- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Teşekkür ederim :)Kusmuk kokan hayatımla gayet de mutluyum hanımefendi:) Herkes hayatinda acinasi uzuntulu olaylar yasar .Yasadim bitti .
Güzel bir gunumdeyim .Allah size de kalbinize gore versin her şeyi:)
Teşekkür ederim .Keşke siz de biraz öyle davransanız da haddinizi aşmasaydınız.Teşekkür ederim :)
İlk mesaj değil,
Fakat bu tam bir eğitimciye yakışır cevaptı.
Ayrıca tebrik ederim.
Haddimi aşmışsam üzgünüm.
İyi geceler.
Lütfen, böyle güzel yazarak örnek olun.
Siz sadece okulda değil, sokakta, sitede, uykuda her daim öğretmensiniz:)
Kutsallığı da bu zaten:)
Bugün sen, yarın benTeşekkür ederim .Keşke siz de biraz öyle davransanız da haddinizi aşmasaydınız.
Okuyamam ki. Herkesin konusu kapalı
Sen aklımda kaldın, nickin eski bir arkadaşımdı.
Nasıl acıdıysam, silinmemiş hafızamdan.
Kurcalama yok yani, özetle.
Onu düzeltelim.
Hatta ev sahibin de sorunlu muydu hacı mıydı başka üye miydi?
Atansam mı diye plan yaptığım zamanlardı, seçicilik demek ki
Bir de sana bu özgüven nerden geldi hayırdır?
Ne kadar önemsiyorsun basit sıradan ve kusmuk kokan hayatını?
Tekrar acıdım.
Acıdığım yerde kal.
O şikayet öyle yapılmıyor.
Çok heyecanlandım galiba canimKiz kötü olmus peki niye kustun onu anlamadim.
Ahhh bir bilsem :)))Hayırlı olsun ne diyelim. Peki bişey merak ettim. Onu o gözle görmediniz de neden üstüne kusacak kadar heyecanlandınız o halde?
Evet :)Hayatınızda ilk defa mı teklif aldınız
Heyecandan kustuğunuza göre
Olayın sıcaklığıyla yazdığım mesaja bakın kendime güldüm:) Rezil ve tatl İ bir anı kaldı bana :)Ayy kızlar iyi ki yazmisim.Ben çok rezil oldum saniyordum
Onu o gözle görmediyseniz bile görmeye başlıyorsunuz gibi hissettim :) Sevimli bir başlangıcınız da olmuş hali hazırda. Hayırlısı olsun ne diyelimAhhh bir bilsem :)))
En azından düşüneceğim biraz :)Onu o gözle görmediyseniz bile görmeye başlıyorsunuz gibi hissettim :) Sevimli bir başlangıcınız da olmuş hali hazırda. Hayırlısı olsun ne diyelim
Evet ya da hayır diyemem dedim .Bana biraz zaman vermesini söyledim:)Peki cevabınız ne olacak? En azından ilişkinizi arkadaşlıktan farklı bir boyuta taşıyacak mısınız?
Bak konu sahibi diyemezse üstüne kusar he. Zira kendisine heyecan yaramıyor
Çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız?
O zaman haydi hayırlısıEvet ya da hayır diyemem dedim .Bana biraz zaman vermesini söyledim:)
Evlenirsem çocuğumun adini turn back koyucam desem de inanma zira yazarken aklımda tutamadım :))Şanal dünyanın güzellikleri iste tatlim. Gelsin de kussun kolaysa
O ney kız
Evlilik teklifi almadım neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?