• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Teklifi

Ah eksik olma arkadaşım.
Duygular karşılıklı.
Büyüyor şükürler olsun bugünlerimize…
Maşaallah yavruma
Sen nasılsın peki gönlün biraz ferahladı mı?
İftar menülerinden tanıyorum seni, muhabbetimiz oldu birkaç yıldır, durup durup aklıma gelen halini hatrını merak ettiğim yüreğime dokunan insanlardansın
Şimdi farkettim ki ben acıları olan insanları gönlüme misafir ediyorum, daha naif daha candan oluyorlar senin gibi
Aaaa konuşasım varmış çenem düştü
Öperim yavrunu
🥰

Evlilik konusuyorduk, ailelerimiz de tanismisti ama teklif yoktu ortada. Bir gun yemege gittik orda normal sekilde teklif etti, yuzugu verdi. Ama yemekten once anlamistim edecegini, cunku sanki yemege gitmemiz cok onemliymis gibi, yarin aksam seninle guzel bir yemek yiyelim, ben şık giyinicem gibi seyler soylemisti:)

valla o düğün videoları fotoğraflar evlilik teklifi çekimleri vs kimseninkini merak edip izlemedim.kendiminkini de attım bir köşeye yerini bile bilmiyorum şu an.hele şu devamlı fotoğraf çektirip instasına vs koyanlar yok mu?aslında anı yaşamıyorlar ne onlar ne düğünü olanlar vs.eğlenmiyorlar ki.nasıl güzel görüntü veririz onun peşindeler.o arada da dediğim gibi anı kaçırıyorlar.
Valla alın benden de o kadar ben fotoğraf bile olsun mu aslında ikilemimdeyim ama sosyal medyaya falan koymam ben.

İyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.

Güzel geceleriniz olsun 🌸
Yani yüzük bakıyorsanız siz evlenmeyi istiyorsunuz o da istiyor. Niye evlenme teklifi etsin … ben evlenmeye karar vermiş çiftlerin evlilik teklifini anlamıyorum çok😅 eşime de söyledim teklif etme zaten evleneceğiz işte diye ama içimde kalır diye yine o bir sürpriz hazırlamıştı.
Bana kalırsa evlilik teklifi isteyen kişi etmeli teklifi, siz istiyorsanız siz mesela😁 sürpriz istiyorsanız sürprizli, doğal istiyorsanız spontane… herkesin zevki farklı. Ben gerek görmeyen taraftım. Siz ne istiyorsanız paylaşın sevgilinizle, sonra beğenmeme durumu olmasın🙏🏻

Yani yüzük bakıyorsanız siz evlenmeyi istiyorsunuz o da istiyor. Niye evlenme teklifi etsin … ben evlenmeye karar vermiş çiftlerin evlilik teklifini anlamıyorum çok😅 eşime de söyledim teklif etme zaten evleneceğiz işte diye ama içimde kalır diye yine o bir sürpriz hazırlamıştı.
Bana kalırsa evlilik teklifi isteyen kişi etmeli teklifi, siz istiyorsanız siz mesela😁 sürpriz istiyorsanız sürprizli, doğal istiyorsanız spontane… herkesin zevki farklı. Ben gerek görmeyen taraftım. Siz ne istiyorsanız paylaşın sevgilinizle, sonra beğenmeme durumu olmasın🙏🏻
Ben “bu işin süprizi mi kaldı zaten “ dedim.O da , “sonra güzel teklif olmazsa üzülürsen sonra “ dedi.”Ne yani sanki en fazla bir yemek olur “ dedim.Bu minvalde konuşuldu süpriz beklemediğim de belli aslında sadece işte çıkarıp verecek :) Birde nazara inanırım ben koyamam bir yere fotoğraf falan da.Kalabalık olsa utanırım falan.En iyisi şık bir yemek ve masada söylemesi gibi aslında.

