Evlilik

dyygusal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2019
18
10
3
33
Tansiyonum çok kötü düştü yerimden kalkamıyordum kocam oğlumuzu parka götürmüştü sonra eve geldi kötü olduğumu vd komşuyu çağırdığımı söylemiştim dalga geçer gibi yemek yerken mutfağı toplarken bişeyin yoktu dedi ve beni böyle bırakıp kahveye gitti bende bu halde beni bırakıp gidilyor musun dedim bişey olursa ararsın dedi evlilik böyle bişey mi kızlar biz bu sadakatsizlik içinmi evlendik ne yapmalıyım sizce

İzlediğim belgesellere göre yine bir manda vakası ile karşı karşıyayız. Kendisi hastalığa yakalandığında, çocuğunuzu alıp parka çıkın. Yemek falan da hak getirsin. Çıkarken de birşey olursa haberleşiriz demeyi ihmal etmeyin.

İzlediğim belgesellere göre yine bir manda vakası ile karşı karşıyayız. Kendisi hastalığa yakalandığında, çocuğunuzu alıp parka çıkın. Yemek falan da hak getirsin. Çıkarken de birşey olursa haberleşiriz demeyi ihmal etmeyin.
O hasta oldu mu ben kıyamam ki normal de canım asla kıymetli değildir tansiyonum çok düşmüştü 8 5 olmuştu ama adam öküz

Genelleme yapmak istemem ama malesef erkekler boyle evliliklkte bi kac yil gecince boyle oluyolar tabi bazilarida okuz olmuyor ama onlarda istisna iste

Bu hayatta kimseye ihtiyacın olduğunu hissettirmiceksin. Ne kadar az beklenti o kadar huzur. Yoksa böyle insan sürekli hayalkırıklığına uğruyor işte.

Hayır evlilik böyle bir şey değil.
İnsan sokakta tanımadığı birine bile yardım eder insanlık namına.
Üzerinde annesinden sonra en çok hakkı bulunan kadına, eşine, hayli hayli yardım etmesi gerekir. Velev siz mahsustan yapmış olun.

Bi erkekte aranması gereken ilk özellik kesinlikle MERHAMET

Allah kimseyi bunun eline düşürmesin.
Benimle de bir erkek evladımız var ona önce sevgiyi ve merhamet i öğretiyorum
Bi erkekte aranması gereken ilk özellik kesinlikle MERHAMET

Allah kimseyi bunun eline düşürmesin.
[/QUO
Hayır evlilik böyle bir şey değil.
İnsan sokakta tanımadığı birine bile yardım eder insanlık namına.
Üzerinde annesinden sonra en çok hakkı bulunan kadına, eşine, hayli hayli yardım etmesi gerekir. Velev siz mahsustan yapmış olun.
Naz yapacak son kişiyim evimin işini yapmışım yorgunluktan bu hale gelmişim ama adamın umrunda değil

Bu hayatta kimseye ihtiyacın olduğunu hissettirmiceksin. Ne kadar az beklenti o kadar huzur. Yoksa böyle insan sürekli hayalkırıklığına uğruyor işte.
Çok şükür ihtiyacım yok ama İnan’ın insan güceniyor üzülüyor birde ailemden uzak bir yerdeyim daha çok gücüme gidiyor

Back
X