Evlilik teklifi alamamak!

Evlenmek istese idi burda bu sekılde konu acmazdınız
Evlenmek isteyen kişi icraate gecer vaatte bulunmaz ki
Benim eşim bnmle evlilik kararıni brkac görüşmede aldı
Biz bir ay içinde hiçbirseyimiz yokken evlendik
Ailesini arkasına alıp bnm yasadıgım sehire geldi
Evlenmek istediği için
Sizinki ileri atıyor gbi geldi bana
Nasılsa yanındasınız niçin sorumluluk alsın ki

Bence o bekledigi paranin gelmesini bekliyor. Bu arada evlenme teklifi etmeyebilir aranizda zaten evlilik konusu gecmis sizinde onunla evlenmek istediginizi biliyor onemsemez teklif olayini belki de.

Benim esim cok ince dusunceli romsntik te bir adamdir. 7 yil sevgiliydik ve onunla konusu gectiginde cok iyi hazirlanmis bir teklif bekliyorum demistim. Sartlarini hazirladiginda yap teklifi yoksa vala kabul etmem demistim. O sartlar 7 yilda bir turlu yoluns giremedi o da emrivaki yapti bana haftadonu seni istemeye geliyoruz diye:)

Hala basina kakiyorum ama isin sakasi tabiki. Niyet evlilikse sonuca odaklanmak lazim.

Ama sey yapabilirsiniz ufaktan ceyiz alisverisi felan:) evlenince kullaniriz diyerek niyetinizin artik oldugunu:)

Ben evlilik teklifi alıyorum ama nazlanmak için Hayır filan dediğimde hemen tamam o zaman diyip gidiyorlaaar.

Ayni benm nisanlim gibi... erkekler korkat evlilikten belliki senin sevgilinde brz tirsmis gibi gecim derdi para pul.. ama oturcak evi var diyosn neyi bukdr dert etmis 2 esya alip ev kuramicak kdr da mi durumu yok?? herseyde para bahanesinin arkasina saklanmasin sen net tavrini herzaman ortaya koy cunku ben oyle yaptim hala da yapiyorum ya beni seviyosan artik evlenirsin yada brbrimizi busaatten sonra oyalamaya hic gerek yok...

Senin tek yapicagin sey canim ya yapiyosan yap yada benm beklicek zamanim yokkk.. bnm nisanlim 34 ben 24 yasindayim oda daha flort meraklisiydi hic evlilij konusu acmazdi ama ben baskilarimla buyaz nisani yaptirdim benm senin yasinda adami beklicek zamanim flort edicek halim yok adini koyalim dedim yoksa ben yokum diye net tvrimi koydum resti cktim rest cekmek istemyrm demissin bunlar baska turlu laftan anlamazlar... sen brz cok her dedigine evet demissin gbi geliyo oyzden seni oynatmis acikcasi ki sen 30 yasinda olgun bir bayansin

Sefalet kapidan girince aşk bacadan uçup gidermis. Adam kendine güvenmiyor. Ki haklı 1500 liraya guvenip evlenilmez bu devirde. Erkeklere bazen hakikaten çok acıyorum. Sevgilisi guzel bi teklif ister herkes gibi kıymık kadar da olsa tektas ister şatafatlı gelinlik ister düğün ister adam ay sonunu getiremiyordur daha. Bence sen ise gir calis ayagin bir yere bassin daha iyi anlarsın müstakbel eşini.

O da iyiymiş teklif olmadan ev almak :) ama adam cok ince düşünmüş bence. Takdir ettim.

Canim teklife Cok odaklanma bazi erkekler teklif olayini Cok onemsemiyor zaten bu konulari konustugunuz icin gerek duymayacaktir. Benim esim de cocukluk arkadasimdi aramizda flort dahi yoktu ve 3 ay icinde sevgili olduk nisanlandik. Suan da evliyiz hala basina kalkarim teklif etmedi diye :) Erkekler dogasi geregi herhalde strese gelemiyor :)

Eve görücü gelmek istiyormuş de. Yaşım da geçiyor zaten annemler çok sıcak bakıyordu zor vazgeçirdim de.

Erkek arkadaşımı anlıyorm sadece adı konsun ıstıyorm yarın evlenelm demıyorum onada, bırlıkte cabalar yparz herseyı yuksek maaş almıyorz dıye evlılık beklemeyelımmı yani sonucta 18 yasında deılız oturup şartların olgunlasmasını bekleyelım bende calısmıycaş demedım bunun için çabalıyorum

teklif şart mı ya, senle evlenmek istediğin biliyorsan sen de istiyorsan o doğrultuda harekete geçin eşya vs alın işte...istemeyi vs konuşun...ben 7 senelik beraberliğin ardından evlendim adam yalandan bir teklifte bulundu güldük geçtik

Teklif deil aslnda sorun ıcrata geçmesı hersey konusuluyo ama hadı artık ısteyelim faslı gelmiyo bır türlü yada şu ay yapalım gıbı kesin tarıh vermiyo

İşe girerim deme,bul bi iş gir ben işe başlıyorum şu günde. Bir müddet evlilikten bahsetme işine odaklan.Bir de senin aileni tanıyıp ortak arkadaşımız yok mu? O söylesin kızı istiyorlar ailesi vermeyi düşünüyor falan diye. Azıcık gözünü korkutun ama sen degil.Sen yaparsan inanmaz huyunu öğrenmiş sorarsa dogru dersin ve acık acık konuşursun niyetin yok sa aileme ona göre bir şey söylemek istiyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…