- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Istanbul gibi büyük bir yerdesiniz sanırım hem eli yüzü duzgun olup hem isi iyi olup bekar bir adam görmedim 30+Her yerde valla, ben devamlı karşılaşıyorum. Çevremde tonla otuzunu geçmiş, eli yüzü karakteri düzgün, sevgilisi olmayan adam var. Kurs Kurs geziyorlar , şehir şehir dolaşıyorlar, etkinlik etkinlik takılıyorlar.
Şu son 6 ayda tiyatro grubumdan, blablacardan, iş yerimden, kamptan,kanodan, Couchsurfing uygulamasından, arkadaşımin arkadaşlarından en az 20 eli yüzü düzgün bekar erkekle tanistim. Ha iki tanesi hariç diğerlerine ilgi duymadım ama olsun:)
Evden işe işten eve gidip (hatta bazen ise bile gitmeyip) yalnızım diyenleri anlayamıyorum . Tesisatçı ile aşk yasama ihtimalini saymazsak aşk sizi evinizde bulmaz yani, az aktif olun
Her yerde valla, ben devamlı karşılaşıyorum. Çevremde tonla otuzunu geçmiş, eli yüzü karakteri düzgün, sevgilisi olmayan adam var. Kurs Kurs geziyorlar , şehir şehir dolaşıyorlar, etkinlik etkinlik takılıyorlar.
Şu son 6 ayda tiyatro grubumdan, blablacardan, iş yerimden, kamptan,kanodan, Couchsurfing uygulamasından, arkadaşımin arkadaşlarından en az 20 eli yüzü düzgün bekar erkekle tanistim. Ha iki tanesi hariç diğerlerine ilgi duymadım ama olsun:)
Evden işe işten eve gidip (hatta bazen ise bile gitmeyip) yalnızım diyenleri anlayamıyorum . Tesisatçı ile aşk yasama ihtimalini saymazsak aşk sizi evinizde bulmaz yani, az aktif olun
benim çevremde de çok fazla bekar sevgilisi olmayan 30 yaşlarında erkek var. kuzenlerim arkadaşlarım sevgilimin arkadaşları vs. çoğunun da eli yüzü düzgün ekonomik durumu iyi. ama ilişki oturtamıyorlar. olmuyor. insan belirli yaştan sonra çekemiyor başkası için değişmek istemiyor. aynı durum kadınlarda da var.Her yerde valla, ben devamlı karşılaşıyorum. Çevremde tonla otuzunu geçmiş, eli yüzü karakteri düzgün, sevgilisi olmayan adam var. Kurs Kurs geziyorlar , şehir şehir dolaşıyorlar, etkinlik etkinlik takılıyorlar.
Ahahah kız benimki de çok iskolik hatta sevgiliyken dükkanda yatıp kalkıyordu evlendik beni de götürmeye başladı geceleri. Sonunda ben pes ettim gececi çalışan aldı da gitmez olduk ikimizde.Sonu vardi aslinda da dengesizdi...platonik takilmayi tercih ettimyani cook asik olup hic ortak nokta bulamamak ne demek deseler onu ornek verirdim usengeç, kararsiz , iskolik vs
Bakin iste bu cok guzel tesbit.soyle izah edeyim. Ben 33 yasimda evlendim.cok guzel bir evim, işim, sosyal cevrem ,ailem var.toksik hicbir iliskiye, baskilara, kiskancliklara evliligin o baskin yonlerine tahammum yoktu.evlilik ile ilgili bazi kaliplar varya(dugun dahil) bana asiri uzakti. Eşim karsima cikmasa evlenmezdimde.oda aynisini bana soyler hep.cok benzerdi beklentilerimiz, bakiş acimiz.basit bir nikah ile evlendik..birbirimize uyuyoruz.yoksa cidden zor..yani ilgi duymak yeterli degil maalesef.mesela basitce benden ev isi bekleyen, yemek bekleyen bunu kadinin gorevi gibi hogoren bir adamla olamazdim(yapmadigimdan degil, konu kafa yapisi).bazilarida tam tersidir, oylesini ister...istedigini bulmak onemli burda..benim çevremde de çok fazla bekar sevgilisi olmayan 30 yaşlarında erkek var. kuzenlerim arkadaşlarım sevgilimin arkadaşları vs. çoğunun da eli yüzü düzgün ekonomik durumu iyi. ama ilişki oturtamıyorlar. olmuyor. insan belirli yaştan sonra çekemiyor başkası için değişmek istemiyor. aynı durum kadınlarda da var.
