- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Ay konu sahibi sen bakma buradakilere. Yaşın gencecik. Seviyorsan ve devam etmek istiyorsan et. Ayrılsanız da ayrılırsınız yani. Neticede evlenip boşanmak da var. İlişkiler bitebilir. Evlilikler de bitebilir. Sevgin varsa devam et gitsin.Güncelleme:
Kızlar az önce konuştum tavsiyelerinizi dinleyip
Kesinlikle evlilik istediğini ve bundan 2 sene sonra düğün yapmak istediğini söyledi
Tabi sen teklifimi kabul edersen, tek başıma verebileceğim bi karar değil diye de ekledi
Güncelleme:
Kesinlikle evlilik istediğini ve bundan 2 sene sonra düğün yapmak istediğini söyledi
Tabi sen teklifimi kabul edersen, tek başıma verebileceğim bi karar değil diye de ekledi
Karara bağlamiş siniz sizin adıniza sevindimHatta excel tablosu yapmış gelir gider hesaplaması onu gösterdi açıp
İki sene sonra şu kadar birikim yapmış olacağım biraz da aileler yardım etse hallolmuş oluyor diyor :)
Bilmiyorum ben ikna oldum hahah
Karara bağlamiş siniz sizin adıniza sevindim
ben şunu anlamadım aileler biliyor tanışıklarBen de o yüzden söyleyemiyorum ya
O da diyor ki biraz birikimim olsa bugün evlenirim. Ama kimse birikimi varken evlenmiyor yani aileden de yardım alıyor. Ailelerimiz kesinlikle maddi yardım yaparlar.
Her şeyi kendi yapmak zorunda sanki. Ya da bunu bahane ediyor bilmiyorum
İşte kadınlar bunu genelde evlendikten sonra anlıyor, yoksa burda "evde kaldım" başlıkları açılmazdı. Erkekler içinde böyle düşünen nadirdirEvlilik sadece erkeğe mi pranga ya, bence kadın için de öyle. Ben evli olmasam yüz kez ayrilirdim kesinevlenirken de artık bundan sonra sadece bir kişi mi olacak hayatım da diye bı garip hissetmedim değil Allah'ım iyi ki inancliyim yoksa pislik bir insan olma potansiyelim oldukça yüksekmis
İyi bir planı varmış en azından. Keşke baştan deseydi mıyır mıyır ağzında dolandıracağına, boşuna sıkıntı yaşamışsınız.Hatta excel tablosu yapmış gelir gider hesaplaması onu gösterdi açıp
İki sene sonra şu kadar birikim yapmış olacağım biraz da aileler yardım etse hallolmuş oluyor diyor :)
Ayrılmamak için kendini gizleme olayı beraber yaşasan da devam edebiliyor demek ki…Aynı evde yaşayıp,evlilik üzerine rahat rahat konuşamamak, meraklı gözükme kaygısı garip geldi bana açıkçası. Şu rahatlığı yaşamadığın insanla aynı evde de yaşasan belli bir seviyeyi aşip, rahat bir iletişim kurma seviyesine gelememişsin demektir. Beraber yaşamakla bitmiyormuş demek bazı şeyler.
İki sene miHatta excel tablosu yapmış gelir gider hesaplaması onu gösterdi açıp
Çıkarıp masaya vurmuşsunuz resmen, tebriklerMadem bu kadar eğitimli, bu kadar modern bir aileye sahipsiniz neden evliliği dert ediyorsunuz ki?( Mesela ben bildiğiniz geri kafaliyimdir bu konularda, birlikte yasamak falan bana çok ters.) Şu konunuzdan anladığım vizyonunuz olduğunu iddia ettiğiniz gibi çok geniş değil. Evlenmek isteyip bir türlü gelmeyen teklifi dert edip konu acmissiniz işte. Millete cemkirmeyin bari, gidin sevgilinize anlatın derdinizi. Koskoca Avukat olmussunuz, çokta zor olmasa gerek.
Aynı evde kalıp birbirinizi geçindirebiliyorsanız. Zaten hayatınız oturmuş durumdadır. Abartılı bir düğün istemeyecekseniz çünkü masraflı oluyor bu şeyler bence sormanda fayda var. Ne düşündüğünü öğrenmelisin. Ben anlayamıyorum bu durumu gerçekten. Neden her şeyi karşı tarafa bırakmaya çalışıyoruz? Onlara kalsa bu durumdan hep memnun olurlar. Oh sevgiliyiz, oh parayı da birlikte harcıyoruz, oh birlikte yaşıyoruz. Ben daha ne isterim ki der yani. Siz sorun onu ne düşünüyorsun diye açıkçası benim fikrim bu de. Hala mırın kırın yapıyorsa önce bir ayar verin ben oyalanmak istemiyorum diye. Sonra yola gelecektir sizi seviyorsa zaten. Büyük ihtimal bu durumdan sizin memnun olduğunuzu düşünüyordur, bu yüzden rahat davranıyordur. Erkekler bizim kadar anlam yüklemiyorlar anlayalım artık.Güncelleme sayfa 10
Kızlar selam yaşlar 26 ve 29 ise. Her iki taraf çalışıyor yeni yeni düzen oturtmuşlar. İki tarafın da ailesinin durumu normal yani kötü değil (ama sevgilimin ve benim birikimimiz yok maaşlarla geçiniyoruz)
Aileler tanışmış. Aynı evde yaşıyoruz aileler de bunu biliyor.
