Sigaradan kaynaklı ağız kokusu bende pek olmuyor çünkü günde bir iki ancak içiyorum.
Eşim benden beter içiyor.Sürekli dişlerini fırçalayıp duruyor.
Soğanlı sarımsaklı yemekleri de beraber yiyoruz zaten.
Geçenlerde benim canım çemen yemek istedi.
Kendim yedim,yermisin diye sordum yok dedi.
Tamam dedim bir parça çemenli-ekmek de ona yedirdim.
Güldü anladı amacımı.
Ben geçen hafta baharatçıdan karanfil aldım ağız kokusuna ve saymakla bitiremiyeceğim şifa deposu google amcadan araştırınca epey çok yararı aklımda kalanları sayayım ağızdaki mikrobu öldürüyor hasımsızlığı önlüyor,kansızlığa iyi geliyor,vücuda enerji veriyor 18 yüzyılda fiyatı altınla eş değermiş,ben memnun kaldım tavsiye ederim
diştaşı varsa o da çok feci koku yapar,senede 1 kez falan diş taşlarını temizletmeyi ihmal etme canım.Eğer yaptırdıysan bilirsin su+hava karışımı bişeyi dişlerine püskürten bi aletle yapıyolar çok kısa sürüyor ve canını acıtmıyor.
dişlerimi akşam yatmadan ve sabah kalktğımda fırçalıyorum zaten dişlerimde bir problem yokki. ben sütün kokuyu engellediğini falan duymuştum ondan içiyodum ama sanırım karanfilide bir denicem oda çok sağlıklı diye duymuştum.
ama bir arkadaş yazmış her bireyin kokar diye sanırım sigarada bu daha ağır oluyor.
sigara içmeyide seviyorum kiiiama kökten çözümü bırakmak sanırım. vakit ayıran arkadşlara tşekkür ederim.
bu yüzden eşimin benden soğumasını asla istemem
bu sıralar çk fazla kafama taktım. 7 ay uzun bir süre ama ilk gecenin sabahında iğrenç bir ağız kokusuyla karşılaşmak çok kötü olur :26: bu zamana kadar bir çözüm bulucam
Çok alakasız olacak yorumum amasigaranı değiştirsen? Çünkü eski kullandığım sigarada o sorun bende de vardı. (Sevgilime bir sene önce bıraktım dedim, bırakamadım. Kokuyu alırsa kazara ohoooo ) Sigaramı değiştirdim ben.
ciddenmiiiii bunu bilmiyodum iyiki açmışım bu konuyu neler var bilmediğimiz çok sağol canımAyrıca süt içildikten sonra su içilmeli yoksa dişleri çürütüyor..İnşallah en kısa zamanda bir çözüm bulunur.
Şu ilaç kutuları oluyor ya, işte yıllardır onun içinde karanfil taşırım ben.
Gerçekten nefes ferahlığı ve dinçlik veriyor.
Yalnız dikkat edilmesi gerekilen husus; dişleri sarartması..
Bu yüzden dişleri fırçalamayı ihmal etmemek lazım.
Yinede sigaranın ağızdan çok o nefesi kokutan kokusundan kurtulmanın tek yolu sigarayı bırakmaya gayret etmek.
sigara
reflü rahatsızlıgı
dişeti problemleri
mide rahatsızlıkları
agız kokusuna neden olur
nişanlın sigara içirmu canım içmiyorsaaa bırakmalısın ne suretle olursa olsun sigara ikili ilişkileri etkiliyo tek taraflı kullanılıyorsa tabi
sigara
reflü rahatsızlıgı
dişeti problemleri
mide rahatsızlıkları
agız kokusuna neden olur
nişanlın sigara içirmu canım içmiyorsaaa bırakmalısın ne suretle olursa olsun sigara ikili ilişkileri etkiliyo tek taraflı kullanılıyorsa tabi
canım sen nişanlın sigara kullandığı halde bu kokudan rahatsız olurmu diye dertleniyosun..
bende sigara kullanıyorum ve nişanlım içmiyo.içmediği gibi bide üstüne adam ilaç mümessili ve sigara bıraktırma ilacı çalışıyo.
ben başımı nerelere vurimmm
ciddenmi winston içiyorum kırmızı sen ne içyosun şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?