evlilik yıl dönümü..

Illa o gün kutlanacak diye bir kural yokki gelince basbasa tekrar kutlarsiniz ?
Esinizin sagligi daha önemli su durumda bence dert etmeyin kendinize..

Doğum gününü zaten unutmuş, sanırım bi sebep bile yokken
Şimdi bari sağlık için gidiyorsunuz, gerçi yıl dönümünü de hatırlamıyor olması muhtemel
Senin gibi önemseyen biri için zor olmalı ama tek kusuru özel günleri unutmaksa sorun yok

hemen negatif dusunme derim
gideceginiz yerde restoran falan vardir herhalde

esine simdiden " Canim pesin pesin soyluyorum evlilik yildonumumuzu ailenle geciremem kusura bakma artik aksam yemegi mi organize edersin, 1 gunlugune sehir disi turu mu bilemem ama o gun ikimize ait olsun" de

8 haziran doğum günüm 7 sindede seçim vardı malum hatırlarsanız eşimde sandık başkanı olarak görevliyli kafası çok doluydu çok özür diledi unuttuğu için çok üzüldü yani oda önem verir. ben aslında pek umursamam sadece ilk olduğu için önemsiyorum. tek sorunumuz bu olsun napalım..

evet evet şimdiden pazarlık yapmam lazım

bence açık açık konuş yani evlilik yıl dönümümüze geliyor bi hafta sonrasında gitsek o sekilde izin alsan olmaz mı de..

E zaten hep başbaşa değil misiniz?
Neden bu kadar üzüldünüz anlamadım.
Yalnız kutlayalım istiyorsanız erken veya geçe bir program yapın.

Eşinizin ailesine gidip de peşimize takılmasınlar falan demek de hoş değil.

hiç eşinizin ailesiyle önemli bir gün kutladınız mı bilmiyorum ama biz onlar olmadan hiç önemli bir gün kutlayamadık.. doğum günleri, sevgililer günü... şimdide evlilik yıldönümünü onlarla kutlıycaz.. evet evimiz ayrı ama 2 haftada bir 3 4 gün kalmaya geliyorlar bize. normal günde yalnız kalmakla özel bi günde başbaşa olmak aynı değil.. tabiki siz nasıl düşünürsünüz bilemem ama benim için bu böyle..

O kadar sık görüşüyorsanız sorun olabilir tabi ki.
Biz en fazla ayda bir görüşürüz o yüzden o güne denk gelirse özel günümüz tarihini değiştirerek kutlarız.
Tabi çocuktan sonra o günlere denk gelmesini istiyorum ben, çocuğu onlara bırakıp akşam yalnız takılma şansımız oluyor :)

Kızmayın bana, ben sadece o güne takılı kalmayın demek istedim. Başka gün kutlarsınız. Tabi ki özel günlere çok önem veren biri iseniz bunu kabul etmek istemeyebilirsiniz. Ama şu anki durumunuzda sağlık durumundan ötürü başka seçeneğiniz de yok. O yüzden strese girmemek için planınızı değiştirin.

Eşiniz gündüz hastanede olacağı için -orada yalnız takılacak bir plan yapsanız bile - gece dışarı çıkmak konusunda hevesli olmayabilir.

kusura bakmayın biraz fazla çıkıştım galiba.. aylar öncesinden bu günün hayalini kurduğum içi biraz moralim bozuk ama tabiki eşimin sağlığı herşeyden önemli. napalım bi hafta sonra bi hafta önce kutlarız bizde yapacak pekte bi şey yok...

Aslında iyi yönünden bakarsak eşinizi de o güne hazırlayabilirsiniz.
Hani unutuyormuş ya özel günleri.

O yüzden "bak orada kutlayamıcaz ama ne zaman kutlasak" gibi konuşarak ona da hatırlatırsınız.

insan karısına olacak şeyleri danişmadan nasıl plan yapabilir ki kafasina göre..
bu evlilk mi??
karı-koca birbilerine plan yapar ve danişir sorar. herşeyiyle...
karı-koca birdir.. bu evllilkler formalite saniyor artık...
ben eşime danişmadan bişey de yapmam oda yapmaz...
aşkım ben hastaneyi ayarliycam izin alicam annemlere gideriz orada kaliriz deseydi.. seninde haberin olurdu sende söle bi şey derdin 7 eylülde çok önemli randevumuz var benim için bi günü ayırabilirimsin diye...
aklına gelebilirdi... erkekler unutur bilirim eşimden biliyorum..
insanlar anlaşarak çözülüyor hatirliycakmi bişey dicekmi felan...
doğum günü için x ya aşkım o gün benim için çok önemli günümdür felan desem hatirlar gülümser yüzünde ama sürprizler yapar.
sende bişey demedin dert etmişsin geç kalmişsin o konuda.

evet aslında bu aklıma gelmemişti, hediyem yetişmiycek ama yarın akşam kutlayabiliriz

Hediye sonra gelsede olur. Hatta sipariş edebiliyorsanız kv.nizin evine sipariş edin.
Kutlarsanız hem buruk geçirmemiş olursunuz hemde güzel bir gün anınız olmuş olur.
Oradaykende bir yerlere gidersiniz.

Hediye sonra gelsede olur. Hatta sipariş edebiliyorsanız kv.nizin evine sipariş edin.
Kutlarsanız hem buruk geçirmemiş olursunuz hemde güzel bir gün anınız olmuş olur.
Oradaykende bir yerlere gidersiniz.
hediyemi sipariş ettim kendi annemin evine gelecek, güzel bi dolma kalem çakmak seti aldım üzerinede ismini yazdırdım
yarın akşamada güzel bir yemek film gecesi ayarlayım

bence o gecelik otele gidin güzel bir akşam yemeği yer baş başa otelde kalırsınız mis gibi de olur. Kv ve kpye de evlilik yıl dönümümüz derseniz bir şey diyeceklerini sanmam. kampanya sitelerinden falan alabilirsiniz bir sürü güzel otel var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…