Öyle derler. Sonra birinin eşi cımbızla kocayı çeker alır ordan. Huzur gelir. Arkadaşlarını da evlenmeye teşvik edin
Tipik egoist erkek tavrı.tabii ki anormal ! Adam sizi mevcut düzenin bir yerine sıkıstırıp hayatina devam edecek...bu tarz biri ile asla evlenmezdim..
Normali ayda 1 hadi bilemedin 2 dir...
Bu işin normali, anormali yok ki...
Herkesin evliliği birbirinden farklı. Önemli olan her ikiniz için ortak doğruyu bulmak.
Biz de kocamla yapışık yaşıyoruz. Bu durum da bir çok çifte göre garip. Ama biz böyle mutluyuz.
Kaliba sokmayin bence evliligi evlilikte olmaz bu gibi ama ben yalniz kalirim diosaniz onu bilmiom aslinda ayriyeten vakit gecirince her ikinizde keyif aldiginiz sekilde daha saglikli gelio banaSelam kızlar,
Erkek arkadaşımla evliliğe doğru gitmesini istediğimiz bir ilişkimiz var bu sebeple arada bir gelecekteki evliliğimiz hakkında konuşuyoruz. Dün yine bu konu açıldı. Bana evlendiğimizde haftada 1-2 gün geç saatlere kadar arkadaşlarıyla takılıp eve gelebileceğini veya 2-3 gün saat 8-9-10 civarı gelebileceğini bu şeklin normal olduğunu söyledi. Beraber de görüşürüz arkadaşlarla, kendim de çıkarım diyor. Biz hiç görüşmeyeceğiz herhalde diyorum artık aynı evde olacağız ya diyor şimdi arkadaşlarımla aynı evdeyim senle sık görüşüyorum senle aynı evde olunca arkadaşlarıma ayıracağım vakit artar diyor. Kendisi arkadaşlarına çok düşkündür yaklaşık 8-9 kişilik bir arkadaş grupları var tüm öğrencilik hayatları beraber geçmiş aynı öğrenci evini paylaşmışlar lise-üniversitede... onları ailesi gibi gördüğünü söylüyor görüşmezse mutsuz olacağını söylüyor. Saygı da duyuyor ve anlıyorum ama bahsettiği şey sanki hiç evlilik tanımına uymuyor gibi geldi bana, içime bi sinmediçok mu geleneksel düşüniyorum onu da bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu söyledikleri hakkında?
Flört döneminden beri böyleyiz.Evlilik bana hep sizinki gibi olmalıymış gibi gelir :) hep mi böyleydi anlaşarak mı böyle oldu?
Flört döneminden beri böyleyiz.
Herhangi bir anlaşma yapmadık. Merak ederiz birbirimizi. Ciddi anlamda aklımız kalır.
Zaten az ayrı kalsak her ikimiz de huzursuz oluruz.
Sen neden devam ediyorsun bu durum hoşuna gitmiyorsa?
Ne olursa olsun adam evlilikten beklentisini söylemiş işte.Biz de şuan sizin gibiyiz işte sürekli görüşmek bir arada olmak istiyoruz, görüşemediğimizde çalışırken bile tüm gün mesajlaşıp araşıyoruz diğerinden haber alamayınca dediğiniz gibi huzursuz oluyoruz. O yüzden çok şaşırdım onun böyle bir istekte bulunmasına
Bunun için de evlilikten vazgeçilmez yani zamanla geçiyor bunlar... Allah mutlu mesut etsinArkadaşlarının hiç evlenmeye niyeti yok maalesef zaten hayatında biri olan kişi sayısı da çok az.bir arkadaş grubunda ilk evlenenlerden olmak sıkıntı galiba
Hiçte normal değil bence tamam insan arkadaşları ile görüşür ama o kadar sıklıkla biraz fazla gibi. Bence o şimdiden yeryapmaya çalışıyor ama iş buluşmaya gelince bir ikiden sonra bıkarBi de haftada 2-3 değil haftada 2-3 çok geç saatte eve gelme diğer günler de 8-9 gibi gelme normal diyor
Yok artık.kesinlikle olacak şey değil.arkadaslari bekar sanırım.onlar evlense kesinlikle öyle olmaz o zaman görür.arkadaslariyla kopamaz evlendim diye ,haftada 1 gorusur olabilir.sen de o gün başka plan yaparsın.ama akşamları evde olmaması da olmaz.bir insan evliyse belli bir saatten sonra evde olmak zorunda bence.Bi de haftada 2-3 değil haftada 2-3 çok geç saatte eve gelme diğer günler de 8-9 gibi gelme normal diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?