İnşallah. Rabbim cümlemize gönlümüz den geçeni versinBen bi görümceyim ama yengemlerle arkadaş gibiyiz. Hatta gören kardeş sanır. Ben evlendim ama görümceden çekmeedim bana iyiydiler eltime eh işte :)
Kaynanayıda saygı çerçevesinde He He deyip geç derim.
Yapılan iyilikleri kul yoksayabilir ama Allah görür ve bilir. Iyi olmaya bak derim.
Anlaşmak anlaşamamaktan zordur zaman zman alttan alırsın böyle yürür
inşallah çok iyi bi eş anne görümcen olur canım.
Canim soyle ki erkekler kendilerinin saglam ve yenilmez oldugunu dusunuyorlar. Geneli boyle. Ama baslarina birsorun geldiginde; ki bu hersey olabilir, ailesiyle tartisma, arkadastan kazik yeme, borca girme,iflas etme,maddi manevi sorunlar...boyle zamanlarda ailen yardim etsin ya da "bunlarin basina gelecegibelliydi" veya "nasil bozduysan oyle yap" "hep ailen yuzunden vs" tarzi bir bekleyisten ziyade "esin olarak elimden gelenin fazlasini yapmaya raziyim" imaji cizmek ve gercekten oyle hissetmek cok onemli.cunku insanlar krsi tarafin dedigini ve yaptigini unutabilir ama ne hissettirdigini asla unutmaz... Zor durumda olan ese guvende hissettirmek muthis bir saygi uyandirir. Hem turk erkeklerin ailelerine bu kadar bagli olmasinin en buyuk nedenleri kosulsuz sevgi ve destek gormeleri maddi vemanevi olarak.evde bunu bulursa ilk yuvasi da olsa basini arkaya cevirmez...canım biraz daha açar mısın? gerçekten ilgimi çekti bu yazdığın.
ama doğru insanı bulunca evleneceksinBosver yaa ne evliliği evlenme napcan hayatni yasa kendne
Cnm dogru mogru ister ask yasa ister canibdan cok sev evlendktn sonra bi zmn guzel gecer sonra tırı viri pismanlik keşke ler oflar puflar kadin olmk zor hayatm en guzeli bekarlik miss gbi hayatni o zmn yasarsnama doğru insanı bulunca eceksin
Simdiden kendinizi sartlandirmayin bence.Bekar olmama ragmen gelin-kaynana konularini okuyunca ben bile anlamsiz bir ofkeye kapiliyorum.Olmayan gorumceye sinir olmalar,eltiden nefret etmeler vs.Hem karsinizdaki insana gore takinirsiniz tavrinizi.Belayi cagirmayin simdiden.[/QUOT aynen ya. Ben cevremde gerçekten iyi ilişkileri olan kaynana lar gelinler gördüm. Nasip kısmet. İnşallah hayırlı insanlar olur
kesinlikle çok doğru tespitlerde bulunmuşsun.sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınaCanim soyle ki erkekler kendilerinin saglam ve yenilmez oldugunu dusunuyorlar. Geneli boyle. Ama baslarina birsorun geldiginde; ki bu hersey olabilir, ailesiyle tartisma, arkadastan kazik yeme, borca girme,iflas etme,maddi manevi sorunlar...boyle zamanlarda ailen yardim etsin ya da "bunlarin basina gelecegibelliydi" veya "nasil bozduysan oyle yap" "hep ailen yuzunden vs" tarzi bir bekleyisten ziyade "esin olarak elimden gelenin fazlasini yapmaya raziyim" imaji cizmek ve gercekten oyle hissetmek cok onemli.cunku insanlar krsi tarafin dedigini ve yaptigini unutabilir ama ne hissettirdigini asla unutmaz... Zor durumda olan ese guvende hissettirmek muthis bir saygi uyandirir. Hem turk erkeklerin ailelerine bu kadar bagli olmasinin en buyuk nedenleri kosulsuz sevgi ve destek gormeleri maddi vemanevi olarak.evde bunu bulursa ilk yuvasi da olsa basini arkaya cevirmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?