evlilik ve tavsiyeler

Ya da benim gibi şanslı gelinlerden olcan. Kaynana eser miktarda mesafeli. Hatta kb evlenince tek başına yaşamayı kendi istedi. Akıllı kadın vesselam.
Görümce zaten yok.

KV nin anneniz olmadığını unutmayın. Her ne kadar canım kızım dese de. Anneciğim deseniz de.

Mesafeli olun. Hatta soğuk. Ama kimse soğuksun diyecek yakınlık bulamasin.

Saygılı bi ilişki olsun samimi olmasa da olur.

Asla yanlarinda aileniz için tek kötü laf etmeyin.

Esinize dünya kötüsü de olsalar onlar hakkinda tek laf etmeyin.

İyi olayım sevsinler beni diye uğraşmayin.

Beklentiniz sıfır olsun ki arada bir 1 puan alabilsinler.

Gerçekten iyi insanlarsa bi zahmet siz de onları uzmeyin.

banada soledıler ama ben cok anlayamadım

Neden daha değerli oluyorsun peki

Fedakarlık adı altında erkegın herseyine koşmak,aman o uzulmesin,aman huzurumuz kacmasın diye susmak herseyin altindan kalkmaya calismak surekli alttan taraf olmakla daha cok sevilecegini sanan kadınlar var aksine bu yapilanlar icin bir sure sonra tesekkur bile almassin senin icinden gelerek yaptigin seyler birsure sonra gorunmez ve gorevinmis gibi üstüne yapisir yaptiginin kiymeti kalmaz
Butun gun temizlik ,cesit cesit yemek yapiyorum bir tesekkur etmiyor yemegin tuzuna laf soyluyor diyende gorduk ben hic kasmiyorum hersey mukemmel olsun diye ozaman arada bir yaptigim guzel seyler bile esim tarafinda ooo daha ne olsun diye karşılanıyor. Erkegin annesi moduna gecip herseyi sirtlamayın surekli susmayın.. eger siz huzursuzsaniz ,kendinizi yok sayip kavga etmemek ugruna susmayin ciftlerden biri mutsuzsa zaten huzur yoktur kendimizi kandirmayalim

Kucuk bir ornek eger eş savurgansa o parayi siz tutmak icin ugrasmayin bu sefer nasilsa bi sekilde eşim hallediyor deyip sorumluluk almayacak dusunmesi gerekmeyecek iyisimi o harciyorsa sende harcayacaksin ay sonunda basina dank edecek boyle boyle ogrenecek.. o yapmiyorsa sizde yapmayin

Evet haklisin canım.

uyelıgımden once de bayılıyordum yorumlarınıza sımdıde bayıldım.

Bu dedigin çok zor ya. Sen evli misin. Yapıyor musun

Kv ye anneciğim demeyeceksin hiç, bir kere bir soğukluk olur anne dersin o ciğim eki gitti diye
kötü ilan edilirsin.
O senin öz annen değil, sen de onun öz kızı gibi olamazsın.
Canı kadar tatlı olamazsın.
Bu gerçeğin farkında olup daha evlilik öncesine dayanan mesafeli bir ilişkiye alıştıracaksın herkesi.

Önce kendini seveceksin, daha çok kendini.

Ve en önemlisi politikacı olacaksın.
Ne kadar kızsan da, kötü olsalar da hiç birini kötülemeyeceksin.

Tavrını sessizce takın, isteyen istediğini anlasın.
Anlamak istemeyene destan yazsan da boş zaten..
Çeneni yormaya değmez.

Kendini çok ezmeyeceksin, ezdirmeyeceksin. Eşine bile ezdirmeyeceksin.
Her işi yapabilen süpermen hatun olmayacaksın. Çıt kırıldım olacaksın biraz.
Eşini ev işlerine katacaksın ki öyle alışsın.
Ayy yok ben yaparım yok ayyyy ben yapamammmm canımmmm diyeceksin.

Daha kıymetli olursun emin ol..

Bir de eşimden beklemem hiç, hayatta yapmaz demeyeceksin..
İnsanoğluysa söz konusu olan her şeyi bekleyeceksin.
Allah şaşırtmasın.

Allah'a emanet yaşıyoruz...

Off yine kederlendim..

noktasına, virgülüne kadar katılıyorum

*biri atesken digeri su olmali , iki taraf ates veya iki taraf su olursa ya yanar ,ya da bogulursunuz.
*kv veya gorumceye sana davranmasini istedigin gibi davranmalisin
*esini ozellikle ailesi yaninda kirmamali,evde olan skintilari asla disari yansitmamalisin

karsi tarafinda dikkat etmesi gereken cok sey var. bazen napilirsa yapilsin tek tarafli ilerlemiyor bi yerde patlak veriyor

Ne yaparsan yap olmaz bazen :) Annecim diyemem, anneme bile nadiren söylediğim bir hitap şeklidir. Anne derdim, bir aralar ilişkimiz iyi gibiydi kayınvalidemle. Sonra bana iftira atınca, evime gelip huzurumu bozunca sildim. Görümcelerle de konuşmuyorum, onlar da küçük kaynana gibiler. Hepsi kardeşim gibiydi güya. Eğer aile seni en başından beri istememişse; emin ol hiçbir zaman kızları olarak görmüyorlar, hep bir kusur ayıp arama peşinde oluyorlar. Bir şey bulamazsa da iftiraya, yalana başvuruyorlar. Tam 2 boşanma krizimi sevgili kayınvalideme borçluyum. Eşimin hatrı için anneler gününde, bayramda aramış biriyim, lütfedip açmamıştır. Daha kimsenin hatrını saymam

Ben bekar biri olarak bunu hep merak etmişimdir. Görümce, kaynana falan anlaşma hakkında " şöyle yap " dediginiz sırlar var mi ?
Bend doluuuu.ama somut olaya gore anlatiuorum.boyle sorunca aklima gelmez.Kaynanayla badetme kitabi yazarim ki benimki kadar fenasi yoktur bence

erkekler arkalarında destek hissetmeden yaşayamaz çünkü. en sağlamı bile duvar arar. anasından babasından daha saplam duvar olursan gözbebeği olursun. yani bir tabağı kalırsa bir dayanağı kalır...
canım biraz daha açar mısın? gerçekten ilgimi çekti bu yazdığın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…