Evlilik ve yaş farkı

Örnekleri neler?Nasıl farklı beklentiler?Deselemelisin bunları.Ha tmm deyip geçmemelisin. Dersler almış mi bir de..

Kişilere gore degisebilecek seyler. Mesela bana göre yaş problem degil ama evlilik yapmiş birini asla istemezdim.

22 yas boyle bir evlilik icin cok erken. Adam 42 siz 32 olsaniz sorun degil ama 20li yaslarda yas farki onemli.

Kafamda büyüteceğimi düşünmüyorum. Aksine zamanla tamamen unutulup gider diye düşünüyorum. Bu kişiden kişiye değişir dediğiniz gibi bir başkası için çok büyütülecek birşey de olabilir bu gibi konular

Ya ilk heyecanı tatmış takma ona bence..Sorun oyle kucuk seyler değil şahsen. .

Ya ilk heyecanı tatmış takma ona bence..Sorun oyle kucuk seyler değil şahsen. .
Ne sizce sorun? Benim aklıma böyle ufak tefek şeyler takılıyor. Elimde olmadan istemeden ama büyütmüyorum diyorum ya anlık hüzünlendiriyor beni ama sonra mutluluktan çıkıyor aklımdan

O zaman sorun yok. Bence hiçbir şekilde büyütülecek mevzular değil, geçmiş bitmiş. Maksat iyi geçinmek, huzurlu olmak. Anlayışlı ve seni mutlu eden bir eşse istiyorsa 10 kere evlensin takmazdım ben. Ne yaşı, ne geçmişi...

Şimdi ben geçmişte on yaş büyük biriyle evli olmak istemezdim.Cunku şuan yaşıtlarım beğenmiyorum. Çok yaşlanmış geliyorlar.Ki on yaş büyük nolurmus kim bilirdi. .Ben bu açıdan düşünüyorum yaş farkını. .Ben bir on yaş küçük gösteririm onun etkisi..

. Bunu da belirteyim.

Şu an sorun değil benim için birbirimizi tamamlıyoruz. Şu an sorun değilse ileride hiç olmaz o halde? Bu söylediğinizden bunu çıkartmak mümkün mü?
yani benimki sadece genelleme, ne yaşadığınızi en iyi siz bilirsiniz ama 22 yasimla simdi arasinda dağlar kadar fark var, henuz daha yeni 30 oldum. Hersey yolunda da gidebilir ama yine de risk var bana göre.

Teşekkür ederim. Ben de bir süre sonra anlık da olsa hiç hatırlamamayı umuyorum.

Ne sizce sorun? Benim aklıma böyle ufak tefek şeyler takılıyor. Elimde olmadan istemeden ama büyütmüyorum diyorum ya anlık hüzünlendiriyor beni ama sonra mutluluktan çıkıyor aklımdan
Bana göre sorun on yaş büyük olması. Neden boşandığı. Hatalarını tekrarlayacak mi .?Ders mi almış? İyi çıkabilme ihtimali yüksek mi?
Genel geçiminiz iyiymiş devam eder mi?Farklı çıkan da oluyor Bu erkekler çok oyuncumus onu anladım. .Bir evlilik deneyip başarısızlıkla sonuçlandığı için payı ne?

İnsan ilk evliliğinde çok dikkatli olmalı. İyi seçtikten sonra da idare edip boşanmamali. .

Son düzenleme:
Teyzem de böyle düşünüyor. Yaşıtlarını değil de kendinden 5 6 yaş büyük birini beğenmediğini söylüyor. Erkek arkadaşım 32 durmuyor ama zaman ne gösterir bilinmez genelde o kadar yaş farkı olduğunu düşünmüyor bilmeyenler

Hayır ben gerçekten anlamıyorum ilk defa senle yapmış olsa ne olacak 5. seferini senle yapmış olsa ne olacak??? Neden bu konuya takılıyorsunuz bu kadar? Çok mu sorunsuz hayatlarınız var da bunu sorun yapıyorsunuz diyeceğim arada 10 yaş fark var... Bence bunu düşünmelisin asıl. 10 yaş ilerde problem olma ihtimali çok yüksek bir fark

Ben de çok saçma buluyorum zaten bunu, belki de bu yüzden bu zamana kadar hiç takılmadım bu konuya. Dediğiniz gibi başka derdimiz yok da ona mı takıyoruz? Ama Elimde olmadan anlık hissettiğim bir duygu. Yaş farkına gelince ben şu an çok mutluyum bir eksiklik hissetmiyorum, hevesim olan herşeyi yaşatıyor bana. Çocuksu hissetmiyorum yanında aynı gibiyiz sanki

Onların yorumu nedir peki?
Ya şöyle ki, sonuç itibariyle 22 yaşındasın. Sevgilin 32 yaşında evlenmiş boşanmış. Sen çok gençsin. İlk sevgilin üstelik.
Sevgilin senin hissettiğin bazı şeyleri çok sıradan görebilir. Birde ben evlenmiş boşanmış biri ile hiç evlenmemiş birini pek yakıştırmıyorum. Belli yaş araları hariç tabi.
Güzelim bulamadın mı yaşına göre birini..

Ailem başta tepki duydu sonra herkesin başına gelebilir bu senin hayatın sen Mutlu olacağına inanıyorsan arkandayız dediler. Hissettiklerimi sıradan görmüyor hatta benimle beraber yaşıyor heveslerimi. Yaşıma göre olanlar çok çocuksu geliyor ben hayatımdaki insandan önce de hep olgun olsun karakteri oturmuş olsun derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…