Evlilik Tazminatı Olurmu ?

kesinlikle evliliği istifana sebep göstermen gerekiyor tazminat alman için, dilekçen bu şekilde yazılmış olmalı.

ama onun dışında memurluk biraz farklı olabilir bilemiyorum da 37. haftadan sonra çalışman yasak olduğu için nasıl yeni bir işe gireceksin, o şekilde iş başlangıcı yapılabilir mu acaba?

evet kurum raporunu getirebilirsin dedi. hamile ve askerler özel duruma giriyormuş. hamile olduğuma dair yada hamile olsam da çalışabileceğime dair rapor yeterli oluyormuş ve orada normal iş başı sürecim başlıyormuş.. eğer başlama sürecim doğum zamanına sonrasına denk gelirse 4 ay izinden sonra denk gelmeyip raporlu çalışmam denk gelirse de çalışma iznim bitene kadar çalışılabiliyor. dilekçemi noter onaylı mı yapmalıyım.. bazı forumlarda o şekilde yazılmıştı..

tamam o zaman.

noter onaylı diye öneriliyor, zorunluluk yok, olur da işveren sıkıntı çıkarırsa diye kendinizi garantiye alın diyor.
senin işverenin sorun çıkaracak bir tip ise noter onaylı gönder, yoksa gerek yok.

çok teşekkür ederim. eşimle aynı şirketteyiz. duyulup sorun olur diye düşündüm eğer hakedilmiyorsa 2 yıldır çalışıyorum çok bir para olmasa da emek karşılığı sonuçta
Bu sana verilmis bir hak canim, alir cikarsin kimse sorun edemez. Hayirlisi olsun

patron sorun etmezde personel müdürü vs. eder bende garantiye alayım o halde..çok sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…