EVLİLİK TE İLŞKEYE, KADIN MI TEŞVİK ETMELİ YOKSA ERKEK Mİ???

yaranizmi var anlayamadim iyi insan ama yinede yapti nasil guvenilir kabullenmedim affetmis görünümündeyim iyi yapmis olabilir demedim her erkek yapar dememdeki cogu erkek yapiyo yapmayanlarda yapmaya basliyo yazdiklarimi iyi okuyunuzz

Cevaplarını hayretler içinde okuyorum ..
Cidden gerçek misin ? AlaY MIediyorsun bizlerle ??
Eğer gerçeksen, sen kendini önemsemiyorsun ki en başta asıl problem bu bence ..

bu yazımida anlamayacaksiniz ama son kez yazayim size iyi bisey demedim cok zor bi durum ne olursa olsun kabullenemez olur böyle seyler boş verinmi dedim arti teselli veren tek ben değilim teselli verenler aldatilmismi oluyo e yine dedigime geldiniz teselli verenler aldatilmis soylemiyo ozaman

zaten 2 kere aldatılmış

ewt cok zor ve kötü durum ama bunu her jadin yasiyo yskslayan var yakalamayan var

konuyla alakasız tek bir şey söyleyeceğim.
erkeği seks oyuncaklarıyla eve bağlayamazsınız. daha süslü bir oyuncak için sizin oyuncaklardan vazgeçer.
erkeği kadına sadık tutan tek şey saygı ve sevgidir, başka hiçbir şey değil.

bana kendinizi feci derecede kandırıyormuşsunuz gibi geldi.
aldatılmayan kadın siz inanmak istemeseniz bile evet var.

Benim mesaim bitti, çıkıyorum
Nefis bende de var, istesem yolda kaşım gözüm oynar aldatacak birini bulurum hani
Bu gibi erkekler gökte gezmiyo zaten toplu taşımada sokakta vb. yerlerdedirler
Nasıl ben sözüme sadıksam evli her normal insan gibi
Eşim de olmalı
Tükürürüm erkekliğine de nefsine de
Asla aldatmaz da demiyorum hani ama 'hepsi aldatır bari benim ki pişman elimdekiyle yetineyim beterin beteri var' kafasında olmam Allah'ın izniyle

Siz kendi değerinizi bilmezken hödükler nasıl bilsin
Anlayana

Herkese iyi akşamlar.

ay hakikaten ilk mesajında seks shoptan bişeyler alın falan yazmıştı
sanki sadece seks için aldatılıyor kadınlar

maşallah yürekler 4 oda 1 salon.
gönlü bende olmayan herifi koynuma alıp ne yapacağım.
yeminle insanı çileden çıkarıyorsunuz.

Sizi hic samimi bulmuyorum.kusura bakmayin.

Canim teselli verenler aldatilmis olmuyor teselli etmek icin yasamak gerekmiyor sen yasadigini anlatmissin teselliden cok telkin var uyari var cik git ne isin var adamla diyor herkes,ne bicim evlilik diyor bekle duzelir bende yasadm diyen yok diyeni gormedim ben dese bile dunya kk ibaret degil

Dur bbu gece esime diyeyim ben eski sevgilimle konusuyorum telefonda onunla konusmaktan cok mutluyum senlede yatasim yok bakalim bana ne dicek tovbe tovbe
Bide bi arkadas vardi bulamadim msjini bulursam fena konuscaktim ona aldatilmayka ilgili ben eminim arkadasim benim kocam beni aldatmiyor sen kendi adina konus

benim bi arkadasim var aynen eksiksiz diyebilirim bu sekilde konustu ve aldatildigini ogrendi ama ayrilmadi böyle konusanlari cok gördüm

benim bi arkadasim var aynen eksiksiz diyebilirim bu sekilde konustu ve aldatildigini ogrendi ama ayrilmadi böyle konusanlari cok gördüm
Akşam akşam sinirlerimi iyicene bozuyorsunuz yanı. Siz aldatıldınız dıye bızlerde aldatılcak deyiliz. Size geçmiş olsun.
Biz sadece kendınızı kandırmayın aldatılmayan ınsanlarda var dıyoruz okey?
Sizin cevrenız baya baya bozukmuş . Benım çevremde hiç böyle insanlar yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…