- 11 Aralık 2018
- 41.633
- 258.787
- 598
- Konu Sahibi ahappygirl
-
Sadece maddi açıdan değil sosyal açıdan da sorun olur. Arkadaşınız kendi iş çevresindeki insanlarla sosyalleşecek. Hakim-hakim, hakim-savcı, hakim-doktor vs çifterin arasına kendi polis eşini sokarken çekinecek. Ya da polis eş o ortamda gerilecek, komplekse girecek. Bu gerginlikler muhakkak ev hayatına yansıyacak.Şu an bu konularda konuşmadılar arkadaşım kırılır diye maaş konusunu açmaya çekiniyor..
Ilk evliliği liseden sonra mesleğine başlamış aralarında 1 yaş fark var
Liseden sonra 2 yıl polis okulunda okumuş daha sonra polis olmuş. Polisliğin çok farklı çeşitleri var asayiş narkotik vs hepsinin statüsü farklı o yüzden özellikle sivil polis diye belirttim. Gercekten polis onda sıkıntı yok:)buraya kadar neden olmasın demiştim
lakin liseden sonra nasıl polis oldu, polis kolej mezunu mu
dışarıdan lise mezunu polis alınıyor mu son yıllarda
ben direkt üniversite mezunu polis düşünmüştüm
8 yıldır sivil polis vs ibareleri de garip geldi
polis polistir, birimi değişir vs neden sivil polis olduğu vurgulanıyor
adam cidden polis mi yoksa ben sivil polisim yeah diye ortada dolaşan mini mafyacıklardan mı
Biraz öyle ilk sevgilisi olduğu için bırakmakta zorlanıyor o da farkında denk olmadıklarınınKadın ilk görüştüğü ya ayırt edemiyor olaylari
Sanırım iki tatlı söze kandi mantıksal bakmiyor
Adam rahat eziklenir.
Ciks olmaz mumkunati yok.
Liseden sonra 2 yıl polis okulunda okumuş daha sonra polis olmuş. Polisliğin çok farklı çeşitleri var asayiş narkotik vs hepsinin statüsü farklı o yüzden özellikle sivil polis diye belirttim. Gercekten polis onda sıkıntı yok:)
Polislik mesleğini yakından biliyorum karakolda çalışan sivil polisle narkotikte çalışan veya korumalık yapan aynı statüde olmuyor öğretmenlik gibi değiladam bu hesaba göre 28 yaşında olur
27 yaşındaki hakime hanım da çok genç değildir
liseden sonra başlamış deyince o yorumu yazmıştım
polislerin farklı statüsü yok, onlar iç ayrımlar
komiserlik, baş polislik, polislik gibi ayrımlar var
İngilizce öğretmeni İngilizce öğretmenidir
bu sene ilkokulda seneye ortaokulda
bir başka sene Anadolu lisesinde bir başka sene imam hatip lisesinde çalışır
bu kişi İngilizce öğretmenidir
Evet yaşlar o şekildePolislik mesleğini yakından biliyorum karakolda çalışan sivil polisle narkotikte çalışan veya korumalık yapan aynı statüde olmuyor öğretmenlik gibi değil
Ne alakasi var konuylaHahaha kimle evlenmeyi umuyormuş hakime diye? Başbakanla mı?
Benimde bu şekilde kendisi hakime olup eşi polis olan arkadaşım vardı. Evlendikleri sırada çocukta hukuk okuyordu. Özelde tam paralı okudu. Sonra bitirdi oda savcı oldu. Böyle bir şey düşünülebilir. Hukuk devam zorunluluğu olan bir okul değil.Şu an bu konularda konuşmadılar arkadaşım kırılır diye maaş konusunu açmaya çekiniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?