arkadaşlar ben yaklaşık 7 ay sonra evlenicem. benim kendimce bir sorunum var. sigara kullanıyorum ve sabahları kalktığımda ağzımın koktuğunu hissediyorum. evlenince bu durumun nasıl önüne geçebilirim yada evli aarkdaşlar bu konuda ne yapıyor. bana fikir öneri verirseniz sevinirim. siz nasıl çözüyosunuz bu sorunu. eşimin bu konu yüzünden benden soğumasını istemem...
olips yapay ve şekerli dişi çürütür tavsiye etmem
oda sigara içiyo. şu anda sanırım bırakmam biraz zor. akşam dişlerimi fırçalıyorum süt içiyorum yinede sabah kalktığımda kötü hissediyorum
tatlım burnunda et varsa gece ağzından nefes alıyorsan koku yapar, bide sigara konusuna geleyim 12 yıldır içiyordum arada senede bir tak eder isyan eder bırakırdım ama yine başlardım spor yapan güzelliğime gençliğime düşkün kendime fazla önem veren biriyim titizim benim gibi biri sigarayı nasıl içiyordu ne ben nede çevrem anlam veremiyordu çevremde herkes içiyor ama benim içmemi garipsiyolardı çok dualar etmiştim çoooooo ağlar sızlardım ya ölmek istemiyorum çirkinleşmek istemiyorum vs...en sonunda Rabbim bir bebek nasip edince yani hamileyim 11 ocakta öğrendm 15 ocaktan sonra ağzıma bile sürmedm ve dumanda asla kalmıyorum bebek olsun olmasın dumanda kalmam zaten kokusuna tahammül edemem oldum olası üzerime siner diye:))komik işte neyse 39 gündür içmiyorum hani bırakınca gönlün hoş olmazdı sinirli çok sinirli keyifsiz olurdun hayattan zevk alamazsın ya bide ne yesen içsen yerini dolduramassın bunlar boş muş be tatlım inan bana 3 hafta dayan telapi yap destekle kendini ya alışkanlık sadece alışkanlık ne olursa olsun alma eline onu hatırlatan şeylerden uzak kal inan 2 haftadır çok affedersin sürekli balgam çıkarıyorum kusacak gibi oluyorum ben kendime ne yapmışım ya iyiki bırakmışım şimdi eşim içiyo ya sanki onu her öptüğümde çiğ balık öpüyormuş gibi oluyorum zavallı sürekli dişlerini fırçalıyo yanıma yaklamaşmamaya açlışıyo ama ne yapsa nafile iğrenç kokuyo soğurmuyum ondan asla asla asla o benim nefesim...ben çok istedim çok şükür kendi canım için değil ama bebeğim için bıraktım tiksinmeden isteyerek bıraktım korktum ona bişi olmasından korktum sende bırakırsın inşallah isteyen herkese Rabbim irade vesileler versin sigarasız hayat harika ya 3 yada 4 hafta bırak keyifsiz ol çok sinirli ol kimseyle muhattap olma ne olacak 1 ay sonra yeniden doğacaksın o boşluğun doyacak yediğin içtiğin herşeyin tadına varacaksın kilo alırım sandım okadar çok yememe rağmen hamile olmama rağmen almıyorum da alsaydımda önemsemezdm doğumdan sonra sıkı bir spor bitti gitti yeterki yaşlanmayayım nefes nefese kalmamayayım öksürmeyeyim ortamda pis kokamayayım bana çevreme öle işte canım Allah yar ve yardımcınız olsun eşimede bıraktıracağım inşallah...ama baskı ile sıkmayacağım...
bilmiyorum daha önce yazıldı mı ama normal diş macunları gece oluşan ağız kokusuna karşı etkisizmiş
eczanelerde satılan bir macun var uyku öncesi diş macunu olarak geçiyor adı dentiste plus white 13 lira falan fiyatı bence onu kullanmalısın. ben kullanıyorum güzel hafif bir macun pek naneli değil bitki gibi kokuyor.
googleda aratırsan başka yorumlar da bulursun
bilmiyorum daha önce yazıldı mı ama normal diş macunları gece oluşan ağız kokusuna karşı etkisizmiş
eczanelerde satılan bir macun var uyku öncesi diş macunu olarak geçiyor adı dentiste plus white 13 lira falan fiyatı bence onu kullanmalısın. ben kullanıyorum güzel hafif bir macun pek naneli değil bitki gibi kokuyor.
googleda aratırsan başka yorumlar da bulursun
canımmm çok teşekkür ederim resmen hayatımı kurtardınbunca yöntem yazıldı ama hiçbiri bu diş macunu kadar etkili olmadı. kaç eczaneye sordum bulamadım geçen internetten sipariş ettim. 3 gündür falan kullanıyorum. sabah kendi kendime şaşırıyorum. kesinlikle tavsiye ediyorum herkese
canım ben özellikle yatmadan sigara içtim dişlerimi fırçaladım yattım sabah mis gibiydivalla bende sigara içiyorum evliyim eşim kullanmıyo kokusundanda nefret eder ama ben gece yatmaya yakın sigara içmiyorum 12 de yatacaksam en gec 10 da sigara içerim dişlerimide güzel fırçlarım gargara falan derken agzım kokmuyor
ay kızlar bende sadece sabahları değil gün içinde sürekli bir koku var burdada konum var asosoyallesiyorum bu yuzden dieumutlandım cok fena iyimi bu diş macunu ekstra beyazlıkta sağlıyormu? gün içindede temiz bir nefes sağlıyormu??
kendını eşinden sogutma yontemi olarak kullanabileceginiz bi yontem :))
içmeyin sigara fln agzınız da kokuyosa doktora gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?