- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi misssimsek
-
Aynen :)hayaller Paris hayatlar kaynana
uff bilmiyorum.. sevgiller günündede oradaydık ve o günüde kaynım ve görümcemle birlikte sinemaya ve yemeğe giderek kutlamıştık...
Doğum gününü zaten unutmuş, sanırım bi sebep bile yokken
Şimdi bari sağlık için gidiyorsunuz, gerçi yıl dönümünü de hatırlamıyor olması muhtemel
Senin gibi önemseyen biri için zor olmalı ama tek kusuru özel günleri unutmaksa sorun yok
aynen öyle...bunada kutlama denirse..
evet evet şimdiden pazarlık yapmam lazımhemen negatif dusunme derim
gideceginiz yerde restoran falan vardir herhalde
esine simdiden " Canim pesin pesin soyluyorum evlilik yildonumumuzu ailenle geciremem kusura bakma artik aksam yemegi mi organize edersin, 1 gunlugune sehir disi turu mu bilemem ama o gun ikimize ait olsun" de
izni hastaneyi ayarlamış bile... sağolsun pek danışmaz bana böyle şeyleribence açık açık konuş yani evlilik yıl dönümümüze geliyor bi hafta sonrasında gitsek o sekilde izin alsan olmaz mı de..
E zaten hep başbaşa değil misiniz?
Neden bu kadar üzüldünüz anlamadım.
Yalnız kutlayalım istiyorsanız erken veya geçe bir program yapın.
Eşinizin ailesine gidip de peşimize takılmasınlar falan demek de hoş değil.
hiç eşinizin ailesiyle önemli bir gün kutladınız mı bilmiyorum ama biz onlar olmadan hiç önemli bir gün kutlayamadık.. doğum günleri, sevgililer günü... şimdide evlilik yıldönümünü onlarla kutlıycaz.. evet evimiz ayrı ama 2 haftada bir 3 4 gün kalmaya geliyorlar bize. normal günde yalnız kalmakla özel bi günde başbaşa olmak aynı değil.. tabiki siz nasıl düşünürsünüz bilemem ama benim için bu böyle..
O kadar sık görüşüyorsanız sorun olabilir tabi ki.
Biz en fazla ayda bir görüşürüz o yüzden o güne denk gelirse özel günümüz tarihini değiştirerek kutlarız.
Tabi çocuktan sonra o günlere denk gelmesini istiyorum ben, çocuğu onlara bırakıp akşam yalnız takılma şansımız oluyor :)
Kızmayın bana, ben sadece o güne takılı kalmayın demek istedim. Başka gün kutlarsınız. Tabi ki özel günlere çok önem veren biri iseniz bunu kabul etmek istemeyebilirsiniz. Ama şu anki durumunuzda sağlık durumundan ötürü başka seçeneğiniz de yok. O yüzden strese girmemek için planınızı değiştirin.
Eşiniz gündüz hastanede olacağı için -orada yalnız takılacak bir plan yapsanız bile - gece dışarı çıkmak konusunda hevesli olmayabilir.
kusura bakmayın biraz fazla çıkıştım galiba.. aylar öncesinden bu günün hayalini kurduğum içi biraz moralim bozuk ama tabiki eşimin sağlığı herşeyden önemli. napalım bi hafta sonra bi hafta önce kutlarız bizde yapacak pekte bi şey yok...
evet aslında bu aklıma gelmemişti, hediyem yetişmiycek ama yarın akşam kutlayabiliriz
hediyemi sipariş ettim kendi annemin evine gelecek, güzel bi dolma kalem çakmak seti aldım üzerinede ismini yazdırdımHediye sonra gelsede olur. Hatta sipariş edebiliyorsanız kv.nizin evine sipariş edin.
Kutlarsanız hem buruk geçirmemiş olursunuz hemde güzel bir gün anınız olmuş olur.
Oradaykende bir yerlere gidersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?