Evlilikte bir bayan nasıl olmalı ?

Ya mesela benimkinin bi sürü farklı farklı kızlarla takılan erkek arkadaşları var bende simdiden onlarla görusmesini istemiyorum o zaman napıyım ben kimle goruseyim diye kızıyor bana . Onlardan etkilenecek diye korkuyorum ama benim bi kız arkadaşım bir sevgilisinden ayrılıp başka biriyle sevgili olmaya başlasa ona yaklaşma görüşme kaçıncıyi değiştirdi diyor bende o zaman banane kacinciyi degistirdiginden çocuk aldatmiş ki ayrılmış baskasini bulmuş diyince vay efendim sen onu savunuyosun sende mi böyle yapican. Ama sen aynı anda 3-4 tane kızla takılan kankalarinla gezmeyi tozmayi ihmal etmiyosun görüşüyosun diyince ben bi erkeğim kendimi koruyabilirim diyor bence bu haksızlık . Bi yüzden ileride de böyle olur diye endişe ediyorum

Ne güzel anlatmışsıniz teşekkür ederim

Belki de şuanda uzakta oldugumuz için böyle düşünüyorum bilemiyorum 2 yıllık bi süreç geçirdik hergün gorusuyorduk ama ben ona rağmen sinirlarimi zorluyordum o arkadaslariyla bi yere gitmek isteyince üzülüyordum benden sıkıldığını falan düşünüyodum bide hep bugünler geçip gidecek ve ben evime geri döncem her anımızı çok iyi değerlendirmeli birlikte sürekli bişeyler yapmalıyız diye hep bi telaş içersinde oluyordum inşallah evlenince düzene girer hersey . Korkuyorum bazen benimki acaba bi hastalık mı oldu diye

benim eşim de arkadaşlarıyla çıkar dışarı maça gider. hatta ben onu zorlarım. git kafanı dağıt biraz keyfine bak. tabi kimlerle arkadaşlık ettiği önemli. çok çalışıyor ve yıpranıyor. ben de sıkboğaz etmiyorum. o da mutlu oluyor. mutlu oldu mu bana da yansıyor. şimdi canım cicim zamanları sürekli yanında istemen normal. evlenince sen de bi zaman sonra biraz uzaklaşmak isteyeceksin.

Darısı başıma inşallah :) sanmıyorum hiç hadi git de kafanı dağıt falan diyecegimi. O gidiyorum der belki tamam hayatım derim de yinede gondermek istemem galiba sevgi pıtırcığı gibiyim bu kadar aşırısi bünyeye zarar vallahi

canım benim anlattığım durum iki günde olmadı. yavaş yavaş narkoz narkoz :) zorluyor ama şimdi kafam çok rahat...

Huzurlu bir evliligim var sukur..

Karsilikli fedakarliklarimiz var..mesela bende aksam kiz arkadasimla cay icmeye ciksam bi planimiz yoksa eger derim.izin almayiz birbirimizden bu konuda.

Oda nadiren cikar erkek arkadaslariyla.
Sonra sofra beraber kurulur bizde beraber toplanir..cay kahve karsilikli icilir sohpet edilir hergun evimizde..

Aramizda maddi muhabbetler olmadi.senin paran benim param olmadi..biz olduk hep..
Sikbogaz etmiyoruz birbirimizi..

Ozetle huzurlu evliligin sirri dogru davranis ve dogru dilden gecer..

Açık açık söyle ben evlenince ikide bir arkadaşlarınla tek çıkmanı istemem de
Kabul ederse senindir etmezse hiç senin olmamıştır
Mutlu evliliğin formülü yok, hoşgörülü ve karakterli olunması lazım iki tarafında
İlgi ilgi diye bunaltma mesela, insanların işi gücü var tek merkezleri sen olamazsın

Birak adam gezsin tozsun ne var bunda. Hepimizin bazen arkadaslarimizla gezmeye ihtiyacimiz oluyor. Evlilkten cok sey bekleme. Hele kocadan mumkunse hic jestler falan bekleme. O zaman musmutlu olursun. Her daim arzu objesi gibi dolanmak emin ol en cok seni yorar.

Neysen o ol , bu kadar kasmak sıkmak kendini ya da adamı kalıba sokmaya çalışmak çok yorucu. Böyle hayat geçmez.

Adam seninle işkence görmek için evlenmiyor, sen de Hürrem Sultan stili stratejiler yapmak için evlenmiyorsun. Manipüle etmek , olmayınca trip yapmak çok zor değil mi?

Bence evlilik hayatını değiştirmemeli. Yani önceden hangi kafadaysan o şekilde devam ederdim ben oksam. Onun da arkadaşları olacak, senin de. Tabi ki sosyal hayatlarınız olmalı. Sadece eşi görmek, başka şekilde sosyalleşmemek çok sağlıksız, hayat sadece tek insanla geçmez.

Hayatın tümü adam/evlilikten ibaret değil. Duygusal ilişkiler hayatın vazgeçilmez bir parçası ama hepsi veya amacı değil.

Sana tavsiyem tüm zamanını ve kafanı adama odaklamaktan vazgeçmen. Kendi hayatın olsun. Çalışmıyorsan çalış, spora git, kız arkadaşlarınla gez, hobi edin....tüm dünyan bu adam olmasın anlatabildim mi?

Bu düşüncelerinle sen çook sorun yaşarsın çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…