Evlilik teklifi alamamak!

Evlenme teklifi bekliyorsan esya falan bakmayacaksin . Hem evlilik konuş hem teklif bekle. Önce teklif etsin kabul et sonra konuşmaya başlayın nişan eşya işlerini.
Evet haklısınız ben sadece birikim yapamıyoya ödenmiş ödenmiş olur dıye düşünmüştüm

**
biraz yasım ufak acıkcası suanlk işime geliyor
kısmet ya bakalım yaşayıp görücez:)

ben birilerine yük olursun babında değil kendine ait hayatını kur anlamında söyledim. belli ki gelir sahibi olarak tamam seni seviyor ama evlenmeyi kendi indinde sanıyor. sen kendi paranı kazanır kendi ayakların üzerinde durursan sana bakışı değişecektir. erkekler böyle ellerine üç kuruş geçti mi kendilerini bir şey sanıyorlar. buna izin verme.

Bende zaten kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorm ama bizim görüşmelerimızde sıkıntı.oluyo ailem ögrense daha rahat edicez bi adım atsa rahatlıycaz snra istiyosa bisene sonra evlenelim sorun degil

bunu daha önce espiriye vurup söyledim manyak sevgilım dedı maddi açıdan hazır hissetmiyosa kabul etmezse bı faciaya dönüşür göze alamam
ben yapmıştım hiçte hazır degildi maddi açıdan sanırım bu yüzden o cesaret edemiyordu.Gönüller bir olursa herşey aşılır 12 yıldır evliyim uzun süre maddi sıkıntılar oldu ama çok mutluyum

belki teklif etmek ve evlenmek için programı vardır ve süpriz yapacaktır... Size belli etmek istemiyor olabilir mi?
İnşallah öyledir doğum günümde falan etse çok.mutlu olurum ama sanki etmiycek gbı yakn zamanda çünkü bu konuyu açınca tartşıyo benimle hayatı kolay sanıyosun dedi en son sanrım maaşına güvenemiyo geçınemeyiz dıýe ama bende haklıyım hem zaten bende çalscam kararlıyım

ben yapmıştım hiçte hazır degildi maddi açıdan sanırım bu yüzden o cesaret edemiyordu 12 yıldır evliyim uzun süre maddi sıkıntılar oldu ama çok mutluyum
Aaaa sizmı etmiştniz kabul etceğınden emindıniz demekki yakında dogum.günü partisí yapıcam bendemi etsem zaten arkdasĺar et diyolar dalgasına diyolar gerçi

Zaten cevabi biliyor ki adam niye etsin.
Ama evlilik teklifi ettiginde Hayır diceksen o zaman heyecanli olabilir :)
Suan evet derim ama daha fazla uzatırsa
Evet olabilir ama ben çok hevesleri olan bi kız deilim düğün bile istemiyorum okadar deýim asgari maaşla geçınip 300 tl artıran ınsanlar okudum biraz önce tabiyki rahat geçinmek istyodr ama 30 yaşındayız daha fazla beklemek anlamsz olucağı varsa yine olur zamanla başka bir iş hemen çocuk yapmayız bi sekılde önlem alınır zaten hemen evlenelim demiyorum adı konsun istiyorm çünkü rahat görüşemiyorz ve ailemde söylenmeye başladı artık kaç yıl oldu diye

Annemler eşya konusunda yardımcı olcak ve diger masraflardada herşeyi ondan beklemiycezki zaten konuştuk bunları

1 yıllık evliyim ben hala evlenme teklifi almış değilim, önemli olan teklif etmesi değil icraata geçmesi bence ve bu sorunu sadece ve sadece onla çözebilirsin. Al karşına neyi bekliyoruz diye güzelce konuş, niyeti olan adam zaten yapacağını yapıyo.

Zaten su an beraberseniz eğer ki evlenmek için değil mıdir ? çokta gerekli bir sey değil bu Evlilik teklifi dediginiz Şeyy . birbirini seven iki insan en kisa sürede evlilik kararı alır ve nikahı basar . bu kadar basit bence . .

bence ciddi ciddi karşına alıp konuşmalısın
belki riske girersin ama sonuçta seninle ilgili ne düşündüğünü öğrenirsin
eğer yüzleşecek kadar bıkmışsan bu durumdan, yaşlarınızın artık ilerlemeye başladığını, ailenin seni ara ara sıkboğaz ettiğini, hatta çocuk için bile geç kalabileceğinizi, ondan çokta fazla maddi anlamda beklentin olmadığını ciddi ama naif bir dille anlatabilirsin
sonuç ne olursa olsun böyle bir konuşmadan sonra seninle evlenip evlenmek istemediği gerçeğini öğrenirsin

Bana hic evlilige hazir gibi gelmedi. 1,500 gelir evlilik icin bence cok yeterli bi para degil. Ben de calisirim diyorsunuz, neyi bekliyorsunuz? Calisin ki o da bazi seylerden cesaret alabilsin

Soguk davran biraz, ilgini çek yani.
Nedenini sorar elbet.
Iliskimiz çok belirsiz kafam karisik falan de hatta onumuzdeki 2 yil planlarinda evlenmek yoksa ben surdan bi taksi çevireyim de.
kesinlikle böyle yapın öyle çok içten durmayın

Evlenmek ıstese adım atardı
istemıyor belli ki

Evlenmek istemeyip bunu size söyleyemiyor olabilir
Evlilige hazır deilmisin dıýe sordugumda hazırım dedi ama hem barıştıktan snra evlilik konusunu açanda kendisi oldu ben kendi kendime düsünmedim sonuçta oda şöyle yaparıž böyle yaparız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…