- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
He biz de öyle!
Maksat bize eğlence olsun!![]()
vallaha kız biz hepsini kutlarız , ben unutursam eşim bir alınır sen nasıl unutrsun diye , şaka yapmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He biz de öyle!
Maksat bize eğlence olsun!![]()
Canım benim, beraber yaşamak konusuna girersek hiç çıkamayız diye sustum amma bizim iş de biraz karışık.Yahu ben evlenmeden once 3 ay kocamla beraber yasadim , beraber ayni eve tasindigimiz gun mu yildonumumuz olacak ne alaka ? Tabi ki resmi nikahtir evlilik tarihiniz
Canım benim, beraber yaşamak konusuna girersek hiç çıkamayız diye sustum amma bizim iş de biraz karışık.Yahu ben evlenmeden once 3 ay kocamla beraber yasadim , beraber ayni eve tasindigimiz gun mu yildonumumuz olacak ne alaka ? Tabi ki resmi nikahtir evlilik tarihiniz
İyide bizim nikah kiyildiktan sonra beraber yaşamaya başladık . Sizin gibi Arada bisey olmadan yaşamaya başlamadık . Aradaki farkı anladınız mi ?Yahu ben evlenmeden once 3 ay kocamla beraber yasadim , beraber ayni eve tasindigimiz gun mu yildonumumuz olacak ne alaka ? Tabi ki resmi nikahtir evlilik tarihiniz
Ya dini nikah artik bir sembol. Resmi nikahin olmadigi donemde kullanilan bir yontem. Bundan 500 yil once belediye olsa nikah icin belediyeye gidilirdi.olmadigi icin imama basvuruluyordu aslinda bu kadar basit. Gelenek seklinde devam ediyor su an resmi nikahin yaninda. Ama sen tabii ki istersen kutlarsin her gununu. Hayirli olsun mutluluklarYanı sonucta dini nikahta olsa biz evliydik ve beraber yaşamaya başladık. Bir arkadaşıma da sordum oda dini nikah yapıldığı gün evlilik yıldönümü oluyor o yüzden sizlere de sordum. Galiba hepsini kutlayacam![]()
Evlilik sayılmazmı demiş? Evlilik yıldönümü kutlamak için sayılmaz demiş.Dini nikah evliliği sayılmıyorsa , niye var peki ?
Niye ilginc geldi ? Siz kaç defa evlendiniz ?
Benimki 1. O yüzden pek bilmiyorum cinim.
Yok ya niye şaka olsun.vallaha kız biz hepsini kutlarız , ben unutursam eşim bir alınır sen nasıl unutrsun diye , şaka yapmıyorum
Anladım.Bende sevgiliyken 2 yıl beraber yaşadım şimdiki eşimle. Resmiyette neyse o. O beraber yaşadığınız süreçte eşinizle anlaşamasaydınız bir sorun olsaydı eş sayıyorlar mıydı sizi? Hayır.
Niye ilginc geldi ? Siz kaç defa evlendiniz ?
Benimki 1. O yüzden pek bilmiyorum cinim.
Bizim imam nikahı mayıs'ta oldu.Oyle
oyle mi diyorsun? Ben pek emin olamadığım için, dün evlilik yıldönümünü kutladık:/
Biz zaten her özel günü kutlarız. Demek ki benim yaptıgım abes bisey değil:) 27 Mayıs'ta yine kutlariz. Çünkü benim icin dini nikahın kıyıldığı günde çok önemli.Yok ya niye şaka olsun.
Eşlerin birbirini sevmesi, her özel günde bir çiçek getirmesi çok hoş bence.
3 günlük dünyada insan doya doya sevmeli,sevilmeli,sevişmeli..![]()
Kanunen sayilmiyor dini nikahDini nikah evliliği sayılmıyorsa , niye var peki ?
Anladım.
Kanunen sayilmiyor dini nikahDini nikah evliliği sayılmıyorsa , niye var peki ?
Benim dugun olmadığı icin. Hangisi kutlamam lazim bilemedim. Tabi ki kutlamakta bir zorunluluk degil ama hoşumuza gitti eşimle dün kutladık :) Mayıs'ta yine kutlariz oh ne güzelBizim imam nikahı mayıs'ta oldu.
Resmi nikah Haziran'da, düğün 11 Temmuz'da oldu.
Yıldönümü olarak 11 Temmuz kabul edip o gün kutluyoruz :)
Önemliyse kutlayın.Biz zaten her özel günü kutlarız. Demek ki benim yaptıgım abes bisey değil:) 27 Mayıs'ta yine kutlariz. Çünkü benim icin dini nikahın kıyıldığı günde çok önemli.