Evlilik Teklifi

Ben 3 ay bekleyemem ama yaaaaa yeni aldı yüzüğü yakın zamanda taksın isterim 3 ay çok bana göre

Evet ne olur ne olmaz beklentiy düşük, tutalım hayal kıriklğı olmasın ama tabi ki umarım çook güzel bir teklif alır mus, mutlu bir ömür geçirrsiniz
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur ama çok bekleyemem ya yüzüğün alındığını bilince de böyle işkence oluyor

E bu film ama :)

Isin komigi ne esim ne de ben romantik insanlar degiliz Oyle sevgililer gunu, yildonumu gibi kutlamalara onem vermeyiz. Ama evlilik teklifi benim icin onemliydi, tanistigim ilk gun yanimizda olan cok yakin bir arkadasima danismis, o da Margaret icin sadece evlilik teklifi onemli, onu guzel yap omur boyu rahatsin demis. Simdi arada hatirlatiyor omur boyu rahatim dimi diye

İlk evliliğimi evlendikten sonra evlilik teklifi yapan bir gerizekalıyla yapmıştım ama neyse ki 2.si sürpriz oldu, hem teklifim hem nikahım

Ya bazı videolarda falan kadınlar o kadar şaşırıyor ki bana komik geliyor. Sanki yoldan geçen adam mı evlenme teklif etti? Biri sana böyle teklifle geliyorsa az çok ilişkiniz bellidir yani. Bunca şoka gerek yok
Teklifin kendisinden çok organizasyon şaşırtıyordur . Benim erkek arkadaşım o kadar yapmaz ki böyle şeyleri, balonlar çiçekler mumlar vs sürprizli bişi yapsa çok şoke olurum . Ben onu böyle kabul ettim özel gün unutmaz ama özel bir kutlama da yapmaz. O yüzden farklı bir organizasyon yaparsa şaşırırım.

Bence tek kriter romantik olması. Yoksa seven insan yatta etmiş, bahçede etmiş önemsemez

Kızz ne hayallerim vardı kendi kendime düşünür hayal kurardım asla teklifsiz evlenmem derdim 1 senedir evliyim her aklıma geldiğinde hala söyleniyorum ama napiyimmm

Ee üçüncüsü?? Coome oonn.. En heycanlı yerinde kaldı
Ay üçüncüyü anlatmamışım dimi yollarımızı ayırmaya karar vermiştik daha doğrusu ben istemeyerek vermek durumunda kalmıştım, ama 4 gün dayanabildi. 4 gün sonra eve geldi kapının önüne inmemi istedi pijamalarla indim, orda sensiz yapamıyorum falan filan diyerek etti

Ailelerin haberi var mı? Gündem de isteme vs gibi konular konuşuldu mu?
Eşim isteme merasiminden 1 gün önce evlenme teklif etmişti açıkcası hiç de teklif beklemiyodum şaşırmıştım. Muhtemelen yakın zaman da teklifini yapar, siz bence hiç konusunu açmayın.
Tek bi önerim var her buluşmada kıyafete, makyaja falan özen gösterin, hasta olsanız bile
Ben teklif aldığım gün çok hastaydım ne makyaj ne düzgün kıyafet vardı tam bi rezillik iş çıkışı seni eve ben götüreyim diye beni almaya gelmişti, ben de eve gitmicem hastanaye gidip serum yicem diye tutturmuştum. Zavallım ben öyle söyleyince organizasyonun yerini değiştirip hemen hastanenin önüne ayarlamış sonra ben hastaneye gitmekten son an da vazgeçince arkadaşlarını en yakın meydana gönderip orda yapmak zorunda kalmıştı
Yüzüğü taktıktan yarım saat sonra da dayanamadık serum taktırdık en azından hiç unutamayacağım bi teklif almış oldum

Oo bu da güzelmiş bence

Yakın zamanda bekliyorum ama bana süpriz hazırlık yapmam lazım vs gibi bişey dedi , o kadar yoğun ki hayatı biraz da yavaş biri sittin sene beklemem lazım Ama mesela haftasonu planımız var ben siyah sık ama spor bir elbiseyle gideceğim

Bizimki sürpriz değildi 4 senelik bir ilişki zaten evlenmek amaçlı ilerliyorduk son iki senesini. Yüzüğü ben seçtim tasarımcı kuzeni geldi ölçümü aldı yaptırıp getirdiler bana yüzüğü (İstanbul’da oluyor bunlar) nişanlım da akademide Ankara’da. Yüzüğü alıp Ankara’ya götürdüm kutlama yapar gibi taktik işte bana yüzüğü gerçek teklifi bir kere ilk evlilik meselesi açacağı zamanlarda diz çöküp etti aslında zaten ben onu hep teklif olarak kabul ettim. Yani yüzük teklif akşam yemeği vs bunlar prosedüre de uymuş olalım diye yaptık yüzüğü aldıktan sonra her ilişkinin tarzi farklı bu anlamda

Beni arkadaşının nisanina götürüyor sanmıştım. Bayağı da yemiştim yani.gittigimiz yer uzak bir yerdi arabayı kullanırken çok heyecanlıydı. Bir kaç soru sordum kaçamak çelişkili cevaplar verince anlamıştım.
Tadını çıkarın bence.bir daha hiç o kadar romantik olmayacak malesef

Süpriz oldu. Tabi ilişkimiz uzundu evlilik yolundaydık ama aileler tanışmamıştı yani resmiyete dökülmemişti yüzük aldığından da haberim yoktu. 6 sene önceden bahsediyorum bu arada. Teklif meselesi bu kadar popüler değildi. Arkadaşlarıyla bişey hazırlamıştı utancımdan arabadan çıkamamıştım

Daha 1 aylık sevgiliydik... Ağva'ya gitmiştik. Tavşan gibiyiz 2 gün yataktan çıkmadık. O sırada yatakta teklif etti. Ben de heee evleniriz dedim.. Neyse dalga geçerken baktım evlenmişiz. Geçen sene de boşandık.

Öyle teklife falan takılmaya gerek yok. Önemli olan anlaşmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…