Aynen dediklerinize katılıyorum zaten bunun bilincinde olduğum için değişmek istiyorum daha doğrusu bu saçma hissiyattan nasıl kurtulurum diye soruyorum.Güneydoğu insanı hoş görülü olur. Batılı olunca ne oluyor ben çok merak ediyorum. Kimsin bilmiyorum ama kusura bakma tam bir komplekslisin. Belli ki kendini çok üstün görüyorsun. Boşanmaktan da çekinmiyorsundur o zaman. Boşa adamı da senin bu saçma sapan düşüncelerine maruz kalmasın.
Tahminimce ailesi köy gibi bir bölgede yaşıyor ve sende bunu kendine yakıştıramıyorsun. Çok merak ediyorum acaba sen onlara yakışır bir kalbe sahip misin ?
Neyse daha fazla yazmayacağım.
Yürü be kankaGüneydoğu insanı hoş görülü olur. Batılı olunca ne oluyor ben çok merak ediyorum. Kimsin bilmiyorum ama kusura bakma tam bir komplekslisin. Belli ki kendini çok üstün görüyorsun. Boşanmaktan da çekinmiyorsundur o zaman. Boşa adamı da senin bu saçma sapan düşüncelerine maruz kalmasın.
Tahminimce ailesi köy gibi bir bölgede yaşıyor ve sende bunu kendine yakıştıramıyorsun. Çok merak ediyorum acaba sen onlara yakışır bir kalbe sahip misin ?
Neyse daha fazla yazmayacağım.
Benim eşim de doğulu. Ailesi yok gibi bişey. Bir kere eşimi hakir görmedim bu konuda. Ne bileyim masum insanların neyi battı anlamadım. Bunu ancak kompleksli ve kendini aşamamış insanlar sorun eder. Söz gelince biz batılı ve aydınız dersiniz. Söze gelince humanistlikte bir numarasınız.. ne diyeyim ki ?Aynen dediklerinize katılıyorum zaten bunun bilincinde olduğum için değişmek istiyorum daha doğrusu bu saçma hissiyattan nasıl kurtulurum diye soruyorum.
Batılı olunca birşey değişmiyor, zaten değiştiğini düşünseydim eşimle evlilik yoluna girmezdim.
İlk kez gerçekten gülmeden yazdımYürü be kanka.
Kibirli olmak istemiyorum işte ben, zaten dışarıya bunu belli de etmiyorum ama içim içimi yiyor.Hiç detay vermediğiniz için nelerin sizi rahatsız ettiğini anlayamadım ama hissettikleriniz normal değil kesinlikle. Fazlasıyla kibirlisiniz.
Benimkiler Trakya'lı,dibine kadar Avrupa'lıyız be yaaaİlk kez gerçekten gülmeden yazdımben de sinirlenebiliyormuşum
Ne rahatsiz etti sizi anlamadım? Ben de o taraflarda çalıştım evet yeterince iyi Türkçe konusamayan belli bir yaş üstü insanlar gördüm onlar da okula gitmemiş muhtemelen. Yani az kişide var bu.Kibirli olmak istemiyorum işte ben, zaten dışarıya bunu belli de etmiyorum ama içim içimi yiyor.
Tam olarak neyin rahatsız ettiğini ben de bilmiyorum çünkü hepsine mantıklı açıklama buluyorum ama o his geçmiyor. Bilmiyorum, hiç memleket olayı olmasaydı yani etnik kökenleri yine aynı olsaydı ama bizim bulunduğumuz şehirde yaşıyor olup, kendi dillerini o kadar yoğun konuşmayıp türkçelerini geliştirmiş olsalardı böyle hissetmezdim belkide.
Güneydoğuyu hakir görmüyorum, içimdeki o anlamsız şeyi tarif etmek için uğraşıyorum. Benim haddim değil kimseyi aşağılamak ya da üstün görmek.Aynı durumdayız ben Tekirdağlıyım, kocişim Urfalı. Herkes nerden buldunuz birbirinizi falan diye şaşırır hatta. Kültür olarak cidden büyük fark var arada ama ben onların kültürlerini de seviyorum. Bizim trakyalılar gibi soğuk insanlar değiller bence. Hep şen şakraktırlar. Konuşmaları anlamıyorum tabii ben çoğu kez, kocam simultane çeviri yapar bana. Niye güneydoğuyu hakir gördüğünüzü anlamadım ama.
Böyle düşünerek evlendim eşimle yani kimse kimseden üstün değil düşüncesiyle. Ki mantıken hala aynı düşüncedeyim zaten o içimdeki düşünceden rahatsız olmasam gelip burada nasıl kurtulabilirim derdine düşmem.Benim eşim de doğulu. Ailesi yok gibi bişey. Bir kere eşimi hakir görmedim bu konuda. Ne bileyim masum insanların neyi battı anlamadım. Bunu ancak kompleksli ve kendini aşamamış insanlar sorun eder. Söz gelince biz batılı ve aydınız dersiniz. Söze gelince humanistlikte bir numarasınız.. ne diyeyim ki ?
Düşünceleriniz korkunç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?