evlilik yıl dönümü..

sanırım önceden kutlamaya karar verdim =)

16.sında kutlarsınız sizde
Eşinizin sağlığı daha önemli
Geçikmeli ama güzel kutlama yaparsınız :)

O zaman sende gitmeden onceki gun planldigin surprizi yap ona ve guzel bi yildonumu yasayin . Orda da bi yemege cikarsiniz. Cunku muhim olan su anda esinizin sagligi. Hayattan keyif almaya bakinher durumda

Benimde 7 eylul evlilik tarihim bende ilk donumumde cok ozenmistim
Hatta ceyizimdeki kirmizi saten carsaflari sermistim
Benim kocis yemeyi bir guzel yedi yatagi gorunce bune dedi
Ay cok uzulmustum odun kocam benim hic anlamiyor oyle seylerden
Bence sizde bir otele falan gidin ilk defa evlilik yildonumunuz sonra benim gibi hayatiniz boyunca unutamazsiniz

biraz konu dışı ama biz o saten çarşafları hiç kullanamadık yaaa =)) ilk gece için onları sermiştim önceden baktık yatamıyoruz değiştirip öyle yatmıştık o gece bile =)) güzel bi yemek romantik ( yok yok kendimi kandırmayım aksiyon filmi) bir fiilm ve sıcak bi gece bi kaç gün öncesinden kutlıycam=)

Bende o gece serdim zaten 5 dakka sonra butun yatagi topladim sayilir kayiyor insan elektirikleniyor saci basi zenginler filmlerde nasi uyuyorlar anlamadim

Bende o gece serdim zaten 5 dakka sonra butun yatagi topladim sayilir kayiyor insan elektirikleniyor saci basi zenginler filmlerde nasi uyuyorlar anlamadim
aynen öyle ya yastık kayıyor, yorgan insanın üstünde durmuyor... bidahada kullanmak nasip olmadı pamuk saten diyorlar kaymayanlarından varmış ondan alıcam bi takım ama aklıma koydum

Boyle seyleri ne kadar onemsersen o kadar hayalkirikligi oluyor, benim su ana kadat butun evlilik yıldönümlerimde bir sey cikti, ya is ya seyahat ya kayinvalide evi ya kuzenler akrabalar. Esin sana deger veriyorsa, sozde.degil ama gercekten, o zaman onemi yok. Artik oyle benim icin.

Bizim de ilk yıldönümümüz bayramın ikinci gününe denk geldi, kv görümce o gün için pikniğe gideriz değil mi diye sordular, dedim ki o gün bizim evlilik yıldönümü, özel birşeyler planladık, haaa tamam o zaman dediler, o gün sabah bi kalktım piknik hazırlığı yapılmış, haydi gidiyoruz dediler, sinir küpüne döndüm. Sanki özellikle yapıldı. Eşimle konuştum. Akşamına eve döndük ama çok bozuldum hala da düşününce sinir oluyorum. Söylememiş olsam neyse...

Bence eşinize tatlı tatlı söyleyin, özel günlerimizi atlamayalım alışkanlık olmasın diye.

Bu defa sağlık için olduğundan yapılacak bişey yok, öne çekebilirsiniz belki. Ama özel günlerin unutulması alışkanlık yapılmamalı bence.

bu gerçekten çok sinir bozucuymuş cinnet nedeni yanii

Eşinize ilk evlilik yıl dönümünü böyle geçirdiğiniz için mutsuz olduğunuzu böyle planlamadığınızı ama onun sağlığı için kabullendiğinizi evinize döndüğünüz de bunun bedelini ona ağır ödeteceğinizi söyleyebilirsiniz. Bedel derken dönüşte mutlaka bir hafta sonu kaçamağı bir otel de havuz deniz sauna hamam vs eğlence yada farklı bir şey olabilir.. Şuan da sağlık problemi olduğu için bence çok fazla sorun haline getirmeyin.. Ama yine de huzursuzluğunuzu belli edin.

Cnm sizde gitmeden önceki gün kutlayın bi seferlik bşi olmaz.. Bu arada hediye konusnda fikr verim. Daha geçenlerde aldm eşime. bi kutu içnde sewgili saat kombini ve ismlermz yazılı olan bi vosvos. Yaşlı kadn yaşlı adam oyuncak gbii. Ama çook güzel oldu. Vermek içn sabırsızlanyorm

evet doğru söylüyosunda yalnız çıkamıyoruz işte onlar yakınımızdayken kesin biri takılıyo peşimize

Olur mu öyle yaa. Nasıl alıştrırsan öle dewam eder. Gidene kadar kmseye bşi demeyin. Çıkacağnz vakit hadi eyvallh dersinzz. Bunu eşinle önce konuş. Başbaşa olmak istiyorm normal bi günde hep beraber giderz dersin

bu riski almak istemiyorum o yüzden öncesinden kutlamaya karar verdim

Bu yorum icimi rahatlatti desem yeridir. Dogum gunu evlilik yil donumu gibi gunlere asiri anlam yuklemem. Bir pasta aliriz evde yada o gun disari cikariz tamam diye dusunurum ama buradaki konulari gordukce bende mi sorun var diye dusunmeden edemiyorum. Aylar oncenden konu acip soyle mi organizasyon yapsam boyle mi yapsam yok o gun cok onemli aylardir dusunuyorum diyenleri gördukce kendime kizim sen cok ruhsuzsun diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…