Kızlar uyumsuzuz aslında her açıdan, gelecek korkusuyla adım attım bu çocuğakorkuyorum hiç evlenememekten. Annemin az önce ki sözlerini söyleyeyim size
"Artık biri geldiğinde sen Hayır desen de verecem seni, ölürsem bana bişey olursa nolacaksınız, valla evlensen gelinlik bile yakışmaz artık sana 31-32 yaşındasın. Valla size baktığımda üzülüyorum . Sen evlenmedigin için kardeşine de Engelsin " ben bu cunlelere ne diyeyim haklı kadın sonuna kadar bunları duymamak için odama kaçtım. Ben de istiyorum evlenmeyi hem de çok istiyorum ama olmuyor. Bu çocuğa da haksızlık ediyorum, olmaz yürümez bile bile adım attım ona karşı ,sırf yalnız kalmak istemediğim için . ALLAH ya evliliği nasip etsin bana ya ölümükendimi geçtim anneme yazık değil mi , bu cümleleri kullanıyor.
Kızlar konu şu;
2 hafta önce işyerinden 60 yaşlarında biri oğlunun bir arkadaşı ile tanıştırdı beni , daha doğrusu o beni görmüş face'den beğenmiş seni , sende evet dersen bir görüşün falan dedi ben bişey söylemedim bir düşüneyim dedim .sonra çocuk beni faceden eklemiş msj atmış benle tanışmak istediğini söyledi, bende tamam dedim tanıştık. Aynı yastayiz, ben memurum o antrenör( ama ben hergün işe giderken o haftada 1 gün gidiyor ). Bulunduğum ilde yeni başlamış işe 2 ay olmuş yani. 1 defa yüzyüze görüştük daha çok mesajlaşıyoruz. Geçen hafta pazartesi günü bi takım ailevi sorunlardan dolayi bir kaç saat msj atmadim arayamadım da , neyse akşam biraz sitemli sÖzler kullandı bana karşı benimde zaten canım sıkkındı üstüme üstüme gelince bitirdim. Sonra barışmak istedim dün barıştık hersey iyi hoş gidiyor ama bişey kafama takılıyor. Lütfen yadirgamayim beni bu konuda konu şu;
Şimdi benim ailemin durumu çok iyi maddi açıdan, onun ailesi de tam tersi yoksullar sanki . Birde ben gayet açık biriyim onun ailesi kapalı (babası imam hatta) . Ben makyajı sevmiyorum dedi dün bana bende tam aksine yaparım makyajımı .sizce bunlar sorun olur mu evlilikte, aşk evliliği diyemiycem çünkü ben hiçbişey hissetmiyorum henüz ona karşı
Yav allah aşkına bir şey hissettiğiniz biriyle ilişkiye başlayın şu görücü usulü beni hayattan soğutuyor...
ben hiçbişey hissetmiyorum henüz ona karşı
Konu sahibi beni yanlış anlamasın da siz demişsiniz ki gençler filan yaşlar genç olmadığı için evlilikte bu düşünceler ön planda şu an.Maddi durum için diyorum ben özellikle.Normal bir ilişki yaşayan şu anki gençler ilişkileri evliliğe gelmediği için böyle düşünceler o aşamada ortaya çıkıyor.Bu birilerinin tanıştırdığı görücü usulü modeli bundan bana itici geliyor ne yazık ki.Hem evlenebilmek için evlenir mi sırf arkamdan evde kaldı demesinler diye kaç kişi böyle konu açıyor?Gorucu usulu demiyorum ben artik simdiki usule, simdi millet karislikli birbirlerinin gelirine isine parasina ailesinden gelecek mal varligina bakiyor, inanin bana baska kriter yok gerisini bir sekilde hallederiz kafasindalar ozellikle erkekler.
Ya bunlar nasıl laflar şok oldum.Kızlar uyumsuzuz aslında her açıdan, gelecek korkusuyla adım attım bu çocuğakorkuyorum hiç evlenememekten. Annemin az önce ki sözlerini söyleyeyim size
"Artık biri geldiğinde sen Hayır desen de verecem seni, ölürsem bana bişey olursa nolacaksınız, valla evlensen gelinlik bile yakışmaz artık sana 31-32 yaşındasın. Valla size baktığımda üzülüyorum . Sen evlenmedigin için kardeşine de Engelsin " ben bu cunlelere ne diyeyim haklı kadın sonuna kadar bunları duymamak için odama kaçtım. Ben de istiyorum evlenmeyi hem de çok istiyorum ama olmuyor. Bu çocuğa da haksızlık ediyorum, olmaz yürümez bile bile adım attım ona karşı ,sırf yalnız kalmak istemediğim için . ALLAH ya evliliği nasip etsin bana ya ölümükendimi geçtim anneme yazık değil mi , bu cümleleri kullanıyor.
Maddiyat değil ama makyajdan başlayarak kendi ailesine layık!konuma getirme çabası olur.
Bunlar sorun.
Eşim benim gibi içkiye makyaja açıklığa vs karşı değil.
Ailesi komple kapalı ve bana göre çok çok tutucu.
Benim ailemde açık içki vs de kullanır.
Kutlama yapalım dedik evlendiğimizde o ortamı bile sağlayamadık.
Annesiyle iyiyiz ama abileri,eşleri benim hiç anlamlandıramadığım kadar tutucular.o yüzden yakında oturmuş olsak sorun olurdu.
Eşim değiştirme çabasına gitmedi anlaştık.
Ama değiş dese farklıyız der soğurdum.
Eski erkek arkadaşımla ayrılma nedenim buydu
Sen medeni bi şekilde düşünüyorsan gerçekten karşındaki de öyle düşünmeli evlenmeden önce sorun olmaz orta yolu buluruz diyorlar evlendikten sonra zorla yaptırıyorlar istediklerini kesinlikle eşinle de onun ailesiyle de problem yaşarsınKızlar konu şu;
2 hafta önce işyerinden 60 yaşlarında biri oğlunun bir arkadaşı ile tanıştırdı beni , daha doğrusu o beni görmüş face'den beğenmiş seni , sende evet dersen bir görüşün falan dedi ben bişey söylemedim bir düşüneyim dedim .sonra çocuk beni faceden eklemiş msj atmış benle tanışmak istediğini söyledi, bende tamam dedim tanıştık. Aynı yastayiz, ben memurum o antrenör( ama ben hergün işe giderken o haftada 1 gün gidiyor ). Bulunduğum ilde yeni başlamış işe 2 ay olmuş yani. 1 defa yüzyüze görüştük daha çok mesajlaşıyoruz. Geçen hafta pazartesi günü bi takım ailevi sorunlardan dolayi bir kaç saat msj atmadim arayamadım da , neyse akşam biraz sitemli sÖzler kullandı bana karşı benimde zaten canım sıkkındı üstüme üstüme gelince bitirdim. Sonra barışmak istedim dün barıştık hersey iyi hoş gidiyor ama bişey kafama takılıyor. Lütfen yadirgamayim beni bu konuda konu şu;
Şimdi benim ailemin durumu çok iyi maddi açıdan, onun ailesi de tam tersi yoksullar sanki . Birde ben gayet açık biriyim onun ailesi kapalı (babası imam hatta) . Ben makyajı sevmiyorum dedi dün bana bende tam aksine yaparım makyajımı .sizce bunlar sorun olur mu evlilikte, aşk evliliği diyemiycem çünkü ben hiçbişey hissetmiyorum henüz ona karşı
makyaj sevmiyor ama seni faceten en itinali makyajinla begeniyorKızlar konu şu;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?