- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
ee bazen görmeyip duymayacaksınız.
bazen de alttan alacaksınız.
birbirini taşımak kolay değil ki.
siz her seferinde benim borum ötecek diye güç savaşına girmişsiniz anlaşılan.
çocuk gibi.
en büyük aşamadığınız sorun nedir arasında.
çift terapistine gidin.
hatalarınıza ayna olacaktır.
en önemlisi bir başka objektif kişiden duyunca kabullenmeniz koaly olacaktır.
yoksa bu didişmeyle devam etmeniz zor
anladığım kadarıyla bir kişi alttan alacak ama o bir kişi sizde yok.neden siz olmayasınız.alttan almayı deneyin gülümseyin sıcacık sarıp sarmalayın eşinizi.
tartışma sebepleri neler
Kimse kimseye hemen bosan deme hakkına sahip değil hiç bir zaman ..Şuan garip bir haldeyim. Doğru olanı bilemiyorum sanırım.
Eşimle 4,5 yıldır evliyiz. İlk bir yılımız çok kötüydü. Kavgalar, ayrılıklar.. Bide biz kaçarak evlendik onunda etkisi büyük. Ve ben o zaman 19 eşim 24 yaşındaydı. Ondan sonraki yıllarda kavgalarımız pek şiddetliydi. Sürekli kavga etmezdik ama edince de ortalığı yıkardık. Yani normalde çok iyi anlaşan, ortak zevkleri olan bi çiftiz ama kavgalarımız o kadar şiddetli ki ortalık yıkılıyor resmen.
Bu kavgalar 4,5 yıl sonunda psikolojisi bozuk iki insan yarattı. En küçük tartışma kavgaya dönüp saygıyı götürüyor. Sinirimiz geçtikten sonra pişman oluyoruz evet ama kalpler fena kırılmış oluyor. Ama yinede aşığız ya sarılıp unutuyoruz. Ya da geçiştiriyoruz..
Birbirimize çok aşığız ama bu tartışmalar bize büyük zarar veriyor. Tahammül sınırımız artık minimum düzeyde.
Üç gündür küstük. Arada birbirimizi laflarla tahrik edip yine kırdık. Sorun büyüdü de büyüdü. Dün boşanmayı konuşup bugün netleştirdik. Anlaşmalı boşanıcaz. Ama bu kararı verdikten sonra. Evde oturduk sohbet ettik eğlendik. Sarıldık, öptük. Şimdide birlikte yatıyoruz. Bu doğru mu merak ettim? Anlaşmalı böyle mi boşanılıyor acaba :)
Daha öncede boşanma noktasına geldik hatta ben dava açmıştım. Celp gitmeden barıştık. Böyle garip bi evlilik.
Ben evimi çok seviyorum, eşimle zevkimize göre boyadık döşedik, bakıp bakıp ağlıyorum ama bir yandan birbirimizi çok yıpratıyoruz. Gerçekten psikolojimiz bitik. Kavgaya tahammülümüz yok. Nedir bizim için doğru olan. Yorumlarınızı bekliyorum..
Kavga sebepleriniz nedir ki acaba?
Büyük sorunlar var mı cidden ki bu kadar şiddetli tartisiyorsunuz?
Çok değişik bir çiftsiniz valla :)
Kimse kimseye hemen bosan deme hakkına sahip değil hiç bir zaman ..
Bence yardım alin terapist çok iyi gelir yada psikolog onlarda olmaz sa evliliginize biraz özlem katin uzak durun biraz ozlesin sizi en iyi yöntem bu bence özlem olunca baglar kopmuyor. Evlilikte biri alttan almayı öğrenmeli ...
Evlilik terapistinden başka çare yok gibi hakkında hayırlısı olsun cnmOnu da yaptık uzakta kalınca daha sinirli oluyoruz. Daha önce çok uzak kaldığımız için o da işe yaramıyor. Yan yana daha iyiyiz bu tartışmalar olmasa.
Bu şiddetli kavgalarda şiddet oluyor mu peki? Çok kırıcı olduğunuzu söylemişsiniz, tahammülün olmadığını. Yani iş oralara varıyor mu?
size benzer bir tanıdık vardı. haftanın bir günü ya koca, ya da kadın evi terkeder, birkaç saat dışarda gezer, eve geri dönerdi.Şuan garip bir haldeyim. Doğru olanı bilemiyorum sanırım.
Eşimle 4,5 yıldır evliyiz. İlk bir yılımız çok kötüydü. Kavgalar, ayrılıklar.. Bide biz kaçarak evlendik onunda etkisi büyük. Ve ben o zaman 19 eşim 24 yaşındaydı. Ondan sonraki yıllarda kavgalarımız pek şiddetliydi. Sürekli kavga etmezdik ama edince de ortalığı yıkardık. Yani normalde çok iyi anlaşan, ortak zevkleri olan bi çiftiz ama kavgalarımız o kadar şiddetli ki ortalık yıkılıyor resmen.
Bu kavgalar 4,5 yıl sonunda psikolojisi bozuk iki insan yarattı. En küçük tartışma kavgaya dönüp saygıyı götürüyor. Sinirimiz geçtikten sonra pişman oluyoruz evet ama kalpler fena kırılmış oluyor. Ama yinede aşığız ya sarılıp unutuyoruz. Ya da geçiştiriyoruz..
Birbirimize çok aşığız ama bu tartışmalar bize büyük zarar veriyor. Tahammül sınırımız artık minimum düzeyde.
Üç gündür küstük. Arada birbirimizi laflarla tahrik edip yine kırdık. Sorun büyüdü de büyüdü. Dün boşanmayı konuşup bugün netleştirdik. Anlaşmalı boşanıcaz. Ama bu kararı verdikten sonra. Evde oturduk sohbet ettik eğlendik. Sarıldık, öptük. Şimdide birlikte yatıyoruz. Bu doğru mu merak ettim? Anlaşmalı böyle mi boşanılıyor acaba :)
Daha öncede boşanma noktasına geldik hatta ben dava açmıştım. Celp gitmeden barıştık. Böyle garip bi evlilik.
Ben evimi çok seviyorum, eşimle zevkimize göre boyadık döşedik, bakıp bakıp ağlıyorum ama bir yandan birbirimizi çok yıpratıyoruz. Gerçekten psikolojimiz bitik. Kavgaya tahammülümüz yok. Nedir bizim için doğru olan. Yorumlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?