evlilik ve tavsiyeler

Evli değilim ama 1 yıla kadar evlenicem
Etrafımdan duyduğum şeyler çoğunlukla mesafeni koru, fazla yüzgöz olma, saygını yitirme
Sen onun ailesine ne kadar saygı gösterirsen o da senin ailene o kadar saygı gösterir.
Ve kendi kendime verdiğim bir tavsiye de hiç bi haksızlığın karşında susmamalıyım, sustukça ezerler.

doğru düşünüyorsun. Benim su an ufukta bisey yok ama

Birinin tavsiyesi diğerinin evliliğine uymuyor bazen, o yüzden herkes kendi yolunu çizmeli kendini ezdirmeden. En güzeli mesafe, benim nişanlımın ailesi baştan attılar bana paparayı o yüzden mesafe koyucam.

http://evlilik de anlaşma tuyolari Ben bekar biri olarak bunu hep merak etmişimdir. Görümce, kaynana falan anlaşma hakkında " şöyle yap " dediginiz sırlar var mi ?

Mesafeni korumak ve hep guler yuzlu olmak. Kimseye ozel hayatini anlatmamak ailesi bile olsa. Kuma kumayla anlasirmis ama eltiler anlasamazmiiisss

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesafeni korumak ve hep guler yuzlu olmak. Kimseye ozel hayatini anlatmamak ailesi bile olsa. Kuma kumayla anlasirmis ama eltiler anlasamazmiiisss
Ama özellikle birlikte yasadigin bir ortamda sir vermemek yuz göz olmamak çok zor değil mi

Ama özellikle birlikte yasadigin bir ortamda sir vermemek yuz göz olmamak çok zor değil mi

Ben yapiyorum şahsen cnku cok cektim eltimden 2 senemi zehir etti. Herkese dedikodumu yapti kaynimdan öyle boyle degil cok kiskandi flan. Bende guvenmemeyi ogrendim smdi konusuruz ama ben hep mesafeli iii olalim diyr ama inanmam ona asla

valla mesafe koyduktan sonra başka verilcek tavsiye yok bi de eşini idare etmeyi bilceksin bazen alttan alıcaksın ama alttan da aldırıcaksın.çocuk konusunda zamanlama kararını ikiniz verin biz bekleyecektik kazayla oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…