Evlilik teklifi alamamak!

Evlenmek ıstese adım atardı
istemıyor belli ki
Evlenmek istemiyorsa neden yaza nişan yaparz vs şunu alırız bunu alırıž diye hevesle bahsetsinki bunlardan bizm ıkı aylık bır ayrılığımız olmuştu evlenmeyi düşünmese dönmezdi dıye düşünüyorum çünkü benım istediğımi böle devam etmiyceğıni biliyo barışırkende uzatmayı düşünmüyorum demişti

Bana hic evlilige hazir gibi gelmedi. 1,500 gelir evlilik icin bence cok yeterli bi para degil. Ben de calisirim diyorsunuz, neyi bekliyorsunuz? Calisin ki o da bazi seylerden cesaret alabilsin
Neden olmasn asgari maaşla geçinen insanlar var iş bulamazsam ki arıyorum zaten bulamazsam babamla çalışırım şuan geçim derdim olmadgi için kafama göre bi iş bulayım diye uğraşıyorm yoksa evlensek bulamasam babamın yannda çalışırım o sorun değil tek maaş olmıycak zaten sınavları bekledim artık beklemem zaten

siz hayatı kolay sanıyorsunuz ilk mesajda ki gibi ama öyle asgari maaşla geçinenler var dediğin gibi olmuyor git bakalım nasıl geçiniyorlar ya da gerçekten geçinebiliyorlar mı?

belli ki senin para yiyecek biri olduğunu düşünüyor.
bir işe gir eline 3 kuruş para geçsin ki o da görsün senin de aile bütçesine katkı yapacağını görsün.

Aynı maaşta arksdasmın eşi kendisi calışmıyor para bile artırıyolar beñ çok harcama yapan biri değilim para yiyici olsaydım zengin koca arardım demi

Aynı maaşta arksdasmın eşi kendisi calışmıyor para bile artırıyolar beñ çok harcama yapan biri değilim para yiyici olsaydım zengin koca arardım demi
Ben zaten hemen evlemelim demiyorm niyetinı belli etsin teklif etsin 4, 5 ay snra olur nişan o arada bende çalişıyo olurum zaten düğünüde bi sene snra yaparz o arada belki maddi durumumuz ıýiye gıder yanı sadece bir adım bekliyorum

YAA EN AZINDAN İNSAN BİR NİŞAN YAPAR. AİLESİNİ TANIYOR MUSUNUZ?

Evlilige hazır deilmisin dıýe sordugumda hazırım dedi ama hem barıştıktan snra evlilik konusunu açanda kendisi oldu ben kendi kendime düsünmedim sonuçta oda şöyle yaparıž böyle yaparız dedi
Ee neyi bekliyoruz diye sor o zaman

Annesi ve kardeşiyle konusiyorz ama telde annesi davet etti ama frsat olmadı gorüşmeye yakn zamanda tanışırz sanırım
ailesiyle tanışın belki onlarında etkisi olur. Bana sizi istemiyor gibi gelmedi açıkcası ama neyi beklediğini anlayamadım. Evi de varmış kira derdiniz yok

ailesiyle tanışın belki onlarında etkisi olur. Bana sizi istemiyor gibi gelmedi açıkcası ama neyi beklediğini anlayamadım. Evi de varmış kira derdiniz yok
Ben zaten beni ıstemedginı yada benimle evlenmek istemediğını anlarsam bır dk durmam şuan öle bi şüpem yok. bende bilmiyorm neýi beklediğini bu belirsizlik benı sinir eden zaten kafasındakini soylemiyo şu yüzden demiyo yakında dıyo hep

sevgısinden eminimde sanırım maddi açıdan hazır hissetmiyo böyleyken kabul edermi :)

Evet o pek emin değil gibi.
Bence konuşabilirsiniz yani sıkmadan.
Hani ben gelecekle ilgili bazı şeyler düşünüyorum senin kafanda bir plan var mı gibi şeyler sorabilirsiniz.Geçiştirir gibi cevap verirse anlarsınız zaten ciddi konuşalım deyin,fikri neyse söylesin.

biz ortada teklif olmadan oturacağımız evi bile almıştık. evi aldıktan sonra boş evin bir odasında bana sürpriz hazırlayıp evlenme teklifi etmişti. umudunu kaybetme
ama eğer seninki biraz odunluk yapıyorsa bir daha evlilik hakkında ev gelir vs.. hakkında konuşursa bana teklif ettin de kabul ettim de mi planlar yapıyorsun de.belki anlar

Aynen dedığiniz gibi konuşmayı düşünüyorum bende msjla olmuyo yüzyüze

belli olmaz aynı maaşta arkadaşının eşi gizliden kredi almış olmasın
Yok almadılar 30 bınlıraları vardı dugüne esyaya takılara harcadılar bızmde alcagımız var kredi ceksekte onla kapatırız yani borçsuz başlıycaz zaten ikımizın maaşı toplamda 3000 e yakın olucak yeter diye düşünüyorum kirada vermiycez

Bana maddi kaygısı varmış gibi geldi..
Evlenmek kolay değil tabiki, ama sizi seviyor :) öyle hissettim.
Benim eşimde evlenme teklifini nişanımızda çok ilginç ve hiç beklemediğim bi şekilde etmişti.
Tam giriş dansını yapmak için salona girdiğimizde bi baktım koca bi pankartta evlilik teklifi...çok utanmıştım

Evet sanırım maddi kaygı bende destek olucam ona.NEgüzel geç olmuş ama güzel olmuş darısı başımıza <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…