benim büyük sorunlar çıkarcamı düşünmüyodur sanırm çünkü ben uysal bi ınsanım sevgisini eksik etmesin yeter bana huzurumuzu korurumçevrede o kadar olumsuz evlilik modeli varki gözü korkuyordur
Birkeresinde evlenme tekĺifine gerek varmı dedi gülerek bende var tabiyki diye tepki gösterdim hatta etmezse ömür boyu başına kakıcamı ima etmiştmBana evlenmeyi istiyor evlenecekte sizinle ama teklif yapmayacak gibi geldi:)
Kimi erkeğin ruhunda olmuyor teklif etmiyor
Benim eşimde nişanlandıktan sonra evlilik teklifi etti garantiye aldı tabi evet cevabını
Sizinki de öyle yapabilir belki:)
Bilmiyorum canım bana göre evlenme teklifi şart değil etse ne olur etmese ne olur :)Birkeresinde evlenme tekĺifine gerek varmı dedi gülerek bende var tabiyki diye tepki gösterdim hatta etmezse ömür boyu başına kakıcamı ima etmiştm
İnşallah öyledir canm bukadar zaman emek verdım sevdim bekledim artık zamanı geldıde geçiyor son anda bana yamuk yapmaz inşallahBilmiyorum canım bana göre evlenme teklifi şart değil etse ne olur etmese ne olur :)
Tabii sen istiyormuşsun zor birşey değil edebilir gönlünü yapmak için özencini gidermek için ama kimi erkeğin ruhunda Yok işte :)
Ama dediğim gibi bence seninle evlenecek yavaş yavaş hazırlık yapar istemeye gelir vs.. sen teklif odaklı düşündüğün için sana evlenmeyecek gibi geliyordur belki:)
Bana evlenmek istemiyor gibi gelmedi hiç :)
Güvenip beklemek saflıkmı? Kaybetme kırkusu çok yok evet sevgimden emin cepte hissetmiş olabilir ama herkesin bı sabrı var benimkide taşmak üzere yeterince beklediğimi düşünüyorum inşallah geç olmadan bı adım atar artıkKaybetme korkusu yoktur nasılsa hazırda bi işarete bakan saf biri var hem karı koca olmakda istemiyor böylesi dahada rahat şöyle böyle geçip gidiyor zaman nasılsa kadın dırdırından uzak ..
Yapmaması için sen harekete geçmen lazım 1 arkadaşım aynen sizin durumdaydı artık yaşım geldi ailem baskı yapıyor birisi varmış beni istemeye gelecekler filan derken birden sevgilisi olacak yangından mal kaçırır gibi hemen evlilik teklif düğün dernek derken şimdik 5 yaşında oğlu var yani biraz korku neler yaptırıyor adama..İnşallah öyledir canm bukadar zaman emek verdım sevdim bekledim artık zamanı geldıde geçiyor son anda bana yamuk yapmaz inşallah
Defalarca bu konu hakkında tartstım onunla tartsıyorz bana geierlı bi sebep söyleyemiyo sonra konunun üzeri örtülüyor ama ben zaman zaman patlıyorum böyle huzurumuz kaçıyo sebep söylese içim rahat eder beklerim ama oda yokSoguk davran biraz, ilgini çek yani.
Nedenini sorar elbet.
Iliskimiz çok belirsiz kafam karisik falan de hatta onumuzdeki 2 yil planlarinda evlenmek yoksa ben surdan bi taksi çevireyim de.
Güvenip beklemek saflıkmı? Kaybetme kırkusu çok yok evet sevgimden emin cepte hissetmiş olabilir ama herkesin bı sabrı var benimkide taşmak üzere yeterince beklediğimi düşünüyorum inşallah geç olmadan bı adım atar artık
Oluyo zaten isteyenler ama ona söylemiyorum zaten benim görücü usulüne sıcak bakmadığımı ailemin bu konuda baskı yapamayacağını biliyo rahat oyüzden ben içinden gelsin kendi etsin istiyorum ama olmuyo çok üžülüyorum bu duruma ben onunla yaşamak için sabırsızlanırken onun bi teklifi çok görmesi ağırıma gidiyoYapmaması için sen harekete geçmen lazım 1 arkadaşım aynen sizin durumdaydı artık yaşım geldi ailem baskı yapıyor birisi varmış beni istemeye gelecekler filan derken birden sevgilisi olacak yangından mal kaçırır gibi hemen evlilik teklif düğün dernek derken şimdik 5 yaşında oğlu var yani biraz korku neler yaptırıyor adama..
Evet yaşuı küçük deıl bende bunları düşünüyorum onunda düşünmesini bekliyorum ha deyince çocuk olmuyo bazen burda okuyorum öle bi durum olrsa diyede korkuyorum seviyorum ayrılmak istemiyorum ama böyle nereye kadar ailemde baskı yapıyo bazen çok bunaldım rahatta görüşemiyoruz en azından adı. konsa düğün hemen olmak zorunda değil benden emin deilse neden benimle esya baksın hayal kursun yapıcaz edicez desinki benden bi çıkarı yok sonuçta
Defalarca bu konu hakkında tartstım onunla tartsıyorz bana geierlı bi sebep söyleyemiyo sonra konunun üzeri örtülüyor ama ben zaman zaman patlıyorum böyle huzurumuz kaçıyo sebep söylese içim rahat eder beklerim ama oda yok
Bende konuşmak istiyorum yarın konuşucam inşallah bu sefer net cevaplar verir belirsizlik içinde kalmak kötüBak oyalıyor seni gençliğini çalıyor bence ciddi ciddi konuşma vaktiniz gelmişde geçiyoRA neyi bekliyormuş beyzade...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?