- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
evet zaten adamla metresinde hiç suç yok... neden mi? çünkü onlar çok aşık olmuşlar, ne yapsınlarmış?Çoğu da ikinci kadın masum,zavallı .Bazen izlerken oğlum konusunu ,kim olduklarını soruyor.Diyorum O O'sevgilisi öbürü sevgilisi Oğlumun bakış aynen şöyle
Bir kadin sirf sevisebilmek icin onurunu grurunu bu kadar hice sayamaz bu yazdiklariniz gercekmi nasil bir mide varEski sevgili
Eski sevgilisiyle çok sık goruşmuyor ama beni onla kıyasladığı çok oldu. Ben umursamıyorum onu sorun etmiyorum evin içinde biraz da olsa huzurum olsun birazda benle ilgilensin bide şu ilişki sorununu çözsek tamam gerisi boş benim için kolay kolay takmam kafaya yoruldum çünkü acaba onla mı bugün bu kadar ne konuştu acaba vs. Gibi düşünmek yordu beni onla konuştuğunda mutlu oluyor ama sonuçda sadece tlde yanında olan benim bide o kadar konuşmasına rağmen hiç seni özledim yada seviyorum dediğini duymadım onu çok istese duramaz bence i...
bende oyle dedim basta sen bilirsin ama afettim iste arti ben aldatilmayan kadin duymadım bazikari cok saf oluyo iyi niyetli oluyo supe duymuyo
Kendinizce hakli olabilirsiniz buda benim dusuncelerim tabiki kabullenmesinler bende hala kabul etmis degilim ama ewliligimi bitirmedim ama erkekler ayri ayri aldatip pisman olan var bide esini umursamayip pisman olmayan var arti aldattigi kadinlarda ewli oldugunu bile bile konusmakta israrci oluyorlar e erkeklerde nefissizler her erkekte aldatmaya meyillidir olmayanda belkiiiii sanmam ama vardirAldatılmayan kadın yok diye kendinizi avutmayın benceBaya da var 2 tane evlilik yaptım aldatılmadığıma da kalıbımı basarım Ha tabi bu aldatılmayacağım anlamına gelmez.. Ama aldatılırsam da sizin gibi yutup oturmam orası da
Allah'ın emri.. Siz kendiniz gibi insanları aldatılıp yutmaya daha fazla teşvik edici konuşmalar yapmayın benceÇünkü buralarda kadınlık gururu hala var olan bayağı bi insan var
kendinizi böyle mi teselli ediyorsunuz?ldatilmayan kadin yok bence yüzde bi milyon eminimm
konuştukça batıyorsunuzKendinizce hakli olabilirsiniz buda benim dusuncelerim tabiki kabullenmesinler bende hala kabul etmis degilim ama ewliligimi bitirmedim ama erkekler ayri ayri aldatip pisman olan var bide esini umursamayip pisman olmayan var arti aldattigi kadinlarda ewli oldugunu bile bile konusmakta israrci oluyorlar e erkeklerde nefissizler her erkekte aldatmaya meyillidir olmayanda belkiiiii sanmam ama vardir
benim esim face ve diger sosyal siteleri kullanmiyor isten ewe evden ise bensiz asla yatmaz her gun arar sorar telefonunu netten kontrol ettigim bi insan asla tlfnunu benden saklamadi böyle bi adamken aldattiAy bende çok safım o zaman. Aldatilmadim. Eminim. Hemde kendime güvenmediğim kadar güvenirim eşime. Bu karakter meselesi. Aldatan erkeği tanırsın bilirsin şüphelenirsin. Ama adam işten çıktığı saatte evde oluyosa whatsapp facebook sürekli açık duruyorsa saklamiyosa tuvalete giderken bile telefonu yanına almiyosa ve azıcık allah korkusu varsa hangi gerekçeyle şüphe duyacaksin? Sadece erkek olduğu için mi? Aldatan erkekler var ama hepsi aldatır deyip aldatanlari haklamaya gerek yok.
