- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
yaranizmi var anlayamadim iyi insan ama yinede yapti nasil guvenilir kabullenmedim affetmis görünümündeyim iyi yapmis olabilir demedim her erkek yapar dememdeki cogu erkek yapiyo yapmayanlarda yapmaya basliyo yazdiklarimi iyi okuyunuzz
aynenBu dizilerde evdeki kadın da nemrutun tekidir hep. Erkek aldatmasın, başka kadına gönlü kaymasında ne olsundur.
bu yazımida anlamayacaksiniz ama son kez yazayim size iyi bisey demedim cok zor bi durum ne olursa olsun kabullenemez olur böyle seyler boş verinmi dedim arti teselli veren tek ben değilim teselli verenler aldatilmismi oluyo e yine dedigime geldiniz teselli verenler aldatilmis soylemiyo ozamanYaram olsa gelir konu sahibine teselli verirdim sizin gibi sanırım
Allah kimsenin başına vermesin ama verince de affetmiş gibi yapmayı hiç nasip etmesin
Öyle yaşaması daha zor olmalı
Hoş bişeymiş gibi ama benim ki pişman bak senin ki yazışmaya devam ediyo demen çok garip, aması azı çoğu mu var bu işin
zaten 2 kere aldatılmışHe yani o kadar eminsin herkesin aldatıldığından
Sen iyi değilsin bence yardım al, bu adam ikinciyi aldatıp yine her erkek aldatır ama ben pişmanım dese yiyecek gibisin
Milletin kocaları aldatıyo bile olsa bu senin bulunduğun durumu normal ya da iyi kılmaz
ewt cok zor ve kötü durum ama bunu her jadin yasiyo yskslayan var yakalamayan var
İlk gibi anlatıyodu ne bileyimzaten 2 kere aldatılmış
ay hakikaten ilk mesajında seks shoptan bişeyler alın falan yazmıştıkonuyla alakasız tek bir şey söyleyeceğim.
erkeği seks oyuncaklarıyla eve bağlayamazsınız. daha süslü bir oyuncak için sizin oyuncaklardan vazgeçer.
erkeği kadına sadık tutan tek şey saygı ve sevgidir, başka hiçbir şey değil.
bana kendinizi feci derecede kandırıyormuşsunuz gibi geldi.
aldatılmayan kadın siz inanmak istemeseniz bile evet var.
Eski sevgili
Eski sevgilisiyle çok sık goruşmuyor ama beni onla kıyasladığı çok oldu. Ben umursamıyorum onu sorun etmiyorum evin içinde biraz da olsa huzurum olsun birazda benle ilgilensin bide şu ilişki sorununu çözsek tamam gerisi boş benim için kolay kolay takmam kafaya yoruldum çünkü acaba onla mı bugün bu kadar ne konuştu acaba vs. Gibi düşünmek yordu beni onla konuştuğunda mutlu oluyor ama sonuçda sadece tlde yanında olan benim bide o kadar konuşmasına rağmen hiç seni özledim yada seviyorum dediğini duymadım onu çok istese duramaz bence i...
ay hakikaten ilk mesajında seks shoptan bişeyler alın falan yazmıştı
sanki sadece seks için aldatılıyor kadınlar
Sizi hic samimi bulmuyorum.kusura bakmayin.Eski sevgili
Eski sevgilisiyle çok sık goruşmuyor ama beni onla kıyasladığı çok oldu. Ben umursamıyorum onu sorun etmiyorum evin içinde biraz da olsa huzurum olsun birazda benle ilgilensin bide şu ilişki sorununu çözsek tamam gerisi boş benim için kolay kolay takmam kafaya yoruldum çünkü acaba onla mı bugün bu kadar ne konuştu acaba vs. Gibi düşünmek yordu beni onla konuştuğunda mutlu oluyor ama sonuçda sadece tlde yanında olan benim bide o kadar konuşmasına rağmen hiç seni özledim yada seviyorum dediğini duymadım onu çok istese duramaz bence i...
niye anlamamakta israrcisiniz canınızmı sıkılıyor iyi bişey yapmışmi dedim arti kimseye affedin demedim dememdezaten 2 kere aldatılmış
aynensadakat sevgiyle alakalı.
yıkılmış evliliği kırmızı don nasıl kurtarsın?
bu kadın milletine hayret ediyorum.
demeye de yüzünüz olmamalı benceniye anlamamakta israrcisiniz canınızmı sıkılıyor iyi bişey yapmışmi dedim arti kimseye affedin demedim dememde
peki neden ayri yatiyor ozaman sadece sadakatla sevgiyle ewlilik yuruyorsa oh ne güzelsadakat sevgiyle alakalı.
yıkılmış evliliği kırmızı don nasıl kurtarsın?
bu kadın milletine hayret ediyorum.
Canim teselli verenler aldatilmis olmuyor teselli etmek icin yasamak gerekmiyor sen yasadigini anlatmissin teselliden cok telkin var uyari var cik git ne isin var adamla diyor herkes,ne bicim evlilik diyor bekle duzelir bende yasadm diyen yok diyeni gormedim ben dese bile dunya kk ibaret degilbu yazımida anlamayacaksiniz ama son kez yazayim size iyi bisey demedim cok zor bi durum ne olursa olsun kabullenemez olur böyle seyler boş verinmi dedim arti teselli veren tek ben değilim teselli verenler aldatilmismi oluyo e yine dedigime geldiniz teselli verenler aldatilmis soylemiyo ozaman
benim bi arkadasim var aynen eksiksiz diyebilirim bu sekilde konustu ve aldatildigini ogrendi ama ayrilmadi böyle konusanlari cok gördümBenim mesaim bitti, çıkıyorum
Nefis bende de var, istesem yolda kaşım gözüm oynar aldatacak birini bulurum hani
Bu gibi erkekler gökte gezmiyo zaten toplu taşımada sokakta vb. yerlerdedirler
Nasıl ben sözüme sadıksam evli her normal insan gibi
Eşim de olmalı
Tükürürüm erkekliğine de nefsine de
Asla aldatmaz da demiyorum hani ama 'hepsi aldatır bari benim ki pişman elimdekiyle yetineyim beterin beteri var' kafasında olmam Allah'ın izniyle
Siz kendi değerinizi bilmezken hödükler nasıl bilsin
Anlayana
Herkese iyi akşamlar.
Akşam akşam sinirlerimi iyicene bozuyorsunuz yanı. Siz aldatıldınız dıye bızlerde aldatılcak deyiliz. Size geçmiş olsun.benim bi arkadasim var aynen eksiksiz diyebilirim bu sekilde konustu ve aldatildigini ogrendi ama ayrilmadi böyle konusanlari cok gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?