evlilik yıl dönümü..

benim derdimde aslında sadece o gün yalnız olabilmek. planım evde güzel bi yemek hazırlayıp güzel bi gece geçirmekti sadece.. öyle şaşalı organizasyonlar yapmamıştım =)

Bence aileye bagli eger ailesi anlayisli biriyse disari cikin. Ama bise derlerse de onceden kutlayin. Kadinlar icin cok onemli gunler ya boyle de olunca insan hayal kirikligina ugruyor. Ama yine mutlu olmak en onemlisi canini skma

benim derdimde aslında sadece o gün yalnız olabilmek. planım evde güzel bi yemek hazırlayıp güzel bi gece geçirmekti sadece.. öyle şaşalı organizasyonlar yapmamıştım =)

Zaten lafim size degildi. Sizin konunuza denk geldi baska bir cok konu var pastadan dansoz mu cikarsam havai fiseklerle seni seviyorum mu yazdirsam derecesinde. Zaten ben sorunu kendi ruhsuzlugumda ariyorum

Zaten lafim size degildi. Sizin konunuza denk geldi baska bir cok konu var pastadan dansoz mu cikarsam havai fiseklerle seni seviyorum mu yazdirsam derecesinde. Zaten ben sorunu kendi ruhsuzlugumda ariyorum
biliyorum biliyorum =) bende siz gibiyim zaten pek romantik olduğum söylenemez =)

Adam hastaymis . Herşeyden önce saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…