Evlilikte dış görünüş önemli mi

Katiliyorum. Kenan Imirzalioglu normal bir vatandaş olsa ve bana denk gelse yuksek ihtimalle geri cevirirdim. Ama boyu baya uzun Turkiye standartlarina gore 190 ustu galiba.

Şimdi baktım 1.91miş. Kenan zaten yakışıklı değil karizmatik. Ben de pek beğenmezdim bir kere canlıda gördüm aman yarabbi çok hoş adammış dedim. Ünlü olmasa da dikkat çekiyor çok heybetli adam.

Karşıdakinin sevdirmesine bağlı gerçekten 20 li yaşlarda insan dış görünüşü ön planda tutuyor gerçi 30 lu yaşlarda da dış görünüşten ziyade öz bakım daha ön planda kimse sapsarı dişli ter kokan bir adamla birlikte olmak istemez

best model of the world seçilmiş adam tescilli daha ne olsun. 50 yaşında ve hala taş gibi

Evlenince görünüşüyle geçinmiyorsunuz içi iyi olsun, insan evladı olsun, iyi yetişmiş olsun, anası danası işinize burnunu sokmasın, geçinip gidin. Suratına bakılmayacak kadar da olmasın tabi.

Kenan 1. seçildiği sene filandı sanırım
bu güzellik/modellik yarışmalarında sık sık jüri olan epey birlirkişi bir amcadan dinlemiştim
Kenan abimiz Uzun Hasan'ın torunuymuş, teee Akkoyunlu hükümdarı olan.

böyle yarışmalarda arada sırada x kişinin manitası/kızı, oğlu
arada sırada x markanın çalışacağı kişi -mesela daha efemine erkek tipler olabiliyor bu kişi

arada sırada da belli fenotiplerin temsilcisi olan insanlar seçiliyor -ön plana çıkarılıyor

misal son yıllarda ha bire zenci/melez ablaları dünya güzeli seçiyorlar
Azra Akın'ı da turanoid tipin avrupada yetişmiş güzel bir örneği diye dünya güzeli seçmişlerdi

Kenan abiyi de o zamanlar pek örneği olmayan irani türkmen fenotipin örneği diye seçmişlerdi kısacı (ayrıca yıldız matematik mi ne mezunuydu, o zamanlar erkek mankenler içinde balkan asıllı olmayıp eğitimli olan az bulunuyordu)

Canım benim, hatırlar mısın bilmiyorum, birkaç sene önce ( belki) bana fotoğrafını yollamıştın ve sana dürüst olacağıma dair söz vermiştim, yine aynısını söylüyorum. Melek gibi bir yüzün var, bir daha açıp bakmadım fotoğrafına, hafızamda yer etmiş yüzün.

Gerçekten doğruyu söylüyorum, çok güzel bir yüzün var, her şey zamanını bekler, bunun güzellikle alakası yok, nasibinde ne ve ne zaman var hiç bilemezsin, bu söylediklerimi unutma olur mu

Evet ama seç beğen al da olmuyor yani.önüne gelenlerden.zor işler valla işi rast gitmeyenlen için.can sıkıcı.
neden olmasın bazı kadınlar için öyle herkes aynı değil. verdiğin enerjiyle alakalı. görüyoruz her evli mutlu kadın dünya güzeli değil ya da ne bileyim iyi huylu değil. şans mı kader mi bilmiyorum. mesela geçen sene kuzenimin düğününe arkadaşımı çağırdım çok yakın bir arkadaşım da değildi aslında konuşuyorduk öyle sen de gelsene dedim geldi. kuzenimin kuzeni ile tanıştılar. çocuk bana hep kardeşim abisi vs diyordu arkadaşımı görünce dibi düştü hanımefendiler x hanımlar. sonra bir şekilde iletişime geçtiler sevgilimle benden önce evlendiler :)))

Teşekkürler bilgiledirme için. Bu bilgileri hemen arkadaş ortamında satıcam

Benim best model sevgilim vardı. 3 ay dayanabildim. Çok sıkıcı bir çocuktu. Best model yarışmalarında çok film dönüyor, söyleyeyim size. Benimki ağlamıştı. “Gay ilişkileri kabul etmediği için göz ardı edildiği” için.
En son Yılmaz Kunt bana instagram’da yürüyordu. Ben gittim, kendi yaşıtım kelli felli bir adamla evlendim
Frekans önemli benim için. Sohbet edecek bir şey bulabiliyorsam, arkadaş olabiliyorsam uzun süreli ilişki, evlilik yaşayabiliyorum.

