Evlilik teklifi alamamak!

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
Kızlar erkek arkdaşımla 3 bucuk yıldır birlıkteyiz yaslarımız ; onun 30 benim 29 ve ben bi süredir evlenme teklifi bekliyorum ama hala etmedi.Oturabilceğımiz kendine ait bi evi var o konuda rahatız.Konustuğumuzda hep evliliğe yakın hic düşünmüyorum demedi hatta bı ara şu zaman yaparız nişanı dedi ama o zamanda geçti neden ertelediğıni sordugumda net bişey söylemiyo 30 bin kadar bi alacagi var yanı dugun eşya masraflarını o para karşılar zaten daha önce konuşmuştuk eşyalar sorun olmazda demisti 1500 kadarda geliři var (analiz yapabilmeniz için sayısal bilgı verdim) bende çalışırım diyorum çok eşyada istemem diyorm ki bizimkılerde yardımcı olur zaten. Hep olumlu konuşuyo yeri geliyo eşya bakıyoruz plan yapıyorz ama evlenme teklifi gelmiyo adım atmadı hala bu belirsizlik beni çok üzüyo bende artık evlenmek onunla yaşamak istiyorum birikim yapmıyo beklemek anlamsız geliyo oyüzden bana geçerli bi sebep söylese birikim vs gibi ole bı sebepte söylemiyo sevgisindende eminim evlilik konusunuda hep ben açmıyorm kendi açtığı zamanlarda oldu acaba evlılığemı hazır degıl ama hazırım dıyor.İlgisi sevgiside yerinde eksik olsa sevgisi bitti dicem.Bu aralar cok dile getirdim neden erteliyoruz diye hayatı kolay sanıyosun gbi cümleler kurdu sadece sizce neden böyle davranıyo normalmi bunlar

Son düzenleme:
Nebileyim evlencek olan gidip evleniyor genelde. Birikim yapmak, okul prolemi yoksa kimse uzatmaz heralde, evide varmis bir dugun yapip esya dizmekte atla deve degil. Yasinizda kucuk degil. Gereksiz bahaneler, bence emin degil. Emin olan erkek o teklifi uca uca ediyor.

Soguk davran biraz, ilgini çek yani.
Nedenini sorar elbet.
Iliskimiz çok belirsiz kafam karisik falan de hatta onumuzdeki 2 yil planlarinda evlenmek yoksa ben surdan bi taksi çevireyim de.

Bana evlenmeyi istiyor evlenecekte sizinle ama teklif yapmayacak gibi geldi:)
Kimi erkeğin ruhunda olmuyor teklif etmiyor
Benim eşimde nişanlandıktan sonra evlilik teklifi etti garantiye aldı tabi evet cevabını
Sizinki de öyle yapabilir belki:)

Evet yaşuı küçük deıl bende bunları düşünüyorum onunda düşünmesini bekliyorum ha deyince çocuk olmuyo bazen burda okuyorum öle bi durum olrsa diyede korkuyorum seviyorum ayrılmak istemiyorum ama böyle nereye kadar ailemde baskı yapıyo bazen çok bunaldım rahatta görüşemiyoruz en azından adı. konsa düğün hemen olmak zorunda değil benden emin deilse neden benimle esya baksın hayal kursun yapıcaz edicez desinki benden bi çıkarı yok sonuçta

Birkeresinde evlenme tekĺifine gerek varmı dedi gülerek bende var tabiyki diye tepki gösterdim hatta etmezse ömür boyu başına kakıcamı ima etmiştm

Birkeresinde evlenme tekĺifine gerek varmı dedi gülerek bende var tabiyki diye tepki gösterdim hatta etmezse ömür boyu başına kakıcamı ima etmiştm
Bilmiyorum canım bana göre evlenme teklifi şart değil etse ne olur etmese ne olur :)
Tabii sen istiyormuşsun zor birşey değil edebilir gönlünü yapmak için özencini gidermek için ama kimi erkeğin ruhunda Yok işte :)
Ama dediğim gibi bence seninle evlenecek yavaş yavaş hazırlık yapar istemeye gelir vs.. sen teklif odaklı düşündüğün için sana evlenmeyecek gibi geliyordur belki:)
Bana evlenmek istemiyor gibi gelmedi hiç :)

Kaybetme korkusu yoktur nasılsa hazırda bi işarete bakan saf biri var hem karı koca olmakda istemiyor böylesi dahada rahat şöyle böyle geçip gidiyor zaman nasılsa kadın dırdırından uzak ..hatta sorumluluklardan uzak ..

