- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Güneşte duramıyorum yüzüm şarıl şarıl terler saç diplerim hep ıslaktır saçlarım anında bozulurCanına yandığım KK her geçen gün yeni şeyler öğretiyor bana :)) benim de başım dehşet terler ve ben güneşin altında kalmayı pek sevmem yani tek d vitamini kaynağımı da elimle itiyorum acaba benim sorunum da bu olabilir mi ?
Ben Bihter geziyorum topuklu ayakkabıyla nioohhoohh
Çok müsrif gördüm seniKışın tayt & tişört ya da sweat yazın şort ve tişört. Yılda bir kaç kere Tchibo' dan alıyorum ev giysilerimi, çok rahat ve şık modelleri oluyor. Lekelenen, çamaşır suyu olanları da direkt atıyorum.
Çok müsrif gördüm seni
Onlar ne kadar güzel toz bezi oluyor
Barınaklara götür onlarıKışın tayt & tişört ya da sweat yazın şort ve tişört. Yılda bir kaç kere Tchibo' dan alıyorum ev giysilerimi, çok rahat ve şık modelleri oluyor. Lekelenen, çamaşır suyu olanları da direkt atıyorum.
Iste zenginlik boyle bir seyÇok müsrif gördüm seni
Onlar ne kadar güzel toz bezi oluyor
Barınaklara götür onları
Iste zenginlik boyle bir sey
Nasil lezzetli mi bariBarınak fikri aklımda ama tişört vs değil de eskiyen, tüylenen örtüleri ve battaniyeleri düşündüm.
Kaynana parası yiyorumYok be kuzum kedi çok olunca yırtık da sökük de çok oluyor onlar direkt çöpe. Ama sürekli kilo alıp verdiğim için olmayanları belediyelerin yardım araçlarına götürüyorum.
Nasil lezzetli mi bari
Yeseydim de kalaydi bogazimdaHep boğazımda kalıyor ne diyosa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?