- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- 63
- Konu Sahibi misssimsek
-
malesef... biz ilçede oturuyoruz fizik tedavi için ile gitmemiz gerekayni gun evlilik yildonumumuz :)
sizin bulundugunuz ilde hastane yok mu illa gitmeniz mi gerekiyor kv. nize.
illa gidersrniz de o aksam icin bir organizasyon yapar disarda gecirirsiniz aksaminizi
sizde o gün orada başbaşa bir restorona gezmeye gidip kutlarsınızmeraba kızlar... eylül 7 de ilk evlilik yıldönümümüz olacak inşallah. aylar öncesinden ne yapsak, ne hediye alsam diye düşünmeye başlamıştım ve aklımdada bişeyler olumuştu. ta ki eşim gelipte eylül 1 den 15 e kadar kayınvalidemlerin yanına gideceğimizi söyleyene dek. keyfi bi gidiş değil aslında eşimin sırtında kireçlenme var fizik tedavi için o tarihe izin almış ve kayınvalidemlerin bulunduğu ildeki hastaneye gidicek. yinede çok moralim bozuldu. doğum günümü de unutmuştu zaten, çok hevesliydim evlilik yıldönümü için.. ilk yılımızı kutlıycaz ama kv kp görümce ve kaynımla... çok romantik... oofff oofff.....
küçük şeyleri dert etmeyin Allah başka dert vermesinuff bilmiyorum.. sevgiller günündede oradaydık ve o günüde kaynım ve görümcemle birlikte sinemaya ve yemeğe giderek kutlamıştık...
Hemen yakıp yıkmayın birlikte dışarı şıkar dılarda plan yaparsınız. Önce güzel bir aktivite sonra güzel bir yemek gibi..
haklısınız aslında tabiki sağlığı daha önemli kutlayıp kutlamamak da sorun değil ama o gün kv de olmak sinir bozuccuDert etmeyin eşinizin sağlığı önemli
Ya yatalak olsa ya yoğun bakımda olsa o zaman ne evlilik yıldönümü kutlamadı dersin
Önemli olan tüm yılı mutlu huzurlu geçirmek
Tüketim toplumunun bize dayattığı yıl dönümü doğum günü anneler babalar günü gibi günlerden arınmamız lazım
evet aslında bu aklıma gelmemişti, hediyem yetişmiycek ama yarın akşam kutlayabilirizAylar once planladığınız programı bozmayın bence.. Tarihinden önce kutlasanız ?
haklısın.. bende dert etmem normalde. doğum günümü unuttu ama kıymetler koparmadım yada surat asmadım. ama işte ilk ya evlilik yıldönümü o yüzden heveslenmiştim. sonraki yıllar böyle olmaz ama bu ilk olacaktı işte.. kısmet..Onemli olan esini sagligi dert etme biyle seyleri. Sahsen ben hic onemsemem yil donumu dogum gunu tanisma gunu bunlar gereksiz ya onemli olan hergununun esinle mutlu sagliklu huzurlu olmasi .daha sonra telafi edersiniz. Yeterki mutlulugunuz daim olsun.
hayaller Paris hayatlar kaynanaÖnemli olan sağlık, evlilik yıldönümü kutlamak için tedavisinden vazgeçilmez ki. Çıkıp bi yemek yersiniz olur biter nerde olduğunuzun önemi yok bence, hani eğer ilk evlilik yıldönümünü Paris te kutlamayı filan planlamadıysan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?