Evlilikte gününüz nasıl geçiyor? Ne kadar birlikte aktivste yapıyorsunuz?

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Merhaba merak ediyorum. Kaç yıldır evlisiniz ve eşinizle ne kadar aktivste yapıyorsunuz birlikte?

Benim eşim mesela geç gelir eve çalıştığı için. Dusunu alır sigarasını içer ben yatmaya gidiyorum der ve bir iki saat cebinde sosyal medyaya bakar sonrada uyur. Hafta sonlarında ise genelde önceden planlamış olduğu şeyi hayata geçirir ve benimsin anda haberim olur. Misal ablasına kahvaltıya gitmek gibi. Yada geçer cep telefonunun başına oyun onar. Saatlerce. Sıkılınca gelir iki gülücük atar bana sonra tekrar rutin. Acıktım der. Yemeğini yaparım. Yemeğini yer doyunca hemen kalkar gider sigara içer. Yani pek paylaşımınız yok. Bugün ne yaptın diye sormaz anlatmadan ayrıntılı.

Şimdi merak ediyorum sizlerde bu durum nasıl?
Bu arada iki yıllık evliyim ve çok sorunlar yaşadım. Cinsel hayatta sıfır denecek derecede. Ayda bir anca.cocukta yok.

Ben esimle beraber hiçbir yapmıyorum. Neredeyse sırf evdeyiz. Arada sırada kendi oturur film.izler ben ev işi yaptığımda.

Ben ama geçip kitap falan okuduğumda gelir kitabı elimden alır benimle ilgilen der! Kendime hiç vakit ayıramıyorum. Çamaşır ütü şu yemek bu derken.geciyo saatler.

Birşeyler yapalım dediğimde. Ne yapalım. Diyo. Sen söyle diyo. Ama bunaliyorum artık. Sonrada anlamaları gidelim.diyo!!!

Benim 2 cocugum var. Evde 8 kisi yasiyoruz. ( suan misafir var 12 kisiyiz) evi her isine ben bakiyorum. Yemek camasir utu bulasik vs. Ustelik evde herkes yemek secer. Kalabalik olunca ne utu ne camasir ne bulasik biter. Cocuklarim daha cok kucuk. Ve ustelik ben calisiyorum. 5yildir evliyim. Ve kv ile oturuyorum. Esim daha 1 kez olsun basbasa bisey yapalim demedi. Herseyi ailesiyle yapar. Cocuklarimi 1 kere parka goturmus degildir annesi babasi goturur. Simdide bi bag evi sevdasi cikardi. Hergun sabahtan aksama kadar orda. Cocuklar uyuyunca geliyor. Suan hala gelmedi. Muhtemelen de gelmeyecek. Haftanin 2 3 gunu orda kaliyor. Ilgi sıfir. Dertlesmek paylasmayi gectim adami gormuyorum bile. Cocuk her aksam babama iyi geceler dicem anne diyor. Bende hep baba yok diyorum. Evde olursa farkli bisey olmuyor. Ya cepte ya bilgisayarda vakit gecoroyor. Bir gunden bir gune de ya sen nasilsin bu kadar isle gucle cocukla nasil dayaniyorsun demez. Aksine biseyi yapmayinca ilgisiz kadin oluyorum.
Hala kocandan ve evliliginden sikayrtcimisin acaba?

Ben de 2.5 yıldır evliyim. Biz genelde ortak karar veririz bir şeyler yapacağımız zaman hatta daha çok ben karar veririm o hep bana uyar. Bu bazen sıkıcı da olabiliyor. Eve abur cubur alınacaksa bile ben karar veririm kendi kendine gidip almaz. 1.5 yaşında bi kızımız var ve bizimde evlendiğimiz günden itibaren cinsel sorunlarımız var bu sorunlar yüzünden şu an bile konuşmuyoruz mesela ve bu sorunları gittikçe kronik hale getiriyor kendisi bazen sadece görev icabı benle ilgilendiğini ve diri diri mezara girdiğimi düşünüyorum sıkıntıdan. Eşimi çok sevdiğim ve onunla iyi anlaştığımız için dişimi sıkıyorum. Özetle evlilik hayatımız oldukça rutin geçiyor

Illaki herkesin kendine göre yaşadığı zorlukları var. Sizinki dahada zor gözüküyor. Peki siz bu durumda nasıl sakın kalabiliyorsunuz?

Benim eşim. Benimle birlikte aktivste yapacağına ablasiyla tiyatroya gitmeyi tercih ediyor. Dün akşam onlarlaydi. Bugünde öğlene kadar yattı şimdide geliyor mu dedi. Nereye dedim? Tiyatroya ablalardayiz geliyor dedi. Ben sinirden gelmiyorum dedim.niye gelmiyorsun dedi.