Kendini kandırma bi psikologa git iyilesince boyle düsünmeyeceksin bu ayip degil güven pronlemi yasiyorsun ama bu hayatta iyi adamlar var iyi aileler yuvalar namuslu insanlar var ve aldatmayan erkek cok cok cok.Kendinizce hakli olabilirsiniz buda benim dusuncelerim tabiki kabullenmesinler bende hala kabul etmis degilim ama ewliligimi bitirmedim ama erkekler ayri ayri aldatip pisman olan var bide esini umursamayip pisman olmayan var arti aldattigi kadinlarda ewli oldugunu bile bile konusmakta israrci oluyorlar e erkeklerde nefissizler her erkekte aldatmaya meyillidir olmayanda belkiiiii sanmam ama vardir
İşte o derece profesyonel demek kibenim esim face ve diger sosyal siteleri kullanmiyor isten ewe evden ise bensiz asla yatmaz her gun arar sorar telefonunu netten kontrol ettigim bi insan asla tlfnunu benden saklamadi böyle bi adamken aldatti
tımım cınımKendinizce hakli olabilirsiniz buda benim dusuncelerim tabiki kabullenmesinler bende hala kabul etmis degilim ama ewliligimi bitirmedim ama erkekler ayri ayri aldatip pisman olan var bide esini umursamayip pisman olmayan var arti aldattigi kadinlarda ewli oldugunu bile bile konusmakta israrci oluyorlar e erkeklerde nefissizler her erkekte aldatmaya meyillidir olmayanda belkiiiii sanmam ama vardir
aldatmayi kabullenmisim gibi niye algiladiniz benimde babamin aldatmadigindan eminim ama bu devirdeki adsmlarda girmiyorumBir kadın nasıl kendini yada eşini yada evliliğini savunmak için aldatilmayan kadın yok der ,diyebilir..kendine değer veren kadinların hic biri aldatılmaz buna ragmen aldatma varsa adamin karakteri bozuktur.ama kendisine degil de eşine deger veren yada bu deger olayini anlamayip kocam eskisiyle mutlu oluyor şeklinde deger verdigini dusunen tuaf olan kadin aldatilir,aldatılsin zaten bu ne genişlik..babam hep der annenden baskasini gördügum an Allah canımi alsin dedim hep bu bi kadina yapilmaz sana yapilsa bi dakka kalma yanindayim der ki asla bosanmami istemez bu aldatma konusunu kaldiramaz sadece.esimi 3 yildir taniyorum biseyini görmedim hic olmaz diyemem olmadi diyebilirim. ama babami kanimi canimi yillardir tanirim benim babam aldatmadi aldatmaz..
Kendinizce hakli olabilirsiniz buda benim dusuncelerim tabiki kabullenmesinler bende hala kabul etmis degilim ama ewliligimi bitirmedim ama erkekler ayri ayri aldatip pisman olan var bide esini umursamayip pisman olmayan var arti aldattigi kadinlarda ewli oldugunu bile bile konusmakta israrci oluyorlar e erkeklerde nefissizler her erkekte aldatmaya meyillidir olmayanda belkiiiii sanmam ama vardir
kabullenmeseydiniz affetmezdinizaldatmayi kabullenmisim gibi niye algiladiniz benimde babamin aldatmadigindan eminim ama bu devirdeki adsmlarda girmiyorum
Eski sevgili
Eski sevgilisiyle çok sık goruşmuyor ama beni onla kıyasladığı çok oldu. Ben umursamıyorum onu sorun etmiyorum evin içinde biraz da olsa huzurum olsun birazda benle ilgilensin bide şu ilişki sorununu çözsek tamam gerisi boş benim için kolay kolay takmam kafaya yoruldum çünkü acaba onla mı bugün bu kadar ne konuştu acaba vs. Gibi düşünmek yordu beni onla konuştuğunda mutlu oluyor ama sonuçda sadece tlde yanında olan benim bide o kadar konuşmasına rağmen hiç seni özledim yada seviyorum dediğini duymadım onu çok istese duramaz bence i...
Sen ne dediğini bilmiyorsunKendinizce hakli olabilirsiniz buda benim dusuncelerim tabiki kabullenmesinler bende hala kabul etmis degilim ama ewliligimi bitirmedim ama erkekler ayri ayri aldatip pisman olan var bide esini umursamayip pisman olmayan var arti aldattigi kadinlarda ewli oldugunu bile bile konusmakta israrci oluyorlar e erkeklerde nefissizler her erkekte aldatmaya meyillidir olmayanda belkiiiii sanmam ama vardir
Yanı butun suç kadınlarda ? Kadınlar kocana sarkıntılık etmese kocanın o taraklarda hiç bezi yok değil mi?Kendinizce hakli olabilirsiniz buda benim dusuncelerim tabiki kabullenmesinler bende hala kabul etmis degilim ama ewliligimi bitirmedim ama erkekler ayri ayri aldatip pisman olan var bide esini umursamayip pisman olmayan var arti aldattigi kadinlarda ewli oldugunu bile bile konusmakta israrci oluyorlar e erkeklerde nefissizler her erkekte aldatmaya meyillidir olmayanda belkiiiii sanmam ama vardir
Yanı butun suç kadınlarda ? Kadınlar kocana sarkıntılık etmese kocanın o taraklarda hiç bezi yok değil mi?
pekı şu aklına gelmıyormu tekrar yapıyormudur dıye? Sonuçta 1 kere yapan 1 kere daha yapar ve sizin kocanız baya baya profesyonel..
Eski sevgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?