Evet sanırım bu best model yarışmalarında birinci gelenler yaşlı bir adam var onunla birlikte olunca birinci yapıyorlarmış onu duyunca ilk aklima kenanlar, kivançlar, buraklar geldi

Ay bu arada yılmaz Kunt çok yakışıklı kız niye kabul etmesin? Etseydin biraz gezer tozar millete hava atardın

Ben de gıcık kapmıştım şimdi nasıl seviyorum üstünden 13 yıl geçti
Ya işte çok garip bisey değil mi? adamın her hareketine ayrı gıcık olurdum. Benden hoşlandığını biliyordum sürekli aynı ortamlarda oluyorduk çok kez gülüşünü gördüm ama hiç birinde etkilenmedim.

O gün ozellikle bana bişey sordu ve ben ilk defa o gün yüzüne detaylı baktım ve gülümsemesi sıcacıktı tarif edemiyorum ama cidden çok değişik bişey oldu demek ki insan hissediyor. Biz de 10 yıllık evliyiz 2 yılda sevgililik süreci oldu tabi. Şuan 3 çocuk var

Adam seviyormuş Allah acımış haline de sizi de ona aşık etmiş ben çünkü öyle bakıyorum olaya beni zorla evlenmeye ikna etti13 yıl oldu bizim de 1 çocuk var bizim bu arada Allah bağışlasın yavrularınızı sonsuz mutluluklar

Ünlü düşünür Recep İvedikin dediği gibi "ruhlar aleminde yaşamıyoruz"
Dış güzellik de önemli bi yerde.
Ama zaten sen etkilendiğin insanı beğeniyorsun da.
Gönül kimi severse güzel odur lafına geliyor iş.
Evlilik için sadece görünüş yetmez zaten.
Ben zeka seviyorum mesela.Ama eşimi de beğeniyorum. Hele şöyle bazen güzel giyinmiş, hafif kirli sakal, kısacık saç
Böyle "ay iyiki bu adama aşığım" falan diyorum öyle bi beğenmek

Babanıza takılmayın.
Daha gençsiniz.
İçini de dışını da seveceğiniz birisi mutlaka vardır

O yaşlı adamın bir beyanı olmuş dost meclisinde “Best model benim erkek haremim” demiş. Günahı boynuna. Ama benimkisi şöhret olamamasını gay ilişkileri kabul etmemesine bağlıyordu.
Ay sorma Yılmaz benim de içimde uhde kaldı. Bir kere görüntülü konuştuk Ama görüşsekte muhtemelen kısa süreli bir ilişki yaşardık. Tutuk bir çocuğa benziyor

Bende 27 yaşında tanıştım eşimle o zamana kadar yaşamadığım aşkı ilişkiyi heyecanı yaşadım gayet de yakışıklı Kariyer sahibi birisi. Bende hep seveceğim birisiyle karşılaşmayacağıma inanırdım. Hatta eşimden önce sevmediğim ama sırf daha iyisini bulamam kafasıyla biriyle nişanlanacaktım son anda eee yeter bulamazsam ömür boyu bekâr kalırım evlenmiyorum dedim. Kısa süre sonra canım eşimle tanıştım:) hemde evde otururken

Hicbir kadin bir erkegi ilk gördüğünde iste bu demiyor. Birisinin dis görünüşune olan ask zamanla oluyor. Önce kafa yapisina, düşünce tarzina, uyumunuza, işine, gücüne vs bakin. Icinize sinerse bir kac kez daha görüşün.
Kime asiksaniz dunyanin en yakisikli erkegi o olacak. Dis goruntusune degil, size bakışına, seslenişine, davranışına tutulacaksiniz.. ve birden o adam herseyiniz olacak:);

Seninkinin söyledikleri doğrudur bencede kabul etmediğinden olamadı.
Kız 2 foto çekinir sonra millete hava atardın işte neyse artık yapacak bişey yok olan olmuş ama dediğin gibi gerçekten tutuk birini benziyor çok donuk ama çok yağuşuklu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…