Küçük bir şehirde okudum, orada da okulu geç TEGV , tema gibi stklarda, seyahatlerde, etkinliklerde tanışirdim yasitim delikanlilarla.Istanbul gibi büyük bir yerdesiniz sanırım hem eli yüzü duzgun olup hem isi iyi olup bekar bir adam görmedim 30+
Mesajını okudukça ben mi yazdım diye bakıyorum, aynı kulüpler aynı stk'larKüçük bir şehirde okudum, orada da okulu geç TEGV , tema gibi stklarda, seyahatlerde, etkinliklerde tanışirdim yasitim delikanlilarla.
Her şeyi geçtim, benim arama kurtarma kulübümün neredeyse her şehirde eğitimleri oluyor, benimki olmazsa akutun,akomun, başka arama kurtarma kulüplerinin her şehirde eğitimleri var. Bu eğitimlerde uygulamalı şeyler de oluyor haliyle, bir adranelin , gruplar falan herkes herkesle istemese de samimi oluyor. Bunlara katılan ksii sosyal farkındalığı yüksek biridir, oradan bir artı. Eli matkap hilti tutacak, güçlü biridir. Buradan bir artı. Ve böyle yerlere gelen yüzde yetmiş erkektir.
Daha ben ne diyeyim yani
Kesinlikle cok önemli! Sirf evlenmek icinde begenmedigin biriyle evlenmemelisin bence.Görüştürülmek istendiğim kişiler çıkıyor karşıma ama hiçbirine karşı bir şey hissetmiyorum. Nerede beğendiğim varsa o da beni beğenmiyor. Artık çok sıkıldım. Yaş ilerliyor kriterleri mi düşürmek gerek bilmiyorum ki
Babam demişti ki o senin beğendiğin kişiler çoktan evlendi ve kapıldı. Güldüm ve bir yandan da üzüldüm. Gerçekten böyle mi?
EvetGörüştürülmek istendiğim kişiler çıkıyor karşıma ama hiçbirine karşı bir şey hissetmiyorum. Nerede beğendiğim varsa o da beni beğenmiyor. Artık çok sıkıldım. Yaş ilerliyor kriterleri mi düşürmek gerek bilmiyorum ki
Babam demişti ki o senin beğendiğin kişiler çoktan evlendi ve kapıldı. Güldüm ve bir yandan da üzüldüm. Gerçekten böyle mi?
Çok uzun ama sevgiliyken istiare ye yatıp rüyadan olmaz deyip sonra ağladınız mıBir örnekte kendimden vereyim ... eşimi ilk görüşte vurulmuşum aslında bundan haberim yıllar sonra oldu benim
Gel zaman Git zaman ben kimseyi sevemem sevemedim evet çok kişiyle konuştum hayallere daldım aşk sandım ama yok hep bir eksik vardı ...hatta biriyle öyle ciddiyiz ki ayrı şehirlerdeydik evleneceğiz yani istiyoruz
Dualar ediyorum benim için doğru kişi mi diye istihareye yatıyorum falan .. tipide öyle aman aman iyi değil sanırım bana olan aşkı etkilemiş beni .. neyse
İstihare rüyasından önce
Namaz kılarken hep dua ederim evlenelim güzel yuvamız olsun hepte huzurla kalkardım o seccadeden
Taki bi gün içime sıkıntı düşüp ağlayana kadar
Yine dua ederken birden kasıldım sıkıntı düştü içime ağlamaya başladım ama nasıl bir ağlama
Ettiğim duaysa benim için hayırlı mıdır değil midir evlenecek miyiz görmek bilmek hissetmek istedim hep
O gün o sıkıntıyla ağlamayla anladım dedim biz evlenmeyeceğiz benim kısmetim o değil
Bunu kendisine de söyledim ağladı deme öyle dedi ( içime doğan herşey nerdeyse o dönem hep olurdu özellikle rüyalarım hep çıkardı)
Ertesine istihare rüyasına yattım
Şuan rüyada hatırladığım annesine dair bir kırmızı renkti sanırım eşarbı kırmızıydı
