- Konu Sahibi Papatya129
-
2 seneye kim öle kim kala .Güncelleme:
Kızlar az önce konuştum tavsiyelerinizi dinleyip
Kesinlikle evlilik istediğini ve bundan 2 sene sonra düğün yapmak istediğini söyledi
Tabi sen teklifimi kabul edersen, tek başıma verebileceğim bi karar değil diye de ekledi
Yani gayet normal. Adam sizin dibinizde zaten birikim işine başlayıp baslamadığını anlayabilirsiniz. Bu süreçte ilişkinizi de test etmiş olursunuz. Elinizde para yoksa da bi zahmet nikah kıyın geçin aynı evde yaşıycak kadar moderndeniz düğün diye de diretmezsiniz bence.Hatta excel tablosu yapmış gelir gider hesaplaması onu gösterdi açıp
İki sene sonra şu kadar birikim yapmış olacağım biraz da aileler yardım etse hallolmuş oluyor diyor :)
Bilmiyorum ben ikna oldum hahah
Beraber yaşamak, bilmem kaçıncı günde mutlaka sevişmiş olmak, bunu her fırsatta, konuda belirtmek,mükemmel ilişkinin olmazsa olmazı. Diğer türlüsü "çöp" tabi. Bazı konulara gelebilecek yorumları ezberlemiş olabilirim.
Kim ayol özelden yazsanaGöz ardı ettiğim bir üye vardı, şunu görünce ondan bahsettiğinizi direkt anladım. Evet o çok modern, o çok şahane o ilk buluşmada adamın koynuna girdi ve adam yılllarca peşinde koştu o über cool ...Size tavsiyem sizler de gözardı edin bolca boş yorum okuma zahmetinden kurtulursunuz her konuya aynı yorum ben süper coolum siz cahil köylüler de öylece yaşayın .
.
Kim ayol özelden yazsana
biz mi çok geride kaldık nedir ailecek :)Güncelleme:
Kızlar az önce konuştum tavsiyelerinizi dinleyip
Kesinlikle evlilik istediğini ve bundan 2 sene sonra düğün yapmak istediğini söyledi
Tabi sen teklifimi kabul edersen, tek başıma verebileceğim bi karar değil diye de ekledi
Aysenimi olmasın kızGöz ardı ettiğim bir üye vardı, şunu görünce ondan bahsettiğinizi direkt anladım. Evet o çok modern, o çok şahane o ilk buluşmada adamın koynuna girdi ve adam yılllarca peşinde koştu o über cool ...Size tavsiyem sizler de gözardı edin bolca boş yorum okuma zahmetinden kurtulursunuz her konuya aynı yorum ben süper coolum siz cahil köylüler de öylece yaşayın .
Yok yok değil ben anladımAysenimi olmasın kız
direk aklıma o geldi
etiketleyerek yazmadım.. birde değildir amannn :)
Aysenimi olmasın kız
direk aklıma o geldi
etiketleyerek yazmadım.. birde değildir amannn :)
ayyy ne iğrenç bir tabir. Adam alacağını alıyor. Seks'i bir erkek zaferi olarak görmek. Of bitmedi bu ataerkil kafalarzaten muhtemelen aynı evin içinde karı koca gibi yaşıyor olmalısınız. adam alacağını alıyor niye nikah kiysin ki... evlilik cinsel ilişkiyi resmiyete dökmek gibi bisey. sizde o sorun değilse nikaha da gerek duymuyor olmalı sevgiliniz....
İyi bir planı varmış en azından. Keşke baştan deseydi mıyır mıyır ağzında dolandıracağına, boşuna sıkıntı yaşamışsınız.
konu sahibide aynı kafada bu destek konusunda2 sene sonra 31 yaşına gelecek adam, hâlâ ailelerden maddi destek alma peşinde. Plan bana çok mantıklı gelmedi açıkçası.
Sade bi düğün yapacak altı üstü, bu kadar plan fazla bir de. 2 yıl boyunca beklenir mi bunun için ne bileyim.2 sene sonra 31 yaşına gelecek adam, hâlâ ailelerden maddi destek alma peşinde. Plan bana çok mantıklı gelmedi açıkçası.
2 sene sonra 31 yaşına gelecek adam, hâlâ ailelerden maddi destek alma peşinde. Plan bana çok mantıklı gelmedi açıkçası.
Sade bi düğün yapacak altı üstü, bu kadar plan fazla bir de. 2 yıl boyunca beklenir mi bunun için ne bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?