Evlilik ve cinsellik

Pareparee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
1
1
1
33
Kızlar evliligimde ilk zamanlar eşimle cinsellikte sevismelerimiz uzundu. Özellikle göğüsume düşerdi. Yaklaşım bir yıldır goguslerime dokunmuyor eşim. Sebebi ne olabilir. Ona sordum birkaç kez söyledim. Fırsat olmuyor hemen gelişiyor falan dedi. Çok da ısrar etmek istemedim. Evlilik ilerledikçe böyle mi oluyor merak ettim sorayım dedim size.

Bana pek normal gibi gelmedi. Acaba dokunurken başka birşey mi hayal ediyor diyeceğim de, 10 erkekten 8'i sevdiği kadını hayal etmez... görüntüsünde falan mı bir değişiklik gördü acaba?

Bana pek normal gibi gelmedi. Acaba dokunurken başka birşey mi hayal ediyor diyeceğim de, 10 erkekten 8'i sevdiği kadını hayal etmez... görüntüsünde falan mı bir değişiklik gördü acaba?
Sevdigi kadını hayal etmez derken? Cok merak ettim

Aynen ilgi cekici olmus yazdiginiz bende merak ettim o ne.demek sevdigi kadinj hayal etmezse sevismesin onla ozaman istedigi cekim duydugu o deglse

Hiç birşey ilk zamanlar ki gibi olmuyor ki . Sonuçta ilk kez yaşıyorsun herşey dolu dolu oluyor bir süre. Kendinden pay bic ilk evlendiginizde büyük ihtimalle sizde hergun kıyafet makyaj o biçim bir süre sonra giy pijama uyu ... şimdi sen eşini sevmemiş mi oluyorsun.sadece türüne binince boyle oluyor

Yakın dönem hamilelik yaşadınız mı emzirme falan bu gibi olaylar sonrası olabilir de ,normalde birden bir erkeğin cinsel dürtü anlamında bu kadar değişmesi enteresan geldi doğrusu ,kafanızı bulandırmak istemem fakat genel bir uzaklaşma da söz konusumu ,isteksizlik falan başka kadın olmasın dikkat ediyormusunuz o anlam da

Dönemsel seyler olabilir böyle detaylara takilmayip bütüne bakmayi tercih ederim ben.
Cinsellik de zamanla gelisen birsey gözümde, aliskanliklar da degisebiliyor, baska zevk noklari bulabiliyor insan.
Farklilik isteyebiliyor. Yani bana normal geldi.

Benim eşim normalde cok sever göğüslerimi sadece emzirirken ilgilenmez sizinkide donemseldir belki

Erkeklerin evlendikten bir süre sonra eşlerine olan cinsel ilgilerinin azaldığı gerçektir.Sebebi gayet basit. Gizem bitmiştir.Hele eşinin göğüslerine ilgi duymamasında da yadırganacak bir şey yoktur.Artık onlar da heyecan verici olmaktan çıkmıştır.Aşk ve coşku birliktelik yaşanmadan öncedir.Ne demiş ünlü Fransız düşünür? " Aşk arzuladığımız bir varlıkta bulacağımız tada susamaktan başka bir ey değildir." Evet,su içilmiş ve susama bitmiştir.Kadınların bu durumu kabullenmesi elbet mümkün değil.Ama işte erkeğin doğası bu.Peki herşey bitmiş midir? asla ! bundan sonra sevgi ve saygı ön plandadır.Cinsellik yok mudur? vardır elbet ama o coşkulu günler geride kalmıştır.Zaten ileri dönem evliliklerde cinselliği teşvik için birtakım fantezi tavsiyeleri de evliliği canlandırmak,ona yeni bir heyecan getirmek içindir.Ama unutmamamız lazım gelen en önemli husus; temiz ve bakımlı olmak, ama olmazsa olma ise işveli cilveli olmaktır.Güzellik ikinci plandadır.Kadın kaşıyla,gözüyle,vücuduyla,işvesi ve cilvesiyle bütündür.İnanın cilveli tavırlar olmayınca diğerleri erkeğe çekici gelmiyor.Evet,benim gördüğüm de bu.Ama doğru ama yanlış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…