İstihare rüyasında renkler mesaj verir yeşil ve beyaz iyidir kırmızı ve siyah fenalıktır hayırlı değildir
Ailesinden ilk annesine söylemişti bizi evlenmek istediğimizi
Annesi öyle iyi karşılamıştı ki şaşırmıştık
( ben evlenip ayrılmış ve bir oğlu olan biriydim )
Meğer bu iyi karşılamanın arkasında bir oyun varmış
İstihare rüyası yakın zamanda çıktı ortaya
Bi kız bulmuş annesi evlendirmek için onu sonra babasıyla bizim için konuşmak yerine kız istemeye zorlamaya başladılar
Beni istedikçe dayaklar hakaretler yedi
Ayrıldık ... nihayetinde insan bi şekilde kısmeti olup olmadığını aslında ne yaşarsa yaşasın anlıyor
Gelelim Şuan kör kütük aşık olduğum adama kocam beye
Hep bir çekim hissettiğim heyecan duyduğum ama adını koyamadığı im tek insandı ... meğer o benim kısmetim eşim hayat arkadaşım olacakmış herşey karşılıklıymış da biz uzun süre anlamayıp adını koyamamışız hislerimizin... o bana adım atana kadar süren bu hisler Adım attıktan sonra heyecan sevgi saygı aşk evlilik hepsi çorap söküğü gibi geldi
İnsan eşini görünce henüz eşi olacağını bilmese de öyle bir şekilde çekimi hissediyor ki afallıyor hatta bizim gibi yok artık deyip kaçabiliyor bileama yazılan bir birliktelik varsa ne yaparsan yap nereye gidersen git önünde sonunda o evlilik oluyor
Olsa bile seni mi bulacak bakalım.bu tarz mesajlar çok sinir bozucu geliyor bana.sokağa bir baksan her taraf genç yakişıklı adam kaynıyor. Ama nerede tanışacaksın, konuşacaksın da sevgili olacaksın ki.senin hayatının içinde kimle yolun kesişirse artık.sokaktan adam mı çevireceğiz sanki.bazı üyeler bazı dertlere tuz basmayı seviyor valla.Istanbul gibi büyük bir yerdesiniz sanırım hem eli yüzü duzgun olup hem isi iyi olup bekar bir adam görmedim 30+
Hayır önce namazda o his gelmişti sonra istihareye yattım görünce olmaz deyip ayrılmadım elbette olaylar kısa sürede gelişti sonrasındaÇok uzun ama sevgiliyken istiare ye yatıp rüyadan olmaz deyip sonra ağladınız mı
Ben ilk oğlani merak ettim ona ne oldu?Bir örnekte kendimden vereyim ... eşimi ilk görüşte vurulmuşum aslında bundan haberim yıllar sonra oldu benim
Gel zaman Git zaman ben kimseyi sevemem sevemedim evet çok kişiyle konuştum hayallere daldım aşk sandım ama yok hep bir eksik vardı ...hatta biriyle öyle ciddiyiz ki ayrı şehirlerdeydik evleneceğiz yani istiyoruz
Dualar ediyorum benim için doğru kişi mi diye istihareye yatıyorum falan .. tipide öyle aman aman iyi değil sanırım bana olan aşkı etkilemiş beni .. neyse
İstihare rüyasından önce
Namaz kılarken hep dua ederim evlenelim güzel yuvamız olsun hepte huzurla kalkardım o seccadeden
Yine dua ederken birden kasıldım sıkıntı düştü içime ağlamaya başladım ama nasıl bir ağlama
Ettiğim duaysa benim için hayırlı mıdır değil midir evlenecek miyiz görmek bilmek hissetmek istedim hep
O gün o sıkıntıyla ağlamayla anladım dedim biz evlenmeyeceğiz benim kısmetim o değil
Bunu kendisine de söyledim ağladı deme öyle dedi ( içime doğan herşey nerdeyse o dönem hep olurdu özellikle rüyalarım hep çıkardı)
