- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
ailemle ilgili ona birşey söylememem gerekiyormuş ilerde bunu kullanırmış.
Zaten ailemle ilgili birşey anlatmam anlatmadığıma söylüyorum ama inanmıyor nedense. Ben de okula gelince yüksekten bir arkadaşımla(erkek) çalışıyorum mesela anneme bunu söylüyorum susuyorTüm olayda annenini tek doğru cümlesi var
ailenin özelini anlatma
ailen eşi ve sen, anlatılan kişi annen
annene hiçbir şey anlatma
annen belki daha eski dönmelerde yetişmiş aynı çatı altında bir kadın ve erkek kalırsa başka şeyler olacağı kanaatinde vs vs
annen değişmez ama sen ona bir şeyleri anlatmayarak yeni bir yön çizebilirsin
annem ofisimize kim girmiş çıkmış bilmediği gibi eşimin ben dışarıda iken çalışanlarla bir arada olup olmadığını da bilemez kaldı ki bildi buna karışmak haddi değildir gelsin o çalışsın o zaman
bir de yani siz mesela hiç mi bir erkek ile yalnız kalmadığınız bu yaşınıza kadar
yani eşin onunla yalnız kalmasın da siz başka erkeklerle kalınca neden sorun değil
annenize gerekirse bu tarz ters köşeler yapın
eşimin ailesiyle bir araya geldiğimizde para mal mülk akraba sorunları herşeyi yanımda konuşurlar mesela. Ama benim ailem öyle değil tabi ki annemin düşüncesine de saygı duyuyorum ama sürekli duymak irrite ediyorAnnenizi dinlemeyin. Her zaman eşinizle birbirinize şeffaf olmaya devam edin. İkinizde durmanız gereken noktayı biliyorsunuz belli ki. İlişkinizde 3. şahısların fikirlerini dikkate almak zorunda değilsiniz. Anneniz dahi olsa.
Evet olması gerekenleri bilir sadece eşim tabi ki ailemle ilgili en özel şeyleri paylaşmamAnladığım kadarıyla siz eşinize olayları öyle dedikodu yaparcasına anlatmıyorsunuz yani yaptığınız yanlış değil sizin eşiniz olarak bilme yetkisi zaten var, bence anneniz boşa paronaya yapıyor siz durmanız gereken yeri zaten biliyorsunuz
Zaten ailemle ilgili birşey anlatmam anlatmadığıma söylüyorum ama inanmıyor nedense. Ben de okula gelince yüksekten bir arkadaşımla(erkek) çalışıyorum mesela anneme bunu söylüyorum susuyor
Sizin gibi düşünüyorum ayrı para saklama kısmına karşıyım bende. Eşimle ilgili gereksiz bir tavırdalar anlayamıyorum dönüp bakıyorum adamın bir yanlışı yokBen sürekli sır saklama, ayrı para biriktirme filan gibi şeyleri güvenzlik olarak görüyorum. Bu demek değil ki herkesin her şeyini eşinize yetiştirin ama canınızı sıkan bir durumu ailevi diye eşimle paylaşıp dertleşemeyeceksem o evliliğin bi anlamı kalmaz benim için. Eşime ailemi, aileme de eşimi kötülememeye dikkat ederim. Ama ailevi her şeyi de saklamam eşimden. Ayrı para biriktirme işi tamamen yanlış bence. Eşimin yaptığını bilsem büyük sorun çıkardı.
Evet olması gerekenleri bilir sadece eşim tabi ki ailemle ilgili en özel şeyleri paylaşmam
Çünkü sizde sıkıtı annenizde. Diğer konularınızı da hatırlıyorum çünkü.Sizin gibi düşünüyorum ayrı para saklama kısmına karşıyım bende. Eşimle ilgili gereksiz bir tavırdalar anlayamıyorum dönüp bakıyorum adamın bir yanlışı yok
Evet konularım hep annem üzerine farkındayımKonularıniz çoğunluğu anneniz ve onun sizi yönlendirmeleri üzerine farkında mısınız? Kurtulamıyorsunuz bu durumdan.
Para biriktir, eşinle çalışanı baş başa bırakma, sürekli sizi eşinize karşı olumsuz düşünceginiz şeylere sevk ediyor.
Aile ilgili meseleleri ayrıntılı bilmesine gerek yok eşinizin, zaten esktra bir merakı yoksa siz anlattığınız kadarını bilir durumunuzda öyleymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?