sorunları - itinayla akıl alınır.

Kayınvalıdenızı pek muhattap olmayın sızı cekemedıgı ıcın bu tur sorun çıkartıyor esınle konus aradaki köprüyü kendı sı saglıcak annem bu yanı dıyıp kestırıp atmıcak yerını bılecek tepkısını koyacak

Surat sallandırmanıza gelırsek o mod maalesef bende de var bende asamıyorum onu esınle tartıstıgın bır konuda dırek balkona çıkıp temız hava alıp bır sure sonra ıcındekılerını kırmadan dıle getırebılırsın

Kötü ınsan olmak tanımladığınız yanlışlar yapan hatası olan ınsan degıldır esınız sıze bakarken gözünde o aşk perdesını ındırmıs kı sureklı açığınızı yuzunıze vurmak dan bahsedıyor sende istesen esının eksıklerını çokça bulabılırsın eğer bu acıkların senı yıpratan kötü sınerjı vermenı sağlıyor sa uzerınde durabılırsın

Her tartışmada konuyu boşanmaya getırmemelısın
Emek olmadan sevgı olmaz bırbırınıze karşı saygınızı bozmadıgınız surece konunun uzerınde elestırıp çözüme gıtmelısınız su an sızın yasagıdıgınız ufak çaplı zıtlaşmalar her evlılık de var evlılıgınızın oturması zaman alır sevgılı donemı ıle evlılık yaşantısı apayrı su an esını tam anlamıyla tanımaya devam edıyorsun bazı harekerlerı huylarını daha yenı öğrenıyorsun oda senın aynı Sekılde bır zaman sonra bırbırınıze eksıgıyle yanlışıyla hatasıyla bırbırınızı kabul ettıgınızde evlılıgınız oturacak ondan sonra çocukla taçlandırırsınız

hiç kafana takma bacım. Bir kulağından girsin, diğerinden çıksın. Sen kendine bak de. Sende bir kusurunu bul ve başına kalk

İşte eminim ki defalarca konuşmuşsunuzdur bu tavrın sizi kırdığı hakkında. Çözüm getirmemiş 10 yılda. Denemediğiniz yol kalmış olmalı. Taktiksel davranarak düzeleceğine inanıyorum ben artık.

O arada hava almayı hiç beceremiyorum. Var ya böyle sinir küpüne dönüyorum, onun da damarına basmak için yanıp tutuşuyorum. Basıyorum da. O yüzden alevli oluyor kavgalar.

Söyledim. Hatan beni de anneni de karşına alıp sen konuş sen sus sen haksızsın sen yanlışsın dememek oldu dedim. Hak verdi. Sonrasında icraat pek göremedim.

Ben misilleme yapmaktan ziyade o aşk perdesini tekrar getirmeyi istiyorum. Ben de onu eleştirirsem anlamaz. O beni kendi kulvarına çekmiş olur. Halbuki ben onun bölümünün yanlış olduğunu dile getiriyorum.

Boşanma lafı hiç çıkmadı ağzımdan. Ama ayrılmayı düşündüğümü hep anladı, hep anlıyor.

Bekarken bakımlı olup evlenince kendızı saldıysanız kendınızı bedenızı sporla saçlarınızı renk tonunu degıstırebılırsınız
Yatakta da ufak taktıksel hareketlerle hatasını ve bundan rahatsız olduğunu belırtıp kendımı bazı yönlerde torpulucem ama sende bu huyunu degıstırebılırsın gıbı yüzeysel bahsedebılırsın

Ondan ayrılmayı düşündüğünu anlaması ıyı bısey ben ne yaparsam yapayım hayranayse benden vazgeçemez dusuncesı yok en azından bu duyguyu hıssetmesı güzel yanı

Yok yok salmadım kendimi. Tabi ki bakamadığım zamanlar oldu ama ne kilo olarak ne bakım olarak büyük farklılıklarım olmadı. Saçımın başımın dağınık olduğu anlar oldu, ev haliyle. Tamamiyle pespaye olmadım.

Bu tarz konuşmaları o kadar fazla yaptık ki. Fayda etmedi. Artık icraat görmek istiyor ve bu tip konuşmalardan ben de oldukça yoruldum. Artık akışına bırakıp biraz kendi içime dönmek istiyorum. O zaman yoluna gireceğini düşünüyorum.

Canim benim yasim 23 ama anliyrm ki 20 yasinda da evlensen 40 yasinda da evlensen her zaman sorun cikar. Evlenmek oyle mutlu mesut hergun ayri bi heyecani olan bir hayat degil ki. Tabiki sorunlar olacak. Ama bir sekilde yoluna girecek. Yani illaki kurallariniz olup onlardan taviz vermememiz gerekmiyor. Misal soyluyrm. Yani direk ayrilmayi dusunuyor burda konu acan arkadaslar. Ben 19 yasimda evlendim suan bunlsri ben yaziyor olsam cahil evlenmissin derlerdi yorumlarda cok karsilastim ama her evlenen sorun yasar. Bende cok yasadim esimin ailesinde en kucuk bendim . Iki eltim var hem onlara alismak hemde esime alismak zor oldu. Kayinvalidem iyi gorunumlu yavrum cocugum diyen ve ogullarini dolduran bir insan. Lohusaligimi burnumdan getiren bir insan ama aglayip hastalanip kendinj bir turlu acindiriyor. Ama esimle birbirimize alistikca huylarimizi ogrendikce cok mutlu olduk. Nisanliligm ve ilk evlendigm zamanlari hic sorma ama. Erkek anneleri cok sikayet ediyor ogullarina gelinleri. Yapmamalari gerekir ama dertsiz yasam da yok yani .. misal veriyorm cocugun olmaz o zaman onun derdine dusersin gerisini unutursn. Suan benim oyle baska sorunlarim varki sen dua edersin yasadiklsrina.

hiç kafana takma bacım. Bir kulağından girsin, diğerinden çıksın. Sen kendine bak de. Sende bir kusurunu bul ve başına kalk
Onun kusuru cokkk ama bana yakışmaz ben onun gibi aciz değilim inanın öyle bi hale geldimki aldatma bile eyvallah diyecem hiç umrumda bile değil yani beni ne hallere düşürdü

Yok bacim yok 10 yıldır her türlü hakarete dayağa maruz kaldım yeri geldi evden kovuldum ama hep haksız çıktım yani ben artık bu evde de bu hayattada kaliyosam 3 tane yavrum için eşimin kredisi bitti bende dışarı göstermelik davranıyorum diyorum ya aldatsa bilr hiç canm yanmaz okadar yaktık i canımı

Allah kolaylık versin sıkıntılarında.
Zaten duyduğum hiçbir evlilik güllük gülistanlık değil. Hep benzer muhabbetler. O yüzden bırakmanın çözüm olmadığına kanaat getirdim. Uğraşmak lazım. Gerçekten emeksiz yemek olmuyor

Onun kusuru cokkk ama bana yakışmaz ben onun gibi aciz değilim inanın öyle bi hale geldimki aldatma bile eyvallah diyecem hiç umrumda bile değil yani beni ne hallere düşürdü
İnan ki sonunda öyle düşünüyorlar ki bı bakmışsın o sicarken senden üstün gelmişsin

Amin canim Allah razi olsn.. boyle dusunmene sevindim. Kavga etmeden mutlu mesut yasarsiniz umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…