İnşallah öyledir canm bukadar zaman emek verdım sevdim bekledim artık zamanı geldıde geçiyor son anda bana yamuk yapmaz inşallah

Kaybetme korkusu yoktur nasılsa hazırda bi işarete bakan saf biri var hem karı koca olmakda istemiyor böylesi dahada rahat şöyle böyle geçip gidiyor zaman nasılsa kadın dırdırından uzak ..
Güvenip beklemek saflıkmı? Kaybetme kırkusu çok yok evet sevgimden emin cepte hissetmiş olabilir ama herkesin bı sabrı var benimkide taşmak üzere yeterince beklediğimi düşünüyorum inşallah geç olmadan bı adım atar artık

İnşallah öyledir canm bukadar zaman emek verdım sevdim bekledim artık zamanı geldıde geçiyor son anda bana yamuk yapmaz inşallah
Yapmaması için sen harekete geçmen lazım 1 arkadaşım aynen sizin durumdaydı artık yaşım geldi ailem baskı yapıyor birisi varmış beni istemeye gelecekler filan derken birden sevgilisi olacak yangından mal kaçırır gibi hemen evlilik teklif düğün dernek derken şimdik 5 yaşında oğlu var yani biraz korku neler yaptırıyor adama..

Soguk davran biraz, ilgini çek yani.
Nedenini sorar elbet.
Iliskimiz çok belirsiz kafam karisik falan de hatta onumuzdeki 2 yil planlarinda evlenmek yoksa ben surdan bi taksi çevireyim de.
Defalarca bu konu hakkında tartstım onunla tartsıyorz bana geierlı bi sebep söyleyemiyo sonra konunun üzeri örtülüyor ama ben zaman zaman patlıyorum böyle huzurumuz kaçıyo sebep söylese içim rahat eder beklerim ama oda yok

Yaşlarınız 30, oturabileceğiniz evi var, 3.5 yıldır berabersiniz, halledemeyeceğiniz bir maddi sorun da yok. Açık açık konuşmanız lazım bence evlenmek isteyip istemediğini.
3 ihtimal var, ya evlenmek gibi bir planı yok, ya sizinle evlenmek istemiyor ya da yakın zamanda size bu konuyu kendi açacak/teklif edecek vs.
İlişkinizde büyük problemler var mı, ailelerin uyuşmaması, sürekli tartışmak gibi?

eski konularınıza bakayım dedim, çoğunu silmişsiniz yasak olduğu halde.
Bu ilişkinizde de sürekli kavga ediyor olduğunuzu yazmışsınız. Sağlıklı bir ilişkiye benzemiyor anlattıklarınız. Teklif etse bile iyi düşünmeniz lazım.

Son düzenleme:

Yanlış anlama lütfen saf derken kötü anlamda demedim senin iyi niyetini bildiği halde seni üzmesine izin verme sanki çok kıymetini biliyorda bilse uzatıp durmazdı ya

Oluyo zaten isteyenler ama ona söylemiyorum zaten benim görücü usulüne sıcak bakmadığımı ailemin bu konuda baskı yapamayacağını biliyo rahat oyüzden ben içinden gelsin kendi etsin istiyorum ama olmuyo çok üžülüyorum bu duruma ben onunla yaşamak için sabırsızlanırken onun bi teklifi çok görmesi ağırıma gidiyo

Benim kuzende en son 2 senelik sevgilisiyle sozde ev esyalari, koltuk takimlari bakiyorlardi, cocuklarina isim bile karar veriyorlardi noldu hicbisey. Heruf zirt diye bir dondu ve "ben evlenmeyi dusunmuyorum" dedi bitti iliski.
Erkek arkadasin boyle yapcak demiyorum, beynine girmedim sonucta belki aklinda baska bisey var, belki korkuyor, bunu biz bilemeyiz yani ama kesin tek sey var o da sizin sartlariniz, anlattigin kadariyla evliliğe mani gozukmuyor.

Bak oyalıyor seni gençliğini çalıyor bence ciddi ciddi konuşma vaktiniz gelmişde geçiyoRA neyi bekliyormuş beyzade...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…