Evlilik teklifi aldim beyefenedinin üstune kustum

Yemekte dank diye evlenme teklifi nedir ya? İyi yapmışsın kusmakla Teklifin de bi adabı olur yani... :)
O da bi önceden yoklasaydı ya. Senin duygularını bilmeden bulunduğun şehre atanmış bide.. Hiç mi oluru yok?

O an sizin icin endiselendiyse merhametli davrandiysa ve yardim ettiyse bence bir kez daha dusunun bir kez daha bakisinizi degerlendirin

yemek yerken mi dedi kötü olmuş ama eğer o gözle bakmıyorsanız kabul etmeyin ama belki de o kaçacak şimdi üstüme kustu diye

Ailenle para mevzusunu anlat, soğur zaten

Yazmayacağım.

Da

Ne yazayım??

Her önüne gelen konuyu okumamak gerekiyormuş
Durduk yere midem kötü oldu

Adam da deli midir nedir? Önceden bi sinyal yollamadan, sevgili olalım, görüşelim demeden damdan düşer gibi evlilik teklifi ederse bu olur. Çok haklısın valla
Ya ben de sinyal almadıydım, vermediydi zira
Zank diye evlen benimle lütfen dedi, işe bırakıyordu beni bir de hınzır,
Keşke kusaydım demiyorum çünkü o kadar çok kusmalarıma şahit oldu ki
Manyak bir mide var bende, habire çıkarıyor

Ay yazık adama :) o kadar mı iğrencim diye depresyona girmiştir şimdi

Ailenle para mevzusunu anlat, soğur zaten

Yazmayacağım.

Da

Ne yazayım??

Her önüne gelen konuyu okumamak gerekiyormuş
Durduk yere midem kötü oldu
3 sene önceki konuyu okuyacak kadar ne kadar da merak etmişsiniz hayatımi.Ben unutmuştum bile .Çok boş vaktiniz var demek ki burada dert diye konu actim ama gercekten tertemiz insanlar var yazınca rahatladım bu çekememezlik neden acaba sizdeki?

Okuyamam ki. Herkesin konusu kapalı
Sen aklımda kaldın, nickin eski bir arkadaşımdı.

Nasıl acıdıysam, silinmemiş hafızamdan.

Kurcalama yok yani, özetle.
Onu düzeltelim.

Hatta ev sahibin de sorunlu muydu hacı mıydı başka üye miydi?

Atansam mı diye plan yaptığım zamanlardı, seçicilik demek ki

Bir de sana bu özgüven nerden geldi hayırdır?

Ne kadar önemsiyorsun basit sıradan ve kusmuk kokan hayatını?

Tekrar acıdım.
Acıdığım yerde kal.

Kusmuk kokan hayatımla gayet de mutluyum hanımefendi:) Herkes hayatinda acinasi uzuntulu olaylar yasar .Yasadim bitti .
Güzel bir gunumdeyim .Allah size de kalbinize gore versin her şeyi:)

Kızlar yüzük soranlar olmuş. Yüzük varsa bile ortaya çıkmadi :) Cunku sonrasında eve geldim.biraz daha kötü oldum acile gittik serum takıldı.Kanimda enfeksiyon cıktı.Ama mutluyum yani içimi bi huzur kapladı.Yuzundeki o endişe bilmiyorum.ama beni değerli hisdettirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…