evlilikte ağız kokusu :(

hmmm iki tarafta kokunca duyarlılıkmı azalıyor bizde yeriz öyle ama daha nişanlıyız evlenince nasıl olur bilmiyorumki
bugüdnen itibaren karanfile başlıyorum arkadaşlar bakalım işe yarıcakmı

sigara içerken benim de ağzım hatta nefesim kokuyordu.(20 yıl içtim)
ben bile rahatsız oluyordum.şimdi hiç koku yok
ancak eşim hala içiyor ve berbat bir koku
yıllarca insanlara böyle koktuğuma inanamıyorum...
en kısa zamanda bırakırsın inşallah...

Ben geçen hafta baharatçıdan karanfil aldım ağız kokusuna ve saymakla bitiremiyeceğim şifa deposu google amcadan araştırınca epey çok yararı aklımda kalanları sayayım ağızdaki mikrobu öldürüyor hasımsızlığı önlüyor,kansızlığa iyi geliyor,vücuda enerji veriyor 18 yüzyılda fiyatı altınla eş değermiş,ben memnun kaldım tavsiye ederim

çok teşekkür ederim yemeğe çıktımmı bir avuç yanıma alıcam aklıma geldikçe ağzımda çeviririm artık inş işe yarar yaaa

Aynı sorun bende de sigaradan kaynaklı var. Konunun açılması iyi olmuş. Karanfil alacam.
Ayrıca yatmadan önce en son yaptığın şey sigara içmek olmasın.
Sigaranın üstüne bir şeyler ye öyle yat. Bu da sabahki kokuyu azaltıyor bana göre.

sabah ve akşam dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağız gargarası kullanın. listerine adlı bir marka var. portakallı, naneli çeşitleri var. ağız kokuları için çok faydalı. ayrıca ağızdaki bakterileri de öldürüyor. ben portakallı çeşidini kullanıyorum birkaç aydır, çok memnun kaldım, ailemdeki diğer bireylere de aldım. ailecek kullanıyoruz =)

bu arada sigara içmiyorum sadece ağız kokusunu gidermek ve dişleri daha sağlıklı hale getirmek için kullanıyorum.

google da biraz araştırdımda eski yunan zamanından beri karanfil en güçlü afrodizyaklardan biriymiş. yaw ben bundan ne kadar yiyim şimdi. akşam bide nişanlıma saldırmıyıım

diştaşı varsa o da çok feci koku yapar,senede 1 kez falan diş taşlarını temizletmeyi ihmal etme canım.Eğer yaptırdıysan bilirsin su+hava karışımı bişeyi dişlerine püskürten bi aletle yapıyolar çok kısa sürüyor ve canını acıtmıyor.

aa cidden bende öyle bir problem var. senede 1 kere temizletirim nerdeyse. diş etlerinde kanamaya sebep oluyo çünkü. ayyy ben bi dişçiye gidiyimde temizletiyim o zaman çok sağol canım hiç aklıma gelmemişti

Çok alakasız olacak yorumum ama sigaranı değiştirsen? Çünkü eski kullandığım sigarada o sorun bende de vardı. (Sevgilime bir sene önce bıraktım dedim, bırakamadım. Kokuyu alırsa kazara ohoooo ) Sigaramı değiştirdim ben.

Şu ilaç kutuları oluyor ya, işte yıllardır onun içinde karanfil taşırım ben.
Gerçekten nefes ferahlığı ve dinçlik veriyor.

Yalnız dikkat edilmesi gerekilen husus; dişleri sarartması..
Bu yüzden dişleri fırçalamayı ihmal etmemek lazım.

Yinede sigaranın ağızdan çok o nefesi kokutan kokusundan kurtulmanın tek yolu sigarayı bırakmaya gayret etmek.

Ayrıca süt içildikten sonra su içilmeli yoksa dişleri çürütüyor..İnşallah en kısa zamanda bir çözüm bulunur.

ciddenmi winston içiyorum kırmızı sen ne içyosun şimdi

Ayrıca süt içildikten sonra su içilmeli yoksa dişleri çürütüyor..İnşallah en kısa zamanda bir çözüm bulunur.
ciddenmiiiii bunu bilmiyodum iyiki açmışım bu konuyu neler var bilmediğimiz çok sağol canım

öğle yemeğinde aldım karanfil ağzımda çeviriyordum şimdi sen dişleri sarartıyo yazmışsın ya bi kaldım öyle
günde en az 1 kere fırçalarım dişlerimi sanırım sorun olmaz da mesela sen günde kaç tane atıyosun ağzına abartmıyım ben şimdi...

sigara
reflü rahatsızlıgı
dişeti problemleri
mide rahatsızlıkları
agız kokusuna neden olur

nişanlın sigara içirmu canım içmiyorsaaa bırakmalısın ne suretle olursa olsun sigara ikili ilişkileri etkiliyo tek taraflı kullanılıyorsa tabi

yok canım ikimizde içiyoruz o bana diyo aslında sen bırakırsan bende bırakırım diyo ama zaten şu anda kilo problemim var bide sigarayı bırakırsam iyice şişerim diye korkuyorum açıkçası. yazın sanırım bırakmak daha uygun olur..

yok canım ikimizde içiyoruz o bana diyo aslında sen bırakırsan bende bırakırım diyo ama zaten şu anda kilo problemim var bide sigarayı bırakırsam iyice şişerim diye korkuyorum açıkçası. yazın sanırım bırakmak daha uygun olur..

canım sen nişanlın sigara kullandığı halde bu kokudan rahatsız olurmu diye dertleniyosun..
bende sigara kullanıyorum ve nişanlım içmiyo.içmediği gibi bide üstüne adam ilaç mümessili ve sigara bıraktırma ilacı çalışıyo.
ben başımı nerelere vurimmm

oy oy oy canım seninkide kötüymüş yaaa nişanlın hiç şikayet etmiyomu eminim benimki içmese canıma okurdu diyo zaten sırf sen içiyosun diye içiyorum diyo
içmeyi seviyorum ama sabah işte şimdi o kadr sorun değilde evlenince düşünsene adam gözünü açmış öpmek isticek ağzın kokuyo ayy ben bile kendimden iğrenirim yaaa
onun için evlenene kadar bir çözüm bulmam lazım

ciddenmi winston içiyorum kırmızı sen ne içyosun şimdi

ondan hiç içmedim ben şu an davidoff içiyorum, ağır bir sigara, kesiyor insanı hem daha az kokulu. Maddi durumun yeterse black iç, direk karanfilli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…