Yani illa fantazi bişiler giymeeye gerek yok
Bende elbise ve doğal halimde karar kıldım
Gece gün ben de bunu düşündüm. Eskiden cok korkardm evlenince kocam beni nasil cirkin gorcek diye ama acikcasi disari cikcak kdr olmasam da hic eski bekar evimdeki gibi aşırı salmış dolasmiyorum. Önemli bisi. Bunun icin de duzgun pijama takımları ev elbiseleri falan takiliyorum:) o işten gelcegi zaman kucuk bi toparlanma yasiyorum tabiki
İşte son cümleni gerçekleştirebilir miyim emin değilim.
Bizde böle diyip takılırım
Bu da dert mi demeyin vallahi dert oldu.
Eskiden evin içerisinde anında dışarı çıkacakmış gibi giyinir takılırdım.
Sonradan huyum değişti komple salaş, rahatına düşkün biri oldum.
Evleniyorum ben evde nasıl giyineceğimi bilmiyorum.
Kışın eşofman kazak ne bulursam giyerim.
Yazın şort askılı free. Saçım hep tepeden dağınık topuzumsu! yapıyorum.
Bu benim doğal halim, ee ben şimdi ne yapacağım?
Tamam çok çirkin zamanlarımı gördü ama bu farklı bir konu.
Evliliğin ilk gününde saldı demesin bu adam.
Düşüncenizi merak ediyorum. Sizin ev halleriniz nasıl? Anormal değilsin diyin lütfen.
İşte son cümleni gerçekleştirebilir miyim emin değilim.
Bizde böle diyip takılırım
Koalina alakasız ama kulum öldüKayınvalidem eşi uyanınca makyajsız görmesin diye yıllar önce kalıcı makyaj yaptırmış.
Öyle bir şeyler deneyebilirsiniz
Çok teşekkür ederim mutlaka bakıcam :)Şu gri kısa tulumun bir sürü rengi h&m'de vardı bu yaz. Ben evde giyiyorum onlardan rahat oluyor. Askılı üst şort takım pijamaları da oluyor. H&M sitesinden de bakabilirsin modellere. Yazdan kaldıysa. :/
Canına yandığım KK her geçen gün yeni şeyler öğretiyor bana :)) benim de başım dehşet terler ve ben güneşin altında kalmayı pek sevmem yani tek d vitamini kaynağımı da elimle itiyorum acaba benim sorunum da bu olabilir mi ?Eve girer girmez ellerimi ayaklarımı yıkarım saçlarımı tepeden toplarım makyajımı temizlerim kışın tayt tişört panduf yazın askılı ve şort bazen de mini elbiseler bunlar vazgeçilmezim başka türlüsü olmazdı bende d vitamini eksikliği fazlaca acayip başım terliyor yüzümdeki makyaj ve kafamdaki saçları dışarıda anca zaptediyorumYemek yaparken zaten hoşlanmam makyajdan ojeden ve açık saçtan ev hanımlığı ve iş kadınlığı bir arada anca bu kadar eve girene kadar makyajlı fönlü ojeli evde ayrı dünya ama bakımlıyım sadece rahatım
Ay şaka gibiiiKayınvalidem eşi uyanınca makyajsız görmesin diye yıllar önce kalıcı makyaj yaptırmış.
Öyle bir şeyler deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?