Evlilikte dış görünüş önemli mi

öyle adamla zaten kimse olmak istemez. ama görüyorum var. 20li yaşlarda insan biraz daha böyle toy oluyor ve tolere ediyor. ama bir yerden sonra uğraşmak zor geliyor. hem geçmiş ilişki deneyimlerin faturası hem de tahammül. şimdiki nişanlımla ilişkim bu yaşında başlamış olsaydı tahammül etmezdim çoğu şeye

Evlenmek istiyor musunuz?
Evlenmek zorunda mısınız?
Ben bu "artık yaş ilerledi" diye sırf eşe dosta "bakın evlendim" demek için evlenmelere çok karşıyım. Evliliği bir hayat amacı olmaktan, hayatınızın merkezi olmaktan çıkarırsanız, "Amaaan karşıma aşık olduğum biri çıkarsa evlenirim" rahatlığına da erişirsiniz.
Böylelikle "Neden kimse beni beğenmiyor" diye kendinize ekstra yükler yüklememiş olursunuz.

Dış görünüşün önemli olmadığı söylemek isterdim ama ne yazık ki öyle değil. Kadın erkek bir çok kişi direk dış görünüş bakıyor Kendimden örnek vereyim karşı cinste aradığım birinci özelik uzun boy. Yoksa hiç şans vermiyorum. Tabi dış görünüşe bakmayan değilde önemsemeyen bir çok kişi de var.

Kısmen dogru bencede... ama her insanin az cok bi albenisi vardir ve hayallerinizin erkegi gibi gorunmesede belki huyu suyu vede albenisi ile sizi etkileyebilir. Yasiniz kac belkide bu kadar kafaya takmaniz gerektigi bir yasta degilsinizdir daha yani secicilikte cimri olmaniz gerekmez belki daha.

O tipi güzellerin illa ki başka yönleri eksik oluyorönce zengin sonra zengin ve cömert olanına bak cömert olan kibar da oluyor mesela cömert ise sana özel günlerde çiçek alıyor çiçek almasa çikolata alıyor illa ki senin gönlünü yapıyor ama o dış görünüşüne bakarsan ayvayı yemişsindir bilesin

Vallahi ben de beğenmiyorum onlardan çok Haluk Bilginer daha çok dikkatimi çekiyor

Ben bekar iken birini çok beğeniyordum dış görünüş olarak ailesini de tanıdığım için aman Allahım iyi ki aramda bir şey olmamış adam evlendi karısını çocuğuyla bırakıp başka kadına gitti

2024e giricez ama ilişkiler zaten hep ilkel. erkek beğenir erkek ilk adımı atar rtkek çabalar. yani bunları düşünmesi gereken kişi erkek. kadınlar genelde adım atmıyor çaba göstermiyor tanışmak için. o kadar insan var birlikte bir şekilde yolları kesişiyor demek ki.

Ben de gıcık kapmıştım şimdi nasıl seviyorum üstünden 13 yıl geçti

Ben Yurt disinda yasiyorum. TV de Kivanc Tatlitug gozukuyordu. Esime dedimki. Türkiyenin en yakisikli erkegi buymus dedim. Adamin agzi acik kaldi bu mu yakisikli diye. Yani bencede yakisikli degil onca esmer erkek dururken bence erkek dedigin esmer olsa daha iyi ya. Bu benim şahsi fikrimdir.

Kesinlikle öyle, tipe bakalır ama kesinlikle ilk kriterlerden biri olmamalı. Ayy Allahım eski günleri düşünüyorum da, cahilllik işte

Ve arkadaşların dediği gibi gönül kimi severse güzel gerçekten o oluyor

Yaa hayata da karışsan olmuyor bazen

Hemenn Akut'a yazilıyorum

Yaa hayata da karışsan olmuyor bazen
Bazi şeyler kader kısmet
Elif Safak'in bir sözü var "kaderinse dünya küçüktür, ama kaderin değilse çıkmaz sokakta bile karşılaşmazsın".
Hayata karışırsan da aşkı bulacağının garantisi yok ama en azından elinden geleni yapmış olursun. Benim de yalnız arkadasim var. Görücü usulünü çağ dışı buluyor,kendine yakistiramiyor. Bin yer öneriyorum,kulupler geziler etkinlikler kamplar, "tek gitmem" diyor. "İnternetten tanış" diyorum "internete guvenemem" diyor. "Bari instani aç, bazı yerlere yorum yap,dmden yürüyen çıkar" diyorum.
Anca eve gelir ise gider,markete bile çıkmaz. Biz buluşurken bile ya benim evde buluşuruz ya onun evde. Hangi erkek seni nerede görsün de hoşlanasiniz birbirinizden

Evet ama seç beğen al da olmuyor yani.önüne gelenlerden.zor işler valla işi rast gitmeyenlen için.can sıkıcı.

Son düzenleme:
Bende kilolu sevmezdim ama kocam bey 175 boyunda 100 kiloya yakındı tanıdığımda öyle filinta gibi geliyor ki insana aşık olunca göz başka şey görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…