Babamlar artık beni sıkıştırmaya başladı ne zaman evleneceksiniz diye. Sizce bunu sevgilime söylemeli miyim
Bir taraftan da yaşım erken daha 28-29a kadar yolu var diye düşünüyorum ama ailem de baskı yapıyor artık
Beraber yaşamış olanlarda az da olsa olabiliyor, evlenmeden önce böyle değildi sonradan değişti olayı. Ben korkarım öylesinden, doğal ortamında bile yıllarca olmadığı biri gibi görünebilen adam benim canıma okur. Başa çıkamam öylesiyle.Ayrılmamak için kendini gizleme olayı beraber yaşasan da devam edebiliyor demek ki…
Burda evlenmeden aynı eve mutlaka girin muhabbeti var ya, o da çözüm değil yani. Gördük işte kızımız aynı evde yaşıyor ama niyetini belli etme konusunda dürüst olmuyor. Bu iş arkadaşın değil ki akşam eyvallah deyip çıkasınBeraber yaşamış olanlarda az da olsa olabiliyor, evlenmeden önce böyle değildi sonradan değişti olayı. Ben korkarım öylesinden, doğal ortamında bile yıllarca olmadığı biri gibi görünebilen adam benim canıma okur. Başa çıkamam öylesiyle.
Canım zaten birlikte yaşıyormuşsunuz evlenirken bir gelinlik ve damatlık masrafı olur sadece o da sade bir nikah olacaksa gelinliğe bile gerek yok güzel bir abiye bile iş görür. Resmi başvuru için çok çok bin TL gitsin ki sanmıyorum. Neyden korkuyor olabilir sevgiliniz? Evleniyoruz diye illa 100 bin TL'lik mobilya vs masrafına girmek zorunda değilsiniz zamanla alırsınız yavaş yavaş ikiniz de çalışıyormuşsunuz her ay bir parça eşya alsanız hiç borçsuz en kötü ihtimalle 1 senede sıfırdan ev kurarsınız. Sevgiliniz oyalıyor olabilir mi? Bence evlilik konusunu açın en azından niyetini öğrenin derim.Güncelleme sayfa 10
Kızlar selam yaşlar 26 ve 29 ise. Her iki taraf çalışıyor yeni yeni düzen oturtmuşlar. İki tarafın da ailesinin durumu normal yani kötü değil (ama sevgilimin ve benim birikimimiz yok maaşlarla geçiniyoruz)
Aileler tanışmış. Aynı evde yaşıyoruz aileler de bunu biliyor.
Babamlar artık beni sıkıştırmaya başladı ne zaman evleneceksiniz diye. Sizce bunu sevgilime söylemeli miyim
Bir taraftan da yaşım erken daha 28-29a kadar yolu var diye düşünüyorum ama ailem de baskı yapıyor artık
Hani işine gelmezse ceketini alır çıkarsın tabiri var ya, o rahatlığın da bir bedeli oluyormuş demek ki.Burda evlenmeden aynı eve mutlaka girin muhabbeti var ya, o da çözüm değil yani. Gördük işte kızımız aynı evde yaşıyor ama niyetini belli etme konusunda dürüst olmuyor. Bu iş arkadaşın değil ki akşam eyvallah deyip çıkasın
Ayrılmamak için kendini gizleme olayı beraber yaşasan da devam edebiliyor demek ki…
Beraber yaşamak, bilmem kaçıncı günde mutlaka sevişmiş olmak, bunu her fırsatta, konuda belirtmek,mükemmel ilişkinin olmazsa olmazı. Diğer türlüsü "çöp" tabi. Bazı konulara gelebilecek yorumları ezberlemiş olabilirim.Burda evlenmeden aynı eve mutlaka girin muhabbeti var ya, o da çözüm değil yani. Gördük işte kızımız aynı evde yaşıyor ama niyetini belli etme konusunda dürüst olmuyor. Bu iş arkadaşın değil ki akşam eyvallah deyip çıkasın
Güncelleme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?