- 22 Kasım 2010
- 11.234
- 19.989
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Valla ben de bayılmazdım herhalde ama agzimi acip da bir sey demezdim. Insanlar kendi dugun gününe kendileri karar versinler yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğünden sonra kutlarsınız ne olacak. Eşin ne diyecek o gün bizim evlilik yıl dönümümüz evlenmeyin mi ?Evlilik yıldönümümüz kasımın 16 sı .
Kaynım da daha tam gün almamışlar ama tam da 15-16 sı kasımın alacaklarmış sanırım.
Evlilik yıldönümümde kutlama yapamamış olacağım ve evimde bi ton misafir ağırlamak zorunda olacağım .
Eşime dedim rica etsen o ara almasa da diğer ne zmn olursa alsa diye.
Gülüyor milletin hangi gün evleneceğinedemi karışmaya başladın diye.
Yani anlamadım evlilik yıldönümümü üvey kayınvalidem ve kayınpederimi ağırlayarak geçirmek istememem neresi anormal? Istedikleeri gün alsınlar ama bari 15-17 arası olmasın Yani. . Zaten keyfi alınabilecek birşey.
Konuyu okurken aynı şeyi düşündüm, sonra bu nasıl bir düşünce diye kendimle dalga geçtim. Ama yalnız değilmişimDüğünü kutlama gibi hayal edip eğlenemez misiniz? ( Üye burda Pollyanna ile yarışıyor.)
bende öyle oldugunu umut ediyorumŞaka yapıyosunuz bence
Yuh derken
Bence asıl dert o, hiddetinin ana sebebinin po olduğunu düşünüyorum.Ayrıca üvey kayinvalide demeniz de hoş olmamış.. o ayrıntıya girmenize gerek yoktu..
Yok bence Bunlar aslında evlenmeyecekler , birbirlerini de sevmiyorlar ama sırf konu sahibine gıcıklık olsun diye bir düğün senaryosu yazmışlar , evlilik yıldönümlerini mahvetmek için değil mi ?Burda abarrttin die anlayis naralari atanlar benzer bibolay yasasa disleri ni gosterir hemen .kadin dugunu iptal edin evlenmeyim mi diyor tarih bile alimmamis baska bi gnealin diyor ertesi gun vey uc bes gn anrasi yilda 365gun vrken ne den ozellikle o gun bunu nie kmse dusunmyr
Ya tbikide oyle birseydemedim ama bir yil icinde lYok bence Bunlar aslında evlenmeyecekler , birbirlerini de sevmiyorlar ama sırf konu sahibine gıcıklık olsun diye bir düğün senaryosu yazmışlar , evlilik yıldönümlerini mahvetmek için değil mi ?![]()