• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümümüz ne zaman ?

Yahu ben evlenmeden once 3 ay kocamla beraber yasadim , beraber ayni eve tasindigimiz gun mu yildonumumuz olacak ne alaka ? Tabi ki resmi nikahtir evlilik tarihiniz
Canım benim, beraber yaşamak konusuna girersek hiç çıkamayız diye sustum amma bizim iş de biraz karışık.
1 yıl kadar beraber aynı evdeydik biz de.

Yahu ben evlenmeden once 3 ay kocamla beraber yasadim , beraber ayni eve tasindigimiz gun mu yildonumumuz olacak ne alaka ? Tabi ki resmi nikahtir evlilik tarihiniz
Canım benim, beraber yaşamak konusuna girersek hiç çıkamayız diye sustum amma bizim iş de biraz karışık.
1 yıl kadar beraber aynı evdeydik biz de.

İyide bizim nikah kiyildiktan sonra beraber yaşamaya başladık . Sizin gibi Arada bisey olmadan yaşamaya başlamadık . Aradaki farkı anladınız mi ?

Yanı sonucta dini nikahta olsa biz evliydik ve beraber yaşamaya başladık. Bir arkadaşıma da sordum oda dini nikah yapıldığı gün evlilik yıldönümü oluyor o yüzden sizlere de sordum. Galiba hepsini kutlayacam :KK70:
Ya dini nikah artik bir sembol. Resmi nikahin olmadigi donemde kullanilan bir yontem. Bundan 500 yil once belediye olsa nikah icin belediyeye gidilirdi.olmadigi icin imama basvuruluyordu aslinda bu kadar basit. Gelenek seklinde devam ediyor su an resmi nikahin yaninda. Ama sen tabii ki istersen kutlarsin her gununu. Hayirli olsun mutluluklar
Edit imla

Niye ilginc geldi ? Siz kaç defa evlendiniz ?
Benimki 1. O yüzden pek bilmiyorum cinim.

şu anda şu gereksiz bel altı vurma mesajını niye yazdınız çok merak ettim

o üyenin yazdığı mesajla sizin bin bir kiri ivlindim cinim mesajınız çok alakasız

vallaha kız biz hepsini kutlarız , ben unutursam eşim bir alınır sen nasıl unutrsun diye , şaka yapmıyorum
Yok ya niye şaka olsun.
Eşlerin birbirini sevmesi, her özel günde bir çiçek getirmesi çok hoş bence.
3 günlük dünyada insan doya doya sevmeli,sevilmeli,sevişmeli.. :KK31:

Niye ilginc geldi ? Siz kaç defa evlendiniz ?
Benimki 1. O yüzden pek bilmiyorum cinim.

Geçerli olan resmi nikahtır..
İmam nikahı tercih meselesidir de ondan, isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz..
Benim 6. evliliğim cinimmmmm..
Sıkıldımmı boşuyorum hemen..

Oyle

oyle mi diyorsun? Ben pek emin olamadığım için, dün evlilik yıldönümünü kutladık:/
Bizim imam nikahı mayıs'ta oldu.
Resmi nikah Haziran'da, düğün 11 Temmuz'da oldu.
Yıldönümü olarak 11 Temmuz kabul edip o gün kutluyoruz :)

Yok ya niye şaka olsun.
Eşlerin birbirini sevmesi, her özel günde bir çiçek getirmesi çok hoş bence.
3 günlük dünyada insan doya doya sevmeli,sevilmeli,sevişmeli.. :KK31:
Biz zaten her özel günü kutlarız. Demek ki benim yaptıgım abes bisey değil:) 27 Mayıs'ta yine kutlariz. Çünkü benim icin dini nikahın kıyıldığı günde çok önemli.

Milana22 Milana22 tamsizin yazdığinızi yazacaktim ben de.. :rolleyes:

Kurumus-Maskara Kurumus-Maskara
Madem öyle Milana'nın dediği gibi aynı evde yaşamaya başladığımız günü sayalım olmaz mı..

Kabul edin veya etmeyin. Evlilik resmi nikah kıyıldığında resmileşir. Adı üstünde RESMI nikah :KK66:

Dini nikah da istege bağlı olarak resmi nikahtan sonra yapılır. Yasal olanı budur..

Bizim imam nikahı mayıs'ta oldu.
Resmi nikah Haziran'da, düğün 11 Temmuz'da oldu.
Yıldönümü olarak 11 Temmuz kabul edip o gün kutluyoruz :)
Benim dugun olmadığı icin. Hangisi kutlamam lazim bilemedim. Tabi ki kutlamakta bir zorunluluk degil ama hoşumuza gitti eşimle dün kutladık :) Mayıs'ta yine kutlariz oh ne güzel

Back
X