- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- 63
- Konu Sahibi misssimsek
-
bence o gecelik otele gidin güzel bir akşam yemeği yer baş başa otelde kalırsınız mis gibi de olur. Kv ve kpye de evlilik yıl dönümümüz derseniz bir şey diyeceklerini sanmam. kampanya sitelerinden falan alabilirsiniz bir sürü güzel otel var
biraz konu dışı ama biz o saten çarşafları hiç kullanamadık yaaa =)) ilk gece için onları sermiştim önceden baktık yatamıyoruz değiştirip öyle yatmıştık o gece bile =)) güzel bi yemek romantik ( yok yok kendimi kandırmayım aksiyon filmi) bir fiilm ve sıcak bi geceBenimde 7 eylul evlilik tarihim bende ilk donumumde cok ozenmistim
Hatta ceyizimdeki kirmizi saten carsaflari sermistim
Benim kocis yemeyi bir guzel yedi yatagi gorunce bune dedi
Ay cok uzulmustum odun kocam benim hic anlamiyor oyle seylerden
Bence sizde bir otele falan gidin ilk defa evlilik yildonumunuz sonra benim gibi hayatiniz boyunca unutamazsiniz
Bende o gece serdim zaten 5 dakka sonra butun yatagi topladim sayilir kayiyor insan elektirikleniyor saci basi zenginler filmlerde nasi uyuyorlar anlamadimbiraz konu dışı ama biz o saten çarşafları hiç kullanamadık yaaa =)) ilk gece için onları sermiştim önceden baktık yatamıyoruz değiştirip öyle yatmıştık o gece bile =)) güzel bi yemek romantik ( yok yok kendimi kandırmayım aksiyon filmi) bir fiilm ve sıcak bi gecebi kaç gün öncesinden kutlıycam=)
aynen öyle ya yastık kayıyor, yorgan insanın üstünde durmuyor... bidahada kullanmak nasip olmadıBende o gece serdim zaten 5 dakka sonra butun yatagi topladim sayilir kayiyor insan elektirikleniyor saci basi zenginler filmlerde nasi uyuyorlar anlamadim
bende bunu diyecektim :) bence de bi otelde yer ayırt önceden süsle vs hazırlık yap orda gecenizi geçirin:)O gece mumkunse orada bir otelde yemek yiyin ve hatta gecede orada kalin. Gitmeyin eve falan..
bu gerçekten çok sinir bozucuymuş cinnet nedeni yaniiBizim de ilk yıldönümümüz bayramın ikinci gününe denk geldi, kv görümce o gün için pikniğe gideriz değil mi diye sordular, dedim ki o gün bizim evlilik yıldönümü, özel birşeyler planladık, haaa tamam o zaman dediler, o gün sabah bi kalktım piknik hazırlığı yapılmış, haydi gidiyoruz dediler, sinir küpüne döndüm. Sanki özellikle yapıldı. Eşimle konuştum. Akşamına eve döndük ama çok bozuldum hala da düşününce sinir oluyorum. Söylememiş olsam neyse...
Bence eşinize tatlı tatlı söyleyin, özel günlerimizi atlamayalım alışkanlık olmasın diye.
Bu defa sağlık için olduğundan yapılacak bişey yok, öne çekebilirsiniz belki. Ama özel günlerin unutulması alışkanlık yapılmamalı bence.
evet doğru söylüyosunda yalnız çıkamıyoruz işte onlar yakınımızdayken kesin biri takılıyo peşimizeKv yanındasınız diye o gün evde oturmak zorunda değilsiniz. O akşam dışarı çıkarsınız.
evet doğru söylüyosunda yalnız çıkamıyoruz işte onlar yakınımızdayken kesin biri takılıyo peşimize
bu riski almak istemiyorum o yüzden öncesinden kutlamaya karar verdimOlur mu öyle yaa. Nasıl alıştrırsan öle dewam eder. Gidene kadar kmseye bşi demeyin. Çıkacağnz vakit hadi eyvallh dersinzz. Bunu eşinle önce konuş. Başbaşa olmak istiyorm normal bi günde hep beraber giderz dersin
Dert etmeyin eşinizin sağlığı önemli
Ya yatalak olsa ya yoğun bakımda olsa o zaman ne evlilik yıldönümü kutlamadı dersin
Önemli olan tüm yılı mutlu huzurlu geçirmek
Tüketim toplumunun bize dayattığı yıl dönümü doğum günü anneler babalar günü gibi günlerden arınmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?