- 26 Ağustos 2017
- 126
- 6
- 18
- 30
- Konu Sahibi meryemakca78
-
Çocuk bakmak içimkayınvalide ve görümcenin konu ile alakası ne?
Çocuğumuza bakmak içinKv deyiz sonrasını anlamadim ki.
Olabilir o misafirine gider siz dışarı yemeğe gidersiniz.
Zaten saat erken. Iftar rezervasyonları yeni yeni başlıyor. Arayın bir yeri yer ayirtın. Yemeğinizi yer evinize geçersiniz.
Hediye de alırsa alır. Sen de ona alma. Ya da istediğin bir şey varsa şunu istiyorum diye belirt.
Hep beraber mi kutlamayı düşünüyorsunuz?
çocukla gidilebilecek bir mekanda yer ayırtın sizdeÇocuk bakmak içim
sizin planlarınız varsa görümce ve diğerlerininde olabileceği fikri çok mu yabancı sizeÇocuğumuza bakmak için
çocuğunuzda evliliğiniz meyvesi onuda götürün...:) çok mu küçük, zor mu olur onuda bilmiyorum ben henüz ama ben olsam götürürdüm gibi geliyorÇocuk bakmak içim
Uyku saatlerine denk geliyor ayrıca duran bi çocuk değişçocuğunuzda evliliğiniz meyvesi onuda götürün...:) çok mu küçük, zor mu olur onuda bilmiyorum ben henüz ama ben olsam götürürdüm gibi geliyor
ay çok güldüm ya. ne tatlı anlatmışsınız. Pantolon çıkarıp pijama giyerken doğumgünü kutlamakBana böyle konular saçma geliyor. Eşim doğum günümü işten gelip çok afedersiniz pantolonunu çıkarıp pijamasını giyerken kutladı hemde daha 2 aylık evliydik. Evlilik yıldönümü desen facia kavga edip ayrı uyuduk. Fazla beklenti insanı üzüyor. Beklemeyin bir şey.
Çocuğunuzla gidin.Çocuğumuza bakmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?