tabiki sigarayı bırakarak gidereceksinsen bile hissediyorsan kokuyu kocan daha çok hissedecek. hem sağlığın açısından da bırakmak zorundasın
aynen öyle ağzımı genelde temiz tutarım zaten sürekli fırçalarım ama sonuç değişmiyo maalesef. nişanlımda sigara içiyo. sanırım bunun tek çözümü sigarayı bırakmak.Eşiniz sigara kullanmıyor mu ? Büyük ihtimal o koku onda da vardır.
Eczanelerde markasını bilmiyorum, bu tür kokular için diş macunları var, sabah fresh bir kokuyla kalkmak için.
Mis gibi kokmuyor ama en azından bir süre sonra o kötü koku azalıyor.
Yatmadan karanfil çiğneyebilirsiniz ya da benzeri bitkiler.
Fakat malesef ne yaparsanız yapın sigara kokusunu ağızdan giderseniz içeriden taa nefesten yine geliyor.
evet o koku ve tat :120:
neyse ben kurtuldum canimcook sükür sende en yakin zamanda birakirsin insallah
aynen öyle ağzımı genelde temiz tutarım zaten sürekli fırçalarım ama sonuç değişmiyo maalesef. nişanlımda sigara içiyo. sanırım bunun tek çözümü sigarayı bırakmak.
sigara içmeyen arkadşların kokmuyomu :26:
aynen öyle ağzımı genelde temiz tutarım zaten sürekli fırçalarım ama sonuç değişmiyo maalesef. nişanlımda sigara içiyo. sanırım bunun tek çözümü sigarayı bırakmak.
sigara içmeyen arkadşların kokmuyomu :26:
arkadaşlar ben yaklaşık 7 ay sonra evlenicem. benim kendimce bir sorunum var. sigara kullanıyorum ve sabahları kalktığımda ağzımın koktuğunu hissediyorum. evlenince bu durumun nasıl önüne geçebilirim yada evli aarkdaşlar bu konuda ne yapıyor. bana fikir öneri verirseniz sevinirim. siz nasıl çözüyosunuz bu sorunu. eşimin bu konu yüzünden benden soğumasını istemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?