Bide ayni şehir de yaşayınca isler daha zor olur demiHem olsunlar hem karışmasınlar diyorsan fazla samimi olmayacaksın içli dışlı olmayacaksın mesafeyi baştan koyup sınırını çizeceksin
Mesafe koyunca sorun değil ben ailemden başka şehirde kayınpederime yürüme mesafesinde 5 dk uzaklıkta yaşıyorum ama sınırım belliBide ayni şehir de yaşayınca isler daha zor olur demi
banada soledıler ama ben cok anlayamadım
Neden daha değerli oluyorsun peki
Evet haklisin canım.Fedakarlık adı altında erkegın herseyine koşmak,aman o uzulmesin,aman huzurumuz kacmasın diye susmak herseyin altindan kalkmaya calismak surekli alttan taraf olmakla daha cok sevilecegini sanan kadınlar var aksine bu yapilanlar icin bir sure sonra tesekkur bile almassin senin icinden gelerek yaptigin seyler birsure sonra gorunmez ve gorevinmis gibi üstüne yapisir yaptiginin kiymeti kalmaz
Butun gun temizlik ,cesit cesit yemek yapiyorum bir tesekkur etmiyor yemegin tuzuna laf soyluyor diyende gorduk ben hic kasmiyorum hersey mukemmel olsun diye ozaman arada bir yaptigim guzel seyler bile esim tarafinda ooo daha ne olsun diye karşılanıyor. Erkegin annesi moduna gecip herseyi sirtlamayın surekli susmayın.. eger siz huzursuzsaniz ,kendinizi yok sayip kavga etmemek ugruna susmayin ciftlerden biri mutsuzsa zaten huzur yoktur kendimizi kandirmayalim
uyelıgımden once de bayılıyordum yorumlarınıza sımdıde bayıldım.Fedakarlık adı altında erkegın herseyine koşmak,aman o uzulmesin,aman huzurumuz kacmasın diye susmak herseyin altindan kalkmaya calismak surekli alttan taraf olmakla daha cok sevilecegini sanan kadınlar var aksine bu yapilanlar icin bir sure sonra tesekkur bile almassin senin icinden gelerek yaptigin seyler birsure sonra gorunmez ve gorevinmis gibi üstüne yapisir yaptiginin kiymeti kalmaz
Butun gun temizlik ,cesit cesit yemek yapiyorum bir tesekkur etmiyor yemegin tuzuna laf soyluyor diyende gorduk ben hic kasmiyorum hersey mukemmel olsun diye ozaman arada bir yaptigim guzel seyler bile esim tarafinda ooo daha ne olsun diye karşılanıyor. Erkegin annesi moduna gecip herseyi sirtlamayın surekli susmayın.. eger siz huzursuzsaniz ,kendinizi yok sayip kavga etmemek ugruna susmayin ciftlerden biri mutsuzsa zaten huzur yoktur kendimizi kandirmayalim
Bu dedigin çok zor ya. Sen evli misin. Yapıyor musunKV nin anneniz olmadığını unutmayın. Her ne kadar canım kızım dese de. Anneciğim deseniz de.
Mesafeli olun. Hatta soğuk. Ama kimse soğuksun diyecek yakınlık bulamasin.
Saygılı bi ilişki olsun samimi olmasa da olur.
Asla yanlarinda aileniz için tek kötü laf etmeyin.
Esinize dünya kötüsü de olsalar onlar hakkinda tek laf etmeyin.
İyi olayım sevsinler beni diye uğraşmayin.
Beklentiniz sıfır olsun ki arada bir 1 puan alabilsinler.
Gerçekten iyi insanlarsa bi zahmet siz de onları uzmeyin.
Bu dedigin çok zor ya. Sen evli misin. Yapıyor musun
Haldun Dormenle Betul Mardinin roportajini okumustum, bekarlara evlilikle ilgili ne tavsiye verirsiniz diye soruluyo cevap "evlenmesinler" :dBen bekar biri olarak bunu hep merak etmişimdir. Görümce, kaynana falan anlaşma hakkında " şöyle yap " dediginiz sırlar var mi ?
Ben bekar biri olarak bunu hep merak etmişimdir. Görümce, kaynana falan anlaşma hakkında " şöyle yap " dediginiz sırlar var mi ?
ıgörüşme
görüşmeyince sorun olmuyor :)
Fedakarlık adı altında erkegın herseyine koşmak,aman o uzulmesin,aman huzurumuz kacmasın diye susmak herseyin altindan kalkmaya calismak surekli alttan taraf olmakla daha cok sevilecegini sanan kadınlar var aksine bu yapilanlar icin bir sure sonra tesekkur bile almassin senin icinden gelerek yaptigin seyler birsure sonra gorunmez ve gorevinmis gibi üstüne yapisir yaptiginin kiymeti kalmaz
Kucuk bir ornek eger eş savurgansa o parayi siz tutmak icin ugrasmayin bu sefer nasilsa bi sekilde eşim hallediyor deyip sorumluluk almayacak dusunmesi gerekmeyecek iyisimi o harciyorsa sende harcayacaksin ay sonunda basina dank edecek boyle boyle ogrenecek.. o yapmiyorsa sizde yapmayin
Bend doluuuu.ama somut olaya gore anlatiuorum.boyle sorunca aklima gelmez.Kaynanayla badetme kitabi yazarim ki benimki kadar fenasi yoktur benceBen bekar biri olarak bunu hep merak etmişimdir. Görümce, kaynana falan anlaşma hakkında " şöyle yap " dediginiz sırlar var mi ?
canım biraz daha açar mısın? gerçekten ilgimi çekti bu yazdığın.erkekler arkalarında destek hissetmeden yaşayamaz çünkü. en sağlamı bile duvar arar. anasından babasından daha saplam duvar olursan gözbebeği olursun. yani bir tabağı kalırsa bir dayanağı kalır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?