- 8 Nisan 2022
- 1.706
- 1.192
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Ben 3 ay bekleyemem ama yaaaaaBen de eşimin bana yüzük aldığını anlamıştım 3 ay her buluşmada bu sefer gelecek dedim gelmedi hep buluşmaya süslü guttim6olmadi. En sussuz halde gittiğim artık beklemeyi bıraktığım vakit geldi,ben daha önce kalabalık organizasyonlu falan olmasın demiştim. Birileri evlenme teklifi ediyordu o ara mesele açıldı ve böyle organizasyonlardan hoşlanmadığımi bunun özel bir an olduğunu ve başbaşa olması gereken bir şey olduğunu söylemiştim ve tam da öyle yaptı
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur ama çok bekleyemem ya yüzüğün alındığını bilince de böyle işkence oluyorEvet ne olur ne olmaz beklentiy düşük, tutalım hayal kıriklğı olmasınama tabi ki umarım çook güzel bir teklif alır mus, mutlu bir ömür geçirrsiniz
E bu film ama :)
Herşey çook, güzel olacakÇok teşekkür ederim umarım öyle olur ama çok bekleyemem ya yüzüğün alındığını bilince de böyle işkence oluyor
İlk evliliğimi evlendikten sonra evlilik teklifi yapan bir gerizekalıyla yapmıştım ama neyse ki 2.si sürpriz oldu, hem teklifim hem nikahımİyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.
Güzel geceleriniz olsun
Teklifi ederken görseydiniz bideValla çok sevimli ve samimi geldi bana.
Teklifi ederken görseydiniz bideeli ayağına dolaşmış şekilde uzunca bir metin ardından “dur bunu da yapıcam” diyerek diz çöktü falan. Güzel bir andı
Teklifin kendisinden çok organizasyon şaşırtıyordurYa bazı videolarda falan kadınlar o kadar şaşırıyor ki bana komik geliyor. Sanki yoldan geçen adam mı evlenme teklif etti? Biri sana böyle teklifle geliyorsa az çok ilişkiniz bellidir yani. Bunca şoka gerek yok
Teşekkür ederim, hepimizin inşallahSüper olmuş valla bence. Mutluluğunuz, huzurunuz daim olsun, inşallah
Bence tek kriter romantik olması. Yoksa seven insan yatta etmiş, bahçede etmiş önemsemezİki arkadaşımda düğüne bir ay Kala evlilik teklifi aldı
Alınan teklifte bana kalırsa ozenipmis değildi
Bir çay bahçesi masası gordum fotoda mesela
Beni çok rahatsız etti
Su anlamda rahatsız oluyorum verdiğin değer bu mu?
Borclan bı zahmet, durumum yoktu'su olamaz bu işin. Çünkü zaten son dakikaya bırakmışsin
Son dakikaya kadar birikim yapsaydin madem arkadaşım
Ay üçüncüyü anlatmamışım dimiEe üçüncüsü?? Coome oonn.. En heycanlı yerinde kaldı
Ailelerin haberi var mı? Gündem de isteme vs gibi konular konuşuldu mu?İyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.
Güzel geceleriniz olsun
Oo bu da güzelmiş benceAy üçüncüyü anlatmamışım dimiyollarımızı ayırmaya karar vermiştik daha doğrusu ben istemeyerek vermek durumunda kalmıştım, ama 4 gün dayanabildi. 4 gün sonra eve geldi kapının önüne inmemi istedi pijamalarla indim, orda sensiz yapamıyorum falan filan diyerek etti
Yakın zamanda bekliyorum ama bana süpriz hazırlık yapmam lazım vs gibi bişey dedi , o kadar yoğun ki hayatı biraz da yavaş biri sittin sene beklemem lazımAilelerin haberi var mı? Gündem de isteme vs gibi konular konuşuldu mu?
Eşim isteme merasiminden 1 gün önce evlenme teklif etmiştiaçıkcası hiç de teklif beklemiyodum şaşırmıştım. Muhtemelen yakın zaman da teklifini yapar, siz bence hiç konusunu açmayın.
Tek bi önerim var her buluşmada kıyafete, makyaja falan özen gösterin, hasta olsanız bile
Ben teklif aldığım gün çok hastaydım ne makyaj ne düzgün kıyafet vardı tam bi rezillikiş çıkışı seni eve ben götüreyim diye beni almaya gelmişti, ben de eve gitmicem hastanaye gidip serum yicem diye tutturmuştum. Zavallım ben öyle söyleyince organizasyonun yerini değiştirip hemen hastanenin önüne ayarlamış sonra ben hastaneye gitmekten son an da vazgeçince arkadaşlarını en yakın meydana gönderip orda yapmak zorunda kalmıştı
Yüzüğü taktıktan yarım saat sonra da dayanamadık serum taktırdıken azından hiç unutamayacağım bi teklif almış oldum
Bizimki sürpriz değildi 4 senelik bir ilişki zaten evlenmek amaçlı ilerliyorduk son iki senesini. Yüzüğü ben seçtim tasarımcı kuzeni geldi ölçümü aldı yaptırıp getirdiler bana yüzüğü (İstanbul’da oluyor bunlar) nişanlım da akademide Ankara’da. Yüzüğü alıp Ankara’ya götürdüm kutlama yapar gibi taktik işte bana yüzüğüİyi geceler herkese,
Güzel geceleriniz olsun
Beni arkadaşının nisanina götürüyor sanmıştım. Bayağı da yemiştim yani.gittigimiz yer uzak bir yerdi arabayı kullanırken çok heyecanlıydı. Bir kaç soru sordum kaçamak çelişkili cevaplar verince anlamıştım.İyi geceler herkese,
Güzel geceleriniz olsun
Süpriz oldu. Tabi ilişkimiz uzundu evlilik yolundaydık ama aileler tanışmamıştı yani resmiyete dökülmemişti yüzük aldığından da haberim yoktu. 6 sene önceden bahsediyorum bu arada. Teklif meselesi bu kadar popüler değildi. Arkadaşlarıyla bişey hazırlamıştı utancımdan arabadan çıkamamıştımİyi geceler herkese,
Güzel geceleriniz olsun
Çok Valla bana göre de napiyim naptın yüzüğü kime verdin, teklif edeceksen et artık diyemedimBen 3 ay bekleyemem ama yaaaaayeni aldı yüzüğü yakın zamanda taksın isterim 3 ay çok bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?