• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümümüz ne zaman ?

Kurumus-Maskara

Leo 🧿 🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
5.475
5.349
198
Merhaba hanımlar.

Ben geçen sene evlendim. Eşim yurtdışından geldiği için( bende yurtdışında yasıyorum ) işlerimiz alelacele oldu. Annesi , halası ve kız kardeşi de gelmişlerdi . İsteme evlenme hepsi bir arada oldu. Annesi donmeden küçük bir Nisan yapalım dedi, onun icin bizim dini nikah 28 şubatta kıyıldı ve mart 7 de beraber yaşayamaya başladık. Resmî nikah 27 mayısta oldu. Benim sorum şu: bizim evlilik yıldönümü 28 Şubat mi? 27 mayıs mi?

Not: dugun yapmadık.

Ama resmî nikahtan önce de 3 aylık bir kari kocalık var her anlamda ?

o zaman senin gönlünden ne geçiyosa o olsun :)

yani asıl olan resmi nikahtır ama sen ille de dini nikah tarihini sayarım diyorsan bizlik bi sorun yok :KK53:

Merhaba hanımlar.

Ben geçen sene evlendim. Eşim yurtdışından geldiği için( bende yurtdışında yasıyorum ) işlerimiz alelacele oldu. Annesi , halası ve kız kardeşi de gelmişlerdi . İsteme evlenme hepsi bir arada oldu. Annesi donmeden küçük bir Nisan yapalım dedi, onun icin bizim dini nikah 28 şubatta kıyıldı ve mart 7 de beraber yaşayamaya başladık. Resmî nikah 27 mayısta oldu. Benim sorum şu: bizim evlilik yıldönümü 28 Şubat mi? 27 mayıs mi?

Not: dugun yapmadık.

Tabiki resmi nikahın yapıldığı 27 Mayıs'tır.
Dini nikahla resmi nikahın karşılaştırılması ilginç geldi..

Bence oyle
Imam nikahini evlilik yildonumu diye kutlayanina hic denk gelmedim valla
Ama olsun sen hepsini de kutla madem
Yanı sonucta dini nikahta olsa biz evliydik ve beraber yaşamaya başladık. Bir arkadaşıma da sordum oda dini nikah yapıldığı gün evlilik yıldönümü oluyor o yüzden sizlere de sordum. Galiba hepsini kutlayacam :D

Ama resmî nikahtan önce de 3 aylık bir kari kocalık var her anlamda ?

Bende sevgiliyken 2 yıl beraber yaşadım şimdiki eşimle. Resmiyette neyse o. O beraber yaşadığınız süreçte eşinizle anlaşamasaydınız bir sorun olsaydı eş sayıyorlar mıydı sizi? Hayır.

Back
X