- 17 Nisan 2020
- 384
- 210
- 18
- Konu Sahibi Paradise lost
Yok erkek değil çevresinde pek maço insan yokKardesi derken erkek ve evli mi belki onu taklit etmeye calısıodur maço bi tip mi kardesi....valla insanlar degişmez kolay kolay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok erkek değil çevresinde pek maço insan yokKardesi derken erkek ve evli mi belki onu taklit etmeye calısıodur maço bi tip mi kardesi....valla insanlar degişmez kolay kolay
Malesef yüz verme haddini bildir ona diyorİnsanlar değişmez, ama şunu sormak isterim yanlış anlamazsınız. Mesela kardeşi eşine kötü davran mi diyor ne tam olarak o kısım dikkatimi çekti . Örnek veriyorum senin eşin iste ailemize saygı göstermedi gibi seyelr mi
Uzulme yalniz degilsin benim koca kisiside ayni oyle 2 ablasi 1 erkek kardesi var seytan yanlarinda melek abla otur der oturur kalk der kalkar ama Allahin sevilen kuluyum onlar bana yapiyor kocalarina onlara yapiyor
[/QUOTE
Ben kocasından çeksin çekmesin o tür şeylere bakmam evlilipimde huzur istiyorum illaki herkes bir gün yaşattığını yaşar ama ya hiç suçum olmadığı halde benim evliliğim kötü gidiyor
Aynen bende başlık malumÇorap değiştirir gibi acaba kız kıza eşler mi değiştiriliyor yeni çağda diye düşünüyordum. Mübarek günde Allah muhafaza![]()
Bir kere bırakıp gitmişsiniz zaten ama değişmemiş bu saatten sonra da değişmez gibi duruyorArkadaşlar merhaba evlendiğimzden beri eşim en küçük konuları büyütüp bana sorun çıkarırdı. Sonradan öğrendim ki eşim bunları bilerek yapıyormuş kendi ağzıyla itiraf ediyor benim onun sözünden çıkamam için üstümde baskı kurmaya çalışmış. Evlendiğimzden beri hep kardeşinin lafların dan etkilenip bana bağırır çağırır her şeyi eleştirirdi. Ne zaman kardeşi ile görüşsse konussa bana karşı bir tavrı olurdu. Ben bıktım ve evliliğinin düzeleceğine umudum kalmadı. Evden çıkıp gittim eşim bir iki hafta sonra gelip özür diledi her şeyi düzeleceğine kimsenin lafıyla artık hareket etmeyeceğini söyledi. İnancım kalmamasını rağmen son bir şans için geri döndüm. Çoğu konuda eşim kendini düzeltti ama hep içimde eskiye dönecek diye bir korku var. Ben kardeşine sınır çizdim artık konuşmak istemiyorum dedim eşime, ilk başta tepki vermeyen eşim bir saat kardeşiyle konuştuktan sona yine benzer şeyler yaşadım. Ben gergin birşeyler söyledim eşime ama hakaret falan değil eşim kardeşiyle konuştuktan sonra bana yine ters davrandı. Benim kardeşimle konuşmuyorsan sende ne arkadaş ne ailenle konuşma dedi. Ben ama senin kardeşin bizim evliliğe zarar verdiği için konuşmuyorum dedim bak kısasa kısas yapma evlilikler böyle yürümez dedim. Eşim çoğu konuda düzelmesine rağmen kardeşi konusunda değiştiğini sanmıyorum sürekli eşime sen de ona böyle yap şöyle yap diye akıl verir eşim de etkilenir bu durumda eşimi nasıl düzeltirim aynı şeyi yaşayıp eşi düzelen var mı
Gelin mi alıyor bu tip insanlar düşman mı belli değil eyy Allah'ım ne biçim kardeşler var üzülmeyin güçlü olun kimse sizden kıymetli olamaz . Üzüldüm gerçektenMalesef yüz verme haddini bildir ona diyor
Başlığı okuyunca farklı bir konu içeriği bekledim. İçim kötüyse
konuya gelirsek, insanlar kolay kolay değişmez. Değişir gibi yaparlar ama eninde sonunda özlerine dönerler.