Evlilik konusuyorduk, ailelerimiz de tanismisti ama teklif yoktu ortada. Bir gun yemege gittik orda normal sekilde teklif etti, yuzugu verdi. Ama yemekten once anlamistim edecegini, cunku sanki yemege gitmemiz cok onemliymis gibi, yarin aksam seninle guzel bir yemek yiyelim, ben şık giyinicem gibi seyler soylemisti:)
Şimdi ben ne zaman edeceği belli değil diye sürekli şık buluşmak zorunda mıyım şsldlflfşffçç

Bence bu saatten sonra beyefendi ne yaparsa yapsın zaten sürpriz olmayacak. Evlilik belli ki aranızda konuşulmuş, yüzük seçilmiş. Birçok ilişkide böyle oluyor zaten. Sonra erkek kendine göre mükemmel teklifini yapınca da kadınlar hayal kırıklığına uğruyoruz. Çünkü yapılan gerçek bir sürpriz değil. Zaten bunu uzun zamandır beklediğimiz için de beklentilerimiz karşılanmamış oluyor, yeterince heyecanlı, mutlu ve tatminkar hissetmiyoruz.

Erkeklerimizin mükemmel evlilik teklifi fikirleri de tuzu biberi elbette olayın😂

Bence hâl böyleyken teklife gerek yok. Biz birbirimizin aileleriyle bile tanışmıştık. Evlilik çoktan konuşulmuştu aramızda. Birlikte geçirelim, başbaşa bir akşam olsun diye sözleştiğimiz bir gece evde yemek masasında çıkarıp güzel sözler söyleyip takmıştı. Şahsen bin teklife değişmem🥰 organizasyon, güllü masalar, ışıklar vs. bana gerekli gelmiyor. Bir şeyden de eksik kalalım. Önemli olan huzurumuz modundayım.

Bu sadece benim fikrim. Umarım gönlünüze göre olur.🌸
🌸🌸

valla o düğün videoları fotoğraflar evlilik teklifi çekimleri vs kimseninkini merak edip izlemedim.kendiminkini de attım bir köşeye yerini bile bilmiyorum şu an.hele şu devamlı fotoğraf çektirip instasına vs koyanlar yok mu?aslında anı yaşamıyorlar ne onlar ne düğünü olanlar vs.eğlenmiyorlar ki.nasıl güzel görüntü veririz onun peşindeler.o arada da dediğim gibi anı kaçırıyorlar.
Orası da öyle tâbii 😅

Biz ailelerin tanışmasına karar vermistik.Teklif falan beklemiyordum o yüzden gün falan belliydi.Eşim daha önce resmimizi kendi yaşadığı yerde çizdirmiş.Sahilde gezerken yanımıza iki kişi geldi ellerindeki resimleri gösterdiler sizi de çizelim dediler.Karikatür olarak.Ben istemedim ama eşim ısrar edince iyi tamam dedim.Bi 5 dk poz vererek durduk.Ama hiç bir seyden haberim yok.Sonra çocuklar yaklaşıp elime resmi verdiler.Resim ikimizin karikatürü ve üzerinde benimle evlenir misin yazıyordu.Ayy resmi bize nasıl benzetmişler derken eşim diz çöküp yüzüğü çıkardı.Çok şok olmuş şaşırmıştım.Meğer çocuklar kuzeniymiş o ara çiziyormuş gibi rol yapmışlar.
Bana gerçekten sürpriz olmuştu ve çok şaşırmıştım.

İyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.

Ben de eşimin bana yüzük aldığını anlamıştım 3 ay her buluşmada bu sefer gelecek dedim gelmedi hep buluşmaya süslü guttim6olmadi. En sussuz halde gittiğim artık beklemeyi bıraktığım vakit geldi,😁 ben daha önce kalabalık organizasyonlu falan olmasın demiştim. Birileri evlenme teklifi ediyordu o ara mesele açıldı ve böyle organizasyonlardan hoşlanmadığımi bunun özel bir an olduğunu ve başbaşa olması gereken bir şey olduğunu söylemiştim ve tam da öyle yaptı

İlişkinin ahngi evrede olduğunu az buçuk anlıyorsun sürprizi olmuyor ki çok. Misal ben evlilik teklifi alacağımı sezmistim ama her şeyi son anda ayarlamış izlenimi vermişti ex, ondan dolayı yok ya bugün değil galiba demiştim. Yemek yiyeceğimiz yeri bile bana sormuştu ondan dolayı böyle Teklif mi olur demiştim meğer orası çoktan ayarlanmış. Teklif almadan önceki her buluşmada acaba mi demiştim çünkü biliyorsun ne durumdasın ufukta evlilik var mı yok mu. Gerçi bizim olmadı ama dilerim sizin bu süreciniz çok güzel geçer