Şuan rüyada hatırladığım annesine dair bir kırmızı renkti sanırım eşarbı kırmızıydı
İstihare rüyasında renkler mesaj verir yeşil ve beyaz iyidir kırmızı ve siyah fenalıktır hayırlı değildir
Bi kız bulmuş annesi evlendirmek için onu sonra babasıyla bizim için konuşmak yerine kız istemeye zorlamaya başladılar
Ayrıldık ... nihayetinde insan bi şekilde kısmeti olup olmadığını aslında ne yaşarsa yaşasın anlıyor
Hep bir çekim hissettiğim heyecan duyduğum ama adını koyamadığı im tek insandı ... meğer o benim kısmetim eşim hayat arkadaşım olacakmış herşey karşılıklıymış da biz uzun süre anlamayıp adını koyamamışız hislerimizin... o bana adım atana kadar süren bu hisler Adım attıktan sonra heyecan sevgi saygı aşk evlilik hepsi çorap söküğü gibi geldi
İnsan eşini görünce henüz eşi olacağını bilmese de öyle bir şekilde çekimi hissediyor ki afallıyor hatta bizim gibi yok artık deyip kaçabiliyor bileama yazılan bir birliktelik varsa ne yaparsan yap nereye gidersen git önünde sonunda o evlilik oluyor
Dış görünüş önemli değil ama hissedilen çekim önemli her tipin beğeneni farklı sonuçta evlenecek kadar çekim hissettiğiniz biri olmamış başkaları evlendi kaptı diye düşünmek doğru değil çekim hissetmediğin biri ile yan yana ömür geçmez cinsellikte çok önemli ve cinselliğin yolunda olmadığı hiçbir evlilik ayakta kalamıyor cinsellik evliliğin temeli sonuçtaGörüştürülmek istendiğim kişiler çıkıyor karşıma ama hiçbirine karşı bir şey hissetmiyorum. Nerede beğendiğim varsa o da beni beğenmiyor. Artık çok sıkıldım. Yaş ilerliyor kriterleri mi düşürmek gerek bilmiyorum ki
Evlendi sonra kuzeninden öğrendim kızı olmuş daha başkada haber almadımBen ilk oğlani merak ettim ona ne oldu?
Evet sevgilim oldu ben hiçbirinde evlenirim diye hissetmedim hatta çok aşık olduğum çocukta bile bu his olmadı hep bi olmayacak hissi vardı sonra eşimle tanıştım yani ilişki istemediğim bi dönemde bikaç ay peşimden koştu sonra zar zor buluşmaya ikna etti beni abartı gelebilir belki ama arabadan indiği onu ilk gördügüm an hissettiğim şey çok farklıydı hala da aynı hisleri hissediyorum ona karşı o çekim sevgi hala içimde en ufak bi güzel sözü yakınlaşması dokunması o kadar farklı hissettiriyor ki doğru kişiyi bulunca anlıyorsun benceBir örnekte kendimden vereyim ... eşimi ilk görüşte vurulmuşum aslında bundan haberim yıllar sonra oldu benim
İstihare rüyasından önce
Evet hissediyor insan Allah'tan gelen bir his o işte elhamdülillahEvet sevgilim oldu ben hiçbirinde evlenirim diye hissetmedim hatta çok aşık olduğum çocukta bile bu his olmadı hep bi olmayacak hissi vardı sonra eşimle tanıştım yani ilişki istemediğim bi dönemde bikaç ay peşimden koştu sonra zar zor buluşmaya ikna etti beni abartı gelebilir belki ama arabadan indiği onu ilk gördügüm an hissettiğim şey çok farklıydı hala da aynı hisleri hissediyorum ona karşı o çekim sevgi hala içimde en ufak bi güzel sözü yakınlaşması dokunması o kadar farklı hissettiriyor ki doğru kişiyi bulunca anlıyorsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?