Evlilik teklifi alamamak?? 3 senelik ilişkide

Güncelleme:

Kızlar az önce konuştum tavsiyelerinizi dinleyip
Kesinlikle evlilik istediğini ve bundan 2 sene sonra düğün yapmak istediğini söyledi
Tabi sen teklifimi kabul edersen, tek başıma verebileceğim bi karar değil diye de ekledi

Ay konu sahibi sen bakma buradakilere. Yaşın gencecik. Seviyorsan ve devam etmek istiyorsan et. Ayrılsanız da ayrılırsınız yani. Neticede evlenip boşanmak da var. İlişkiler bitebilir. Evlilikler de bitebilir. Sevgin varsa devam et gitsin.
O nafaka hakkı dedikleri şey de maaşlı çalışanlar için komik meblağlar.
Yani çocuğun masrafının yanında kocadan gelen üç kuruş nafaka da bir işe yaramıyor.
Çok zengin bir adamla evlenmiyorsan hayatını evlenerek kurtaramazsın zaten. Çocuk yoksa nafaka da yok zaten.
Boşver devam et

Hatta excel tablosu yapmış gelir gider hesaplaması onu gösterdi açıp
İki sene sonra şu kadar birikim yapmış olacağım biraz da aileler yardım etse hallolmuş oluyor diyor :)
Bilmiyorum ben ikna oldum hahah

İki sene sonra şu kadar birikim yapmış olacağım biraz da aileler yardım etse hallolmuş oluyor diyor :)
Karara bağlamiş siniz sizin adıniza sevindim

3 senelik sevgiliniz, ee birlikte de yaşıyormuşsunuz. Çekinecek bir şey yok. Aklınızdan geçenleri olduğu gibi söyleyin. Biz de 3 seneden sonra benim söylememle evlendik
Ama siz evlilik için erken olduğunu düşünüyorsanız çevre baskısıyla evliliğe kalkışmayın bence.

ben şunu anlamadım aileler biliyor tanışıklar
zaten aynı evde yaşıyorsunuz yani bi eviniz ve düzeniniz var eğer bez dolapla yaşamıyorsanız ki yaşıyorsanız da 3 yıldır sıkıntı olmadıysa yaşarsınız yine demektir. mesele düğün masrafı mı onun için mi para gerekiyor değilse imza atınca eşyalar mı sıfırlanmalı cidden anlamadım

İşte kadınlar bunu genelde evlendikten sonra anlıyor, yoksa burda "evde kaldım" başlıkları açılmazdı. Erkekler içinde böyle düşünen nadirdir

İyi bir planı varmış en azından. Keşke baştan deseydi mıyır mıyır ağzında dolandıracağına, boşuna sıkıntı yaşamışsınız.

Ayrılmamak için kendini gizleme olayı beraber yaşasan da devam edebiliyor demek ki…

İki sene mi sen babana söyle düğün istiyorsa kredi versin çocukcağıza

Çıkarıp masaya vurmuşsunuz resmen, tebrikler

Aynı evde kalıp birbirinizi geçindirebiliyorsanız. Zaten hayatınız oturmuş durumdadır. Abartılı bir düğün istemeyecekseniz çünkü masraflı oluyor bu şeyler bence sormanda fayda var. Ne düşündüğünü öğrenmelisin. Ben anlayamıyorum bu durumu gerçekten. Neden her şeyi karşı tarafa bırakmaya çalışıyoruz? Onlara kalsa bu durumdan hep memnun olurlar. Oh sevgiliyiz, oh parayı da birlikte harcıyoruz, oh birlikte yaşıyoruz. Ben daha ne isterim ki der yani. Siz sorun onu ne düşünüyorsun diye açıkçası benim fikrim bu de. Hala mırın kırın yapıyorsa önce bir ayar verin ben oyalanmak istemiyorum diye. Sonra yola gelecektir sizi seviyorsa zaten. Büyük ihtimal bu durumdan sizin memnun olduğunuzu düşünüyordur, bu yüzden rahat davranıyordur. Erkekler bizim kadar anlam yüklemiyorlar anlayalım artık.

Ayrılmamak için kendini gizleme olayı beraber yaşasan da devam edebiliyor demek ki…
Beraber yaşamış olanlarda az da olsa olabiliyor, evlenmeden önce böyle değildi sonradan değişti olayı. Ben korkarım öylesinden, doğal ortamında bile yıllarca olmadığı biri gibi görünebilen adam benim canıma okur. Başa çıkamam öylesiyle.

Burda evlenmeden aynı eve mutlaka girin muhabbeti var ya, o da çözüm değil yani. Gördük işte kızımız aynı evde yaşıyor ama niyetini belli etme konusunda dürüst olmuyor. Bu iş arkadaşın değil ki akşam eyvallah deyip çıkasın

Canım zaten birlikte yaşıyormuşsunuz evlenirken bir gelinlik ve damatlık masrafı olur sadece o da sade bir nikah olacaksa gelinliğe bile gerek yok güzel bir abiye bile iş görür. Resmi başvuru için çok çok bin TL gitsin ki sanmıyorum. Neyden korkuyor olabilir sevgiliniz? Evleniyoruz diye illa 100 bin TL'lik mobilya vs masrafına girmek zorunda değilsiniz zamanla alırsınız yavaş yavaş ikiniz de çalışıyormuşsunuz her ay bir parça eşya alsanız hiç borçsuz en kötü ihtimalle 1 senede sıfırdan ev kurarsınız. Sevgiliniz oyalıyor olabilir mi? Bence evlilik konusunu açın en azından niyetini öğrenin derim.

Hani işine gelmezse ceketini alır çıkarsın tabiri var ya, o rahatlığın da bir bedeli oluyormuş demek ki.

Neyse konuşmuşlar rahatlamışlar karşılıklı.

Beraber yaşamak, bilmem kaçıncı günde mutlaka sevişmiş olmak, bunu her fırsatta, konuda belirtmek,mükemmel ilişkinin olmazsa olmazı. Diğer türlüsü "çöp" tabi. Bazı konulara gelebilecek yorumları ezberlemiş olabilirim.

Son düzenleme:
2 sene çok uzun bir süreç,2 sene sonrada hedeflediğim birikimi yapamadım derse ne yapacaksınız?Evlenmek isteyen birikime vs.bakmaz.Bunlar bana bahane geliyor,aynı evdesiniz zaten.Eşyalar var,ev var.Ne için birikim yapmasi gerekiyor ben bunu anlayamadım.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur ve mutlu olursunuz.

Benceyanlış bir plan, niye derseniz evlenirseniz Avrupada ciddi şekilde vergiden düşülüyor. Şimdi ikinizden de çok vergi kesiliyor, şimdi nikah yapın kesilecek vergiden kurtulun. O paraları üst üste koyarsınız, yeniyılda biriniz daha paralı işe atlarsınız belki düğün işlerini gelecek yaz yaparsınız. Vergi işi evlenmekte büyük faktör Excel mexcel yapacağına aklını çalıştırsın çocuk, daha çok paraya sahip olmanın tek yolu daha çok gelire sahip olmak bunu bilir bunu söylerim gelirinizi vergiye bırakmayn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…