ondan hiç içmedim ben şu an davidoff içiyorum, ağır bir sigara, kesiyor insanı hem daha az kokulu. Maddi durumun yeterse black iç, direk karanfilli.
hmm denemekte fayda var yaa bide onu deniyim dawidoff marketlerde falan satılıyomukki acaba
oy oy oy canım seninkide kötüymüş yaaanişanlın hiç şikayet etmiyomu eminim benimki içmese canıma okurdu diyo zaten sırf sen içiyosun diye içiyorum diyo
içmeyi seviyorum ama sabah işte şimdi o kadr sorun değilde evlenince düşünsene adam gözünü açmış öpmek isticek ağzın kokuyo ayy ben bile kendimden iğrenirim yaaa
onun için evlenene kadar bir çözüm bulmam lazım
yazın senle bu işe baş koyalım biz canımvalla canım ben yatağın yanında sakız bulundurmayı düşünüyıorum acil durumlar için.ama uzun vadede çözüm olarak seneye eylül gibi ilaca başlıycam bırakmak adına.
benımde aynı kılo sorunum oldugu için şimdi bide sigara bırakma işine girersem iyice kılo almaktan korkuyorum.ama bu illetten her türlü kurtulmamız lazım.bennım nişanlım nefret edıyor sigaradan ben içiyodum arabada falan yasak geldi artık içemıyorum.çok rahatsz olsada bi anda bırakılacak bişi olmadıgını bildiği için bişey diyemıyo
Sigara içmeyenlerin de kokuyor ağzı tamamen sigara bağlamayalım lütfenYatmadan önce dişlerini fırçalayıp karanfil at ağzına sonra sigara içme tabi sabah bir koku olmaz diye düşünüyorum canım
dimi yaaabeklediğim cevap buydu bu akşam dediğini yapıcam belki işe yarar
Dene bakalım birdee Naneli sigara denee Ya da hiç olmadı bırak yapacak birşey yok
sabah uyanıldığında,sigara içen yada içmeyen herkeste görülen bir durumdur ağız kokusu.
tavsiyem şu olacak.yatmadan evvel birkaç maydonoz yersen,hem deliksiz bir uyku,hemde sabah oluşan ağız kokusunu dindirmiş olursun.
Eşim sigara içiyor dişerini fırçalasa da maalesef o koku gitmiyor.Hatta yüzüne üstüne başına siniyor.Nefret ediyorum.
Yanına yaklaşmak bile istemiyorum.Yorganı dahi ayırmak istiyorum o kokuyu alınca.
Tek çaren bırakmak bence başka yolu yok.
Eşim ne yapsa çare olmadı yani.Ben zaten nefret ederdim sigaradan şimdi daha beter...
evet içmeyene çok kötü kokuyor ama Allah tan nişanlımda içiyor şu anlık bir sorun yok hiçbir zamanda kokuyosun gibi bi söylemde bulunmadı ki ben çok hassasım bu konuda hep mis kokulum der bana
işte ben kokuya karşı fazla duyarlıyım sanırım o yüzden kendi kendimden soğudum arkadşların dediği yöntemleri bi denicem canım ondan sonra bakıcaz artık olmadı mecbur bırakıcam
Her sağlıklı birey sabah uyandığında sindirim kanalında biriken gazlar veya dil sırtında üreyen bakterilerin oluşturduğu VSB sebebiyle ağız kokusu duyabilir. Dil sırtını fırçalamak ve sürekli olmamak şartıyla chlorhexidine veya çinko içeren ağız gargaraları kullanmak ve sakız çiğnemek bir çözümdür. alıntı
ciddenmiiiii bunu bilmiyodum iyiki açmışım bu konuyu neler var bilmediğimiz çok sağol canım
öğle yemeğinde aldım karanfil ağzımda çeviriyordum şimdi sen dişleri sarartıyo yazmışsın ya bi kaldım öyle
günde en az 1 kere fırçalarım dişlerimi sanırım sorun olmaz da mesela sen günde kaç tane atıyosun ağzına abartmıyım ben şimdi...
Güldürdün beni :)
Sabah kalkınca, öğle yemeğinden sonra, akşam yemeğinden sonra, birer tane, yatmadan iki tane çiğniyorum.
Kalıcı sarılık değil bu ; çay içenlerde oluşan gibi..Fırçalayınca sorun kalmıyor.
Ayrıca mentollu sigara tabiiki kullanmayın, ciğerlerde daha fazla sorun oluşturuyormuş araştırmalara göre.
hehehe buda farklı bir bakış açısı olmuş yöntemleri bi deniyim hiçbiri olmassa artık bende koyverrim gider napalım
Chlorhexidine, antiseptik bi ilactir, agiz hastaliklari icinde kullanilir mesela! Arkadasim, sakin normal bi agiz kokusu icin bunu kullanma, yok yere basina bela alirsin.
Soruna gelince, bende sigara iciyorum, erkek arkadasimda, sorun olmuyor, o pis ben pis napak
Ama birakicaz Allah'in izniyle :) Anlicagin sigarayi birakmaktan aklima bisi gelmiyor agiz kokusunu gidermek icin.
gargara yapmanızı öneririm kesinlikle..
sigara kullanmıyorum ama gece diş fırçalama+gargara işleminden sonra sabah daha ferah bir nefesle uyanıyorsunuz...
siz özel durumunuzdan ötürü sabah uyanır uyanmaz ilk iş olarak diş fırçalamak için banyoya gidersiniz..
hehehe buda farklı bir bakış açısı olmuş yöntemleri bi deniyim hiçbiri olmassa artık bende koyverrim gider napalım
yarında gargara alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?