Yaaa deli olcam bu adam benimle birşey yapmaktan hoşlanmıyorum sürekli hoşlanmadığım ablasiyla birlikte. İnadıma yapıyor hissediyorum. Bir hafta öncesinden bugün mangal keyfi yapacaklarını söyledim.kardesimin. Şimdi son dakikada tiyatro olayı çıktı. ne yaparsınız bu duruma. Ailesiyle ailemle olan bu durumu nasıl düzeltirim?

Gelmiyorum dedim. Sinirlendi kapıyı çarpıp gitti. Tiyatro hiç planda yokken ablası söyledi diye gitmesi çok tuhaf. Bundan birkaç hafta önce konser vardı sende gel dediğimde sporum var gelemem dedi. Gelmedi de. Şimdi konu ablası olsun bastı gitti. Ben nasıl tutulamaz bu ayarı.

Az önce bıktım bu söylemlerinden. Kafanı böyle şeylere yorscagina başka şeye yorsaydin profesör olurdun diyor.

bu evlilik değil ki,yani evli değilim ama eşiniz resmen eve yardımcı almış gibi bişey..insan hiç mi mrk etmez eşinin isteklerini duygularını..şaşırdım diyeceğim ama bizim milletimizde bu modelden fazlasıyla mevcut ya artık normal geliyor ama bence oturun bi konuşun rahatsız olduğunuz durumları falan..

Konuştum kaç kere suçlu hep ben oluyorum. Ne yapabilirim asıl bunu merak ediyorum.
Hep benden beklenti içinde.

Evet arkadaşlar taşınma arefesinde bana yardım etmesi gerekirken esim ablasiyla tiyatroya gitti ve ben tüm kolileri kendim bantliyorum kaldırıyorum.

Düşünüyorum gerçekten acınacak haldeyim.ben bu hale nasıl düştüm. Annem saçımı okşamak korkarken.bu ailenin yaptığına bak.ablasi biliyor tasinavagimizi demiyom kardeşim başka zaman gideriz git eşine yardım et diye. Aklım almıyor. (( depresyon tedavisi oluyorum hala.ben bu kadar kafamı bedenimi patlatıyorum. Başkalarının beni tınlamamasi çok ağrıma gidiyor.

O tiyatrodayken siz koli yaparsaniz basiniza cok gelecek sey var sizin.Onun evi degil mi,o da tutsun bi ucundan.Boyle her acigini kapatirsaniz cok yipranirsiniz...

niye koliliyosun eşyaları bırak kalsın. arkasını toplama. ablası bekar heralde

onun eşi nerde, ikisi gezerken

Yanlarında. Ama onun eşi onunla hiç ilgilenmiyor o yüzden görümcem kardeşiyle takılıyor hep.

Bir keresinde esim bana bir tane bileklik almıştı. Görümcem ay nerden aldın bende istiyorum dedi. Esimde hemen gitti onada aynısını aldı. Benim.tabi moralim bozuldu. Görümcemde herkese ay bakın kardeşim bana ne aldı diye bana nispet yapıyor göya. Ama çok moralim bozuluyor böyle durumlarda.görümcem kardeşini parmağında oynatıyor resmen. Ona mesaj yazarken bile hep canımızın kalpler falan çocuk gibi resmen.

Haftasonu da birşeyler yapmaz mısınız?
2yıl daha çok yeni erkenden monotonlaşma. .

Tatlım öncelikle kendine bakıyor musun?sunun için soruyorum ,erkekler ne kadar kilo vs önemli değil deseler de etkileniyorlar.esim ben her diyet yaptigimda ben seni boyle de seviyorum eziyet etme kendine derdi,son bi kaç aydır zayifliyorim,boyle daha çok hoşuna gittiğini söyledi dün.onun için dedim,asla boyle bi tepki beklemezdim kocamdan bu bir.
Ne kadar bakımlı vs. Olsak da sürekli ayni evin içinde illaki pasaklı da oluyoruz,temizlik ti suydu buydu derken ama benim kast ettiğim hani özel bi şeyler yapmaya çalışıyor musun?
Simdi gelelim asil mevzuya:hani esin sadece telefonla falan ilgilense bu yeterli derdim ama dışarı çıkmalar falan,pek hoşlanmadım.kızların da dediği gibi sen evde eksik olanı tamamlamak için uğraştıkça,o eksiği görmedikçe akıllanmayacak.kendine zaman ayır, güzelce bak kendine, ona ihtiyacın olmadığını hissettir(gözüne sokma ama ) sen de ondan bağımsız bir şeyler yap.
Ama tüm bunları eşinin ve senin anlayışına uygun olarak yap ki kas yapayım derken göz cikarmayalim.ben tanımıyorum nihayetinde,tepkileri sen daha doğru hesaplarsın.
Allah kolaylık versin

Süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…