EVLİLİK TE İLŞKEYE, KADIN MI TEŞVİK ETMELİ YOKSA ERKEK Mİ???

peki neden ayri yatiyor ozaman sadece sadakatla sevgiyle ewlilik yuruyorsa oh ne güzel

elbette sadakatle sevgiyle yürür.
eşi konu sahibesini sevmiyor, sevse dokunmak isterdi adam yatakları bile ayırmış.
sadakate ve sevgi yoksa ne var?
kırmızı don ve seks oyuncakları mı?
onların alası genelevlerde vardır müşteri toplamak için.
sevgi olmasa kimse evlenmez parasını verip yapar.

ne kadar enteresan bir savunma sistemi oluşturmuşsunuz kendinize pes.
yok erkeğin nefsi yok pişman olanı var olmayanı var.
aldatan erkek kalitesiz ve karaktersizdir bu çok açık ve savunulacak tarafı yok.

Ay iyi eminseniz aldatilmadiginizdan sorun yok ozaman sanki aldatilmak iyi bisemis bos verin demisim gibi atin kuntin laf yapiyosunuz

arkadaş seksle bozmuş kafayı algılayamıyor söylediklerimizi

ah bu kadınlar
namuslu kocişleri hep baştan çıkarıyorlar
oysa bu adamcağızlar işlerinde güçlerinde
başları yerden kalkmaz
ama bu kadınlar yok mu bu kadınlar.

Ay iyi eminseniz aldatilmadiginizdan sorun yok ozaman sanki aldatilmak iyi bisemis bos verin demisim gibi atin kuntin laf yapiyosunuz
kimse seni niye kocanı affettin diye eleştirmedi
sen ısrarla aldatılmayan kadın yoktur dediğin için bu tepkiyi gördün
ayrıca nasıl bir çevren var senin öyle bacım?
o çevrendeki insanlar mı öğretti sana kocan seni aldatırsa git kırmızı gecelik giy, seks shoplardan oyuncaklar al diye?
ayrıca olayı 'bende aldatıldım boşver' e getirmişsin

Siz benim soylediklerimi algilamadiniz agilayamiyorsunuzda tekrar anlatma geregindede bulunmuyorum

herkese ayni seyi soylemiyorum yazilana gore cvp verdim kocasinin istemedigini bildigi ve gördüğü halde eski sevgilisiyle konusursa konussun ama ben mutlu olmak istiyorum demis bende oyle yazdim ise yaramaz ama denesin gibisinden arti ewt cevremdeki herkes aldatiliyor belki bir yada iki kisi haric oda belki

o halde mümkünse o çevreyi değiştirmeni öneririm

aldatılmış olabilirsiniz
eşinize bir şans vermiş de olabilirsiniz
kendi ailenizi, evladınızı düşünerek aldatılmayı yutmuş da olabilirsiniz. bunların hepsi sizi bağlar.
ancak gelip burada aldatılmayı "zaten herkes aldatılıyor" "aldatılmadım diyen saftır" vs şeklinde yorumlayamazsınız.
hayat sizden ve çevrenizden ibaret değil ve siz tanışmamış dahi olsanız harika evlilik sürdüren, kaliteli eşlere sahip hanımlar da var.
asla eşinizin suçunu aman herkes yapıyor diye azımsamayın.
hadi azımsadınız fikirlerinizi millete lanse etmeye çalışmayın çünkü baştan sona yanlış.

esimin yaptıkları dogru demedim kesinlikle azsimsamadim o dediginiz iliskilerden kactane sayabilirsiniz

sevgi ve sadakat yok seksmi olur dedim ben ya sizler niye baska türlü algilayip cvp veriyosunuz hesinin olmasi lazim sadece sevgi saygi yetmiyo

e sizin evlilikte sadakat yok öyleyse.
onun yerine ne koyuyoruz?
hasbinallah....
anlatımda bir sıkıntı var ama ne?
neyse kapatalım artık bebeğiniz gerilmesin durduk yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…