Ayy hiç bir şey yapamadı iyi misin demekten
Ya ben de sinyal almadıydım, vermediydi ziraAdam da deli midir nedir? Önceden bi sinyal yollamadan, sevgili olalım, görüşelim demeden damdan düşer gibi evlilik teklifi ederse bu olur. Çok haklısın valla
Ay yazık adama :) o kadar mı iğrencim diye depresyona girmiştir şimdiKızlar doğu da öğretmenim 3 yıldır . Çok yakın bir arkadaşım vardı o bu sene benim bulunduğum yere atandı.Ben yakın arkadasiz zannediyorum yardım etmeye çalışıyorum ev bulmaya felan çalıştık
. Sonra bugün dışarıda yemek yemek için bulustuk. Bana dedi ki ben senin için bu şehri yazdım dedi evlilik teklif etti ben de o an heyecandan mi nedir hiç basima gelmemişti daha önce kusmaya basladim .Rezil olduğuna mi yanayım yoksa yakın arkadaşıma ne dicem şimdi hiç evlilik düşünmüyorum o gözle bakmadım ben ona
3 sene önceki konuyu okuyacak kadar ne kadar da merak etmişsiniz hayatımi.Ben unutmuştum bile .Çok boş vaktiniz var demek ki burada dert diye konu actim ama gercekten tertemiz insanlar var yazınca rahatladım bu çekememezlik neden acaba sizdeki?Ailenle para mevzusunu anlat, soğur zaten
Yazmayacağım.
Da
Ne yazayım??
Her önüne gelen konuyu okumamak gerekiyormuş
Durduk yere midem kötü oldu
Okuyamam ki. Herkesin konusu kapalı3 sene önceki konuyu okuyacak kadar ne kadar da merak etmişsiniz hayatımi.Ben unutmuştum bile .Çok boş vaktiniz var demek ki burada dert diye konu actim ama gercekten tertemiz insanlar var yazınca rahatladım bu çekememezlik neden acaba sizdeki?
Herkes hafta da bir teklif alıyordur eminim :)))))Hayatınızda ilk defa mı teklif aldınız
Heyecandan kustuğunuza göre
Kusmuk kokan hayatımla gayet de mutluyum hanımefendi:) Herkes hayatinda acinasi uzuntulu olaylar yasar .Yasadim bitti .Okuyamam ki. Herkesin konusu kapalı
Sen aklımda kaldın, nickin eski bir arkadaşımdı.
Nasıl acıdıysam, silinmemiş hafızamdan.
Kurcalama yok yani, özetle.
Onu düzeltelim.
Hatta ev sahibin de sorunlu muydu hacı mıydı başka üye miydi?
Atansam mı diye plan yaptığım zamanlardı, seçicilik demek ki
Bir de sana bu özgüven nerden geldi hayırdır?
Ne kadar önemsiyorsun basit sıradan ve kusmuk kokan hayatını?
Tekrar acıdım.
Acıdığım yerde kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?