Ya benim de sevgilim yakın zamanda ailemle tanıştı. Kısmetse bu hafta da ailesi gelecek, aileler tanışacak. Söz tarihi için konuşacağız ama hala bir teklif yok, ben de çok sevmem sürpriz falan ama sade bir evlilik teklifi istiyorum ne yalan söyleyeyim. :)

Sevgilim şu an biz evlilik aşamasına gelmedik, o aşamaya gelince edeceğim diyor ama umarım şaka yapıyordur. Valla söz yüzüklerini almaya gidince tek taş da alacağız gibi konuştuk, bir zahmet takarken etsin diye bekliyorum. O kadar düşüncesiz değildir umarım:)

Bu arada bana iki defa ucuz yollu tek taş almıştı, ikincisi hala parmağımda. Söz vesaire olmadan içimden gelerek takıyorum. Öyle büyük beklentilerim yok, içten, sevgi dolu olsun yeter.

Benimki surprizdi cunku sadece 1 aydir gorusuyorduk ve evliligin e'sini bile konusmamistik. Tatile giderken ucakta kabinde doktor olup olmadigi soruldu, benim esim doktor oldugu icin o ben varim dedi, kabin gorevlisi aldi bir yere goturdu 2 dk sonra bana geldi esinizin cantasini getirebilir misiniz dedi, ben de diyorum size vereyim goturun 😂 yok ben ellemeyeyim siz getirin diye israr etti, oflaya puflaya gittim 😂 Sonrasi buyuk bir sok, dolu bir ucak degildi en arka sirayi suslemis, pasta istemis, bi de diz cokup yuzugu cikardi hemen. Ben hem agladim evet dedim hem de kalk ya turbulans olursa diyorum adama, herkes guldu tabii 😂 Neticede 3.5 senelik evliyiz, mutluyuz.

Maşaallah yavruma
Sen nasılsın peki gönlün biraz ferahladı mı?
İftar menülerinden tanıyorum seni, muhabbetimiz oldu birkaç yıldır, durup durup aklıma gelen halini hatrını merak ettiğim yüreğime dokunan insanlardansın
Şimdi farkettim ki ben acıları olan insanları gönlüme misafir ediyorum, daha naif daha candan oluyorlar senin gibi
Aaaa konuşasım varmış çenem düştü
Öperim yavrunu
🥰
Çok şükür bugünlerimize…

İmtihan hep bizler için biliyorsun arkadaşım…

Ne şanslıyım bu şekilde anılmak ne güzel…

Biz de sarılıp öperiz…

Benim eşim biraz garanticiydi galiba :) Reddedilme ihtimalini sıfırlamak için söze bir hafta kala teklif etti..

Alyanslarımızı almıştık o gün, söz için kıyafet bakıyorduk. Bütün gün dolanmaktan helak olmuştuk. Kahve içmeye oturduğumuzda yüzüğü şak diye açıp benimle evlenir misin demişti :)))

İyi geceler herkese,

Sevgili olduğumuz ilk ay bi göle gezmeye gitmistik, gölün kenarında bir kule vardı oraya çıkıp manzarayı izlerken bana ‘Burayı unutma’demişti, 4 sene sonra orada evlenme teklifi etti sürpriz olmuştu 🥰

Süpriz miydi ama mesela şaşırdınız mı ?
Erkek arkadaşınız romantik biri mi ?
Duygusal bir insan mı ?
Böyle şaşırtmayı sever mi yoksa öküz mü ?

Yani kişiye göre değişir
Eğer öküz biriyse öyle aşırı romantik falan değilse pek o tür şeyler beklemeyin.

Eğer evlenmek istiyorsanız siz teklif edin doğrudan
Bir yemeğe götürün
Ve sana tek soru soracağım
Cevabını iyi düşün
Bir kere de evet ya da hayır diye cevap ver deyin
Ve de sorun
Benimle evlenir misin ? Diye
Bence evlenmek istemek gayet doğal bir şey ve kadınlar da beklemek yerine evlenme teklifi edebilir.

Aman bosverin, yani romantik bir supriz guzel ama oyle internette gordugumuz muthis planli tekliflerin hepsi kadinin kendisi tarafindan planlaniyor yani :D Ben de almamistim, yuzugu cikarip takmisti o kadar. Artik ciftler aralarinda konusup karar veriyor, supriz teklifler yapilmiyor